- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.001
merhaba his geldin aramiza...
Benimde asagiya yerlesmisti hatta kanamarimda oldu... Ben 16. Haftama kadar surekli yattim 20. Haftama kadar arada gezdim genellikle yattim ... Benim plesentam yukari cikti cok sukur bunun yatmamla alakasini bilemiyorum ama cok dinlendim... Bence dikkat edin yinede bir anda bir kanama olur paniklersiniz.. zaten 30 lu haftalari gormek sanirim tum previalilarin ruyasi bukadar yorgunluga yolculuga ragmen cok sukurki by haftaya gelmissiniz... Insalah 36 ti Dan gorursunuz...
Bence izmirde gideceginiz Dr a yeni tasindiginizi anlatin dogumu ondan dudundugunuzu vs... Zaten totalis degilsiniz cok riskli degilsiniz sorun olucagini sanmiyorum.. benim kuzenimde baska hastanede kontrollerini yaptirdi dogum tuzlu gelince degistirdi hastanesini bir sorun yasamazsiniz... Hemde sezeryan olacaksiniz zaten hastaneler icin bizler hastadan cok musteriyiz geri cevirmezler merakrtme... Insallah sag salim bebislerimize kavusuruz....
Teşekkür ederim arkadaşım, hoş bulduk.
Valla burda birbirimize yardımcı olmasak hepimiz 9 değil 10 doğuracağız biriciğimizi beklerken. Şahsen beni hamilelik değil düşünceler yoruyor bu süreçte. Ankara'da gittiğim doktor da siz gittiğinizde durumu anlatın, şehir ve hastane değişikliğiniz mecburi yapacak bişey yok demişti. Her hastane de yapmaz zaten reddi, illa ki kabul eden olur dedi ama İzmir bilmediğimiz bir yer. Nerde hangi hastane var tek tek dolaşıp kabul mü bekleyeceğim bilmiyorum.