- 28 Ocak 2016
- 135
- 158
- 53
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.781
Hic skma canini bende 26. Haftadayim herseyin basi moral dusunmemeye calisiyorum sen uzulursen hisseder kendini motive et fazla yorma Allahin izniyle saglikla aliriz kucagimiza burada kanamasi olup saglikli bebeklerini kucagina alan cok kisi var artik tipta cok ilerideyizselam ben de 20. haftamdayım bana da plasenta previa total teşhisi kondu. günlerce agladım kendime gelemedim.bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum.
İNŞALLAH biz de atlatırız ve bebeklerimize kavuşuruz. her günü korkuyla geçirmek çok kötü.Hic skma canini bende 26. Haftadayim herseyin basi moral dusunmemeye calisiyorum sen uzulursen hisseder kendini motive et fazla yorma Allahin izniyle saglikla aliriz kucagimiza burada kanamasi olup saglikli bebeklerini kucagina alan cok kisi var artik tipta cok ilerideyiz
Ilk duydugumda benimde cok moralim bozulmustu ama burada okudugum bircok yazi beni motive etti ve cevremdekilerİNŞALLAH biz de atlatırız ve bebeklerimize kavuşuruz. her günü korkuyla geçirmek çok kötü.
Evet cnmCan'ım plesantanın aşağı olması düzeldi mi???
Merak ettim
Evet cnm
Amin inş canlarım 22. Haftamda çıktı sizlerde atlatrsnz inş yatmak o kadar zor kiSüper
Darısı bana
Be tüm sıkıntı çekenlere olsun inşaallah
Bilmem mi Rabb im beterinden saklasın inşaallahAmin inş canlarım 22. Haftamda çıktı sizlerde atlatrsnz inş yatmak o kadar zor ki
Mersinde olupta plesanta previa teşhisi konan var mi .hangi dr gittiniz hangi hastahane daha iyi bilgisi olan lütfen oaylassin
Amin cnm insallah yukari cikar senin daha baya vaktin var bana doktorum 32. Haftaya kadar cikar dedi ama en son 29. Haftada gittim hala cikmamis moralim bozuldu am doktorum hal umutlu ben cikacagini dusunuyorum dedi Allahtan hayirlisi devamli da yatmadim gerci hala calisiyorum iki hafta sonra izne ayrilicam tek duam bebegim saglikli olsun varsin plasenta asagida olsun sezeryanla aliolar zaten asagida olunca17.haftamda bana da aynı teşhis konuldu. Gittiğim 2 doktorda düzelmesinin imkansız olduğunu sürekli istirahat etmemi söylediler çok moralim bozuldu. Fakat biraz internetten araştırdım sonra başka bir doktora daha gittim 25.haftaya kadar düzelebilir yukarı çıkabilir tekrar dediler bana büyük bir umut oldu. İki gün sonra kontrolüm var inşallah düzelmeye başlamıştır. Burayı da okuyunca daha da umutlandım Rabbim herkese şifa versin bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Amin cnm insallah yukari cikar senin daha baya vaktin var bana doktorum 32. Haftaya kadar cikar dedi ama en son 29. Haftada gittim hala cikmamis moralim bozuldu am doktorum hal umutlu ben cikacagini dusunuyorum dedi Allahtan hayirlisi devamli da yatmadim gerci hala calisiyorum iki hafta sonra izne ayrilicam tek duam bebegim saglikli olsun varsin plasenta asagida olsun sezeryanla aliolar zaten asagida olunca
Insallah cnm sende saglikla kucagina al benimde ilk hamileleigim doktor ilk soylediginde bende cok onemsemedim sonra arastirdimki ciddiye alincak bir durum doktorum kanaman olursa gel dedi Allaha sukur olmadi bebekte de bi sknti yok onemli olan da benim icin o zaten hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah ha birde doktor bana cinsel iliskiyi yasaklamisti ve kesinlikle agir kaldirma dedi bunlara uydum cnm sende dikkat etEvet sezeryan oluyormuş.Beni çok korkutmuşlardı ilk gebeliğim olduğu için de hiçbir bilgim yoktu yeni yeni araştırmaya başladım. Gelişiminde herhangi bir sıkıntı yoksa korkmamak gerekiyor inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına canım
Canım mesajın üstünden baya geçmiş ama bende de var ve arkadaşım da üç yıl önce dogum yaptı ikimizin bebeği de kızBirde bu plasentanın aşağıda olması erkek bebeklerde oluyor diye duydum doğrumudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?