- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #6.141
hepinize merhabalr bir zamanlar hergün bu sayfaya girip yazılanları okuyor ve bende korkularımı yazıyordum ama artık hiç bakamıyorum zamanın olmuyor buna...benimde hamilelikle birlikte ilk defa duydugum bu durum kabusum olmuştu...ilk duyduğumda çok fazla üzülüp aglamıştım değişik doktorlara gittim bazısı bişey yok normal dedi bazısı çok krıtık tehlikeli dedi kafam daha da karıstı en sonunda bir doktor buldum ve ona güvendim...sorunsuz şekilde hamileliğimi tamamladım ve dogumumu yaptım çok şükür...benim plesenta yarım kapalıydı belki yukarı cıkar diye bekledik ama hiç cıkmadı aynı yerde kaldı malesef...sezaryen oldum tabıkı ama plesentanın arkada olmasıda şans dedi doktor önde olsaydı sezaryen sırasında sorun olusabılırmış çünkü...korkarak gecen o günler geceler hala düşündükçe beni korkutuyor az hareket bol yatak şeklinde gecti hamilelik pek iş yapmadım kafamı baska seylere odaklamaya calıstım tabı mümkün olmuyor bu pek...çok üzülmeyin herşey gecip gidiyor bol dinlenin kendinizi yormayın üzülmeyin...şimdi ikinci bebeğim olsa ameliyat yerine yapışma ihtimalide oldugu için daha riskli o yuzden ikinciyi düşünmüyorum hiç ..su an kızım tüm zamanımı alıyor ve hiçbirseye vaktım yok bugün aklıma geldi bir girip yazayım dedim...hepinize saglıklı dogum diliyorum moralinizi bozmayın hersey güzel olacak sonunda...