kızlar asıl konuya giremedim.
bugün akreata için doplere girdim.mesane ya da rahme plesanta sarmış mı diye .bin korkuyla gittim hastanye.yalnız gitmeyi göze alamadım,sağolsun arkadaşım da geldi.bekledim biraz.
dr. bakarken kaçıncı hamilelik vs. diye sordu.üçüncü dedim,yaşı sordu.neyse ikinciden sonra riskmiş,yaş da varmış....
durumumun cidddiyetinden bahsetti.artık olan oldu,ben her şeyin farkındayım.ayrıca üçüncü sezaryene kadar yapma şansımız da var dedim.sonra korka korka sordum plesantanın sarıp sarmadığını.yapışıkmış zaten,rahme de sarmış damarları bir güzel.mesanyei sordum.tam emin olamadı ama bir damar uzuyor gibi görünüyor dedi.idrarda sıkıntı var mı,kan vs. geliyor mu diye sordu.sonra başladı yanındaki doktorla buralarda zaman harcama hemen iyi bir hastaneye git vs. demeye.onların hocası ateş hocaya gideceğimi söyledim haftaya.çok geç hemen git,kanama vs.olabilir bu haftalar çok önemli dediler.
neyse bakmaya devam etti.bir sıkıntı var diye mırıldanınca oh dedim bebek de iyi değil.:18:çok panik oldum,bir yandan da ağlıyordum zaten.

ne olduğunu sordum.bebeğe giden kanda sorun görmüş.neyse yan yat bakalım dedi.çok şükür yan yatınca normal gördü.bebeğin hareketleri de iyi niye böyle diye düşündüm diyor. ben de zaten hep yan yatmaya çalışıyorum dedim.plesanta aşağıda olduğundan yan yatmaya çalış dedi sevgili dr.

her doktora gidişimde olduğu gibi kendimi epey kötü hissediyorum.başım da ağrıdı,işe dönemedim.
güzel haberlerle gelmeyi çok isterdim ama olmadı.
p.tesi doğum iznim başlıyor.cuma da ateş hocaya gideceğim.bakalım o ne diyecek?tam açılınca plesantanın durumunu görüyorlarmış.kalınlığı,sarıp sarmadığı vs.