- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #1.781
Canlarım hepinizden Allah razı olsun zırıl zırïl ağlayarak gozyaşlarımin izin verdiği ölçüde yazmaya çalışıyorum.sizin de moralinizin içine ettim.üzerinize alınmayın.detaylıya bakan dr bana anlattı uzun uzun sanki bilmiyormusum gibi.senin başına gelen ekstrem bir şey previz olup ta 40 haftayi dolduran bile var falan feşmekan..biliyorum hepsini ama ben çoğu insan içinden siyrıldım piyango bana vurdubu da yadsınacak kuçük birsey değil.az kişi yaşadıklarımı yaşamiştır.kimse yaşamasın inşallah.haftalardir moralli ve neseli olan ben bugün yıkıldım çünkü duyduklarıma hazırlıklı değildim..
Hepsini biliyorum,çok şükür az çok imanim var,bunlar kader,imtihan..herşeyin hayirlısı..neyin bizim için iyi yada kötü olacağını bilemiyoruz.belki benim için böylesi hayırlı.aklıma kötü şeyler getirmemeye čalışiyorum ama şu an belki daha çok yeni olduğu için kendimi ağlayıp zırlamaktan kötüyü düşünmekten alıkoyamıorum.belki birkaç güne alışırım kendime gelir şoku atlatınca daha makul olurum.şu an sanki doğurdum da bebeğimi kaybettmiş gibi rezil bir durumdayım.kimsenin yanında ağlayamam ama doktorun odasında ve hastanede iki gozüm iki eşme oldu tutamadım kendimi..
Kafamı kariştıran doktorların farklı konuşması.bu dr progestana başla sonuna dek kullan bence dedi.mesaneye baktı plasenta mesaneye saldirmışmı diye henüz saldırmamış, lutfetmiş.dikişe doğru yapişmış gibi.yoğunluğu yukarida ama rahim ağzina kadar ulaşiyor ve kapatiyor.complete previa yazmış raporda.
Neyse yarin rıza hocaya gidicem.bakalın ne diyecek.ayrintıları yazarım.düşünüyorum da bugün bir kabus olmuş olsa ve yarin uyansam,herşey eski haline dönse....![]()
pepukeciğim dün tesadüf eseri gördüm yazdıklarını...ne yazacağımı bilemedim...

sürekli dua ediyorum senin için.. inşallah bu bebişi kucağına sağsalim alıcaksın. sonra rahim gitse de önemli değil canım.. bir de beni düşün, bak benim hiç evladım yok daha.