- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.021
çok sevindim canım ya.özellikle totalistin yukarı çıkması imkansız olarak görülüyor.
doğum yaklaşmışken böyle süper bir haber ne kadar rahatlatmıştır seni.darısı bize inşaALLAH.ben de yarın üç boyutluya gireceğim.plesantanın durumuna bakılacak,mesaneye rahme sarmış mı diye.Allah korusun hepimizi de ihtimali düşünmek bile korkutuyor.dua etmekten başka bir şe gelmiyor elimden.:26::26::26:
bebeğinin gelişiminin iyi olması süper.erken doğsa bile sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle.
millet bir çocuk doğuruyor,biz 9 doğurduk,ne hamilelikmiş.![]()
normal dogum yapanalr ay sımdı nekı sız ogun goruceksını derlerdı benı gordukten sorna bu laflarını gerı aldılar.zaten uc sefer sancı ıle hastaneye kaldırıldım.bunca cektıkten sonra normal dogum bana vız gelırdı sahsen 9nekı 10 dogurduk 10
sınek sıcak bunaltı,ates basması ne ararsan var.zaten sırt kemıklerım gevsedı saga sola donemıyorum doktorlar sola yatmaya calıs dıyor ama agrıdan duramıyorum benımkıde baslıyor tekmeyı basmaya.sıkıstı sanıp onun ıstedıgı pozısyona gecıyorum.mersenneciğim akşam mesajını gördüm,cevap yazacaktım ki çocuklar izin vermedi.ne zaman pcnin başına otursam(evde çok nadir girerim)başımda bitiyorlar.o bi şey açmak istiyor diğeri mızmızlanıyor.rahat rahat bakamıyorum ve terkediyorum kısa sürede.
canım artık şişkinlik yapan şeyler yememeye çalışıyorum ama galiba hem plesanta,hem bebek büyüdüğünden baskı oluyor.bugün nerdeyse ayağa kalkınca yürüyemedim,kasıklarım çok ağrıdı.mescitte biraz ayklarımı uzatıp dinlendim.
bu gece istanbulda uyuyabilen var mı acaba.ne zor bir geceydi4 saat uyumaya çalıştım.oraya gittim,buraya geldim ama rahatlayamadım.çocuklar da rahatsız oldular.sivrisinek de vardı.ilaçlanıyor ama sık olmadığından tam kaybolmuyorlar.
ne buyuk nımetmıs ınsanın karnının uzerıne yatması kızgıın kumlardan serın sularaaaa
ben dun sabah 8de uyudum 12de uyandım gozlerımın ıcı yanıyor artık
arkadaşlar ben daha önce pl.prev.nedeniyle erken doğum yaptım.şimdi yine var.o zaman oğlum küveze girmişti ciğerleri gelişmediği için.ve yoğun kan yuttuğu için.şimdi ikincide aynı sorunları yaşamak istemediğim için 28 ve 32 de ciğer geliştirici iğne yaptırayım diyorum önlem olarak.aranızda yaptıracak olan var mı.doktor kararı bana bıraktı.ama ben karasızım.siz ne yapcaksınız
aramıza yanı arkdaslar gelıyor ne guzel dıyemıycem .allah hepımızı kurtarsın.doktorun yaptır dedıyse yaptır bence.nettende cok fazla arastırıp kafanı bulandırma.
ben ıkı doz yaptırdım erken dogum rıskıne karsına o zamanda cok korkmustum bırsey olur dıye .nette cok fazla alakasız bılgı ver cunku .kendı doktorumdan gızlıce hastanede baska doktorlarada sordum.sankı onalr haberlesmıyor ya:)ı-guzelce anlatınca doktorlar zarralı degıl tam tersı hayat kurtarıcı oluıyormus.azten dokuz ay boyunca ıkı doz yapılabılırmıyormus sadece o dayeterlı oluyormus cocuga acıl bır durumda zaten hemen yaparlar .