Plasenta previa

Normalde 6 -7 cm olması lazım bizimki daha yakın bugün doktor aynı şeyleri söyledi rahim ağzına yakın bu haftalarda olur çıkar dedi sadece ilişkide dikkatli olun dedi ne ilişkisi ben yürümeye korkuyorum offf inşallah çıkar

inşallahh çıkar merak etme. Biz ne diyelim yakın falan değil direkt inter osun üstünde sağından solundan tamamen kapatmış durumda ama inşallah sağ salim tamamlayacağız bu süreci :)

Gittin mi doktora.. ne dedi

Gittin mi doktora.. ne dedi

Aynı şeyleri söyledi aşağıda evet ama bu haftalarda aşağıda olabilir dedi.3 hafta sonra ayrıntılıya girersin dedi.Araştırma hastnesine gittiğime pişman olduö zaten.10 kişi var içerde doktorun iki dakka bile sürmedi bakması benimle konuşurken kaç kişi birden soru sormaya çalışıyor.Sinir oldum.Böyle işte beklicez bakalım çıkar inşallah.

İnsallah yaa.. ben de yarin baska bi doktora gidecegim bakalim o ne diyecek

Tamam canım haber verirsin gelince
gittim ama usg bozukmus malesef muayene olamadim. sordum kanamadan falan bahsettiler bebek icin bi sikinti yaratir mi dedim iste ayni seyleri soyledi yaratmaz sezaryen olursun yukari da cikabilir falan filan.. beklemekten baska carem kalmadi yani. umarim duzelir hepimizinki

Umarım beklicez napalım her şeyin hayırlısı

Merak edenler icin gruba ilk mailimi buldum. Nerden nereye...sukurler olsun...

Bu yazi da oglusumun kgsunun nedeni sanirsam:)

Bu yazi da oglusumun kgsunun nedeni sanirsam:)

Ben dun tum yazdiklarinizi bulup okudum:) ve umut oldu bana acikcasi.24.haftamdayim.ogretmenim calisiyorum ben ama yarim gun ve sadece oturuyorum merdiven cikamiyorjm zaten nefesm yetmiyo hafeketlerim epeyce kisitli yurudugumde bile yavas yuruyorum.hep yatma imkanim olmuyo simdilik ama bikac hafta sonra hep yaticam. Bakalim idolumsun senin gibi saglikli dogum yapmayi nasip etsin rabbim
Doktorun perinatolog muydu acaba. Benimki degil ama guveniyorum .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben yurt disinda yasiyorum.Acikcasi ozel muamele gormedim. Zaten cok az kontrol oluyo o da normal doktorlarla. Sadece 20 haftalik ultrasonda bebegimin bas cevresi kucuk gibi gorundugunden bana 22.haftada perinatologla ultrason ayarladilar. O da kesinlikle herseyin normal oldugunu,bebegin yan durusundan oturu olcumunun dogru yapilamamis oldugunu soyledi ve hakli cikti cok sukur. Plasenta previa olunca burda hastaya denilen tek sey "kanaman olursa vakit kaybetmeden acil'e gel" o kadar. Ondan sonra gerekliyse ozel muamele basliyor. Birde kanama olursa panik olma bebek gayet iyi o kosulda,anne icin mudahale ediyoruz demisti bir keresinde doktor. Hareketlerinize dikkat etmek, agir kaldirmamak,pozitif olmak, bu sureci atlatacaginiza dair inancli olmak cok onemli bence. Ben kendimde hafifleme 28. Haftada hissetmistim ama ultrason randevum 34.haftaydi;beklemek zorunda kaldim. Ins sizinkilerde tez zamanda duzelir. Tr de olanaklar cok daha iyi. Guzel haberinizi eminim benden cok daha once alirsiniz:)Allah'a emanetsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…