Kızlar bir iki gün foruma girmedim, sohbetler nerelere gelmiş :) Öncelikle misafirlerinize çoook kızdım valla, hamile insana misafirliğe gidilse de fazla oturulmaz, hele ki bizler gibi hamileliğini yatarak geçirenlere. Ama her şey tersine bu dünyada, ben de misafir çağırırım kayınvalidemi v.s. hepsinden gelen cevap aynı, kızım biz şimdi gelirsek sen ayaklarını rahat rahat uzatıp yatamazsın bizim yanımızda,dinlenemezsin, o yüzden pek istemiyoruz derler

.Geldiklerinde de yemek yapıp getirirler, ben burada uğraşmayım diye, çok tatlı insanlar. Bu arada yaş konusunda fburak haklı pepukeciğim, biz üçümüz aynı yaşlardayız :) Eğer hem siz hem de eşiniz aileleri çok dikkate almaz ise ailelerin ne kadar kötü olduğunun önemi yok. Ama bizde erkekler olsun kadınlar olsun kendi ailelerine o kadar bağlı ki onları evliliklerinin önünde görüyorlar bence, sorunlarda burada başlıyor sanırım. İnsanlar eşlerini ailelerine ezdirmemeli, kendi karakterini ortaya koymalı. Biz eşimle 12 yıldır birlikteyiz, evlenmeden yaklaşık 5 yıl önce de beraber yaşamaya karar verdik, evlenmeden önce birbirimizin ve ailelerimizin her türlü huyunu biliyorduk, o yüzden biz şanslıyız :) Bence en güzeli fazla samimi olmamak, yapılabiliyorsa tabii. Çünkü sürekli gel git olduğunda ilişkilerin cıvkı çıkıyor bence. İnsanların her sözü birbirine batmaya başlıyor. Allah hepinize sabır versin kızlar, ama eşleriniz için ailelerine de biraz heee diyin gitsin, çok kafaya takmayın mümkünse. öptüm hepinizi :)
Bu arada kandiliniz mübarek olsun, bugün okuyacağım bütün dualar sizler ve diğer tüm anne olmayı bekleyen güzel insanlar için :)