- 25 Temmuz 2011
- 49
- 7
- 48
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.861
rıza hocanın alanı previa değil.
burda bir süre giden arkadaşımız olmuştu.
dikkat et canım.hiç bir şey olmsa da en iyisi bu şekilde geçirmek bu süreci.
kanama olunca hemen müdehale ediyorlar.sancı ve düşük için ilaç veriyor doktorlar.
artık ilaçları bile öğrendik,yaşayarak....
memorialde yapanlar da oldu canım.orda da uzman doktorlar var.
doktorunun yaklaşımı,teşhisi sana güven veriyorsa devam et.
ama kafanda sorular varsa başka bir doktora görün.
zamanla çıkıyor.daha çok yeni senin ki.
son ayında bile çıkanlar olmuştu burda.
evet canım ista beşiktaşta oturuyorum. valla aslında bende heryerde vajinal muayene yaptırmayın diye okudum ama bugün dr umla konuştuk, iki hafta sonra yine vajinal muayene edeceğini söyledi.. internete mi güveneyim dr uma mı bilemedim bende.. offf inşallah rahim büyüdükce yukarı çıkar da sorunsuz gecer.. ilk bebek, bide önceden bi düşük olunca paranoyalar had safhada bende..
hayırlısı inşaALLAH canım.olur canım özel mesaj atabilirsin zeynep kamil şuandamı taşınıyor yoksa sen doğum yaptığın 1.5 sene öncemi taşınıyordu?
perinatoloji bölümü var ben zaten onun için oraya gidicem yarına randevum var
bakalım bana ne söyleyecekler inş. benimde moralimi bozmazlar güzel haberlerle gelirim
evet canım ista beşiktaşta oturuyorum. valla aslında bende heryerde vajinal muayene yaptırmayın diye okudum ama bugün dr umla konuştuk, iki hafta sonra yine vajinal muayene edeceğini söyledi.. internete mi güveneyim dr uma mı bilemedim bende.. offf inşallah rahim büyüdükce yukarı çıkar da sorunsuz gecer.. ilk bebek, bide önceden bi düşük olunca paranoyalar had safhada bende..
hayırlısı inşaALLAH canım.
taşınma söylentisi vardı o zamanlar.daha yukarda bir yere almak isteniyormuş.yerine de site gibi bir şey planlanıyor deniyordu.
zaten çok eski bir bina,gittiğinde görürsün.
ben de öyle okumuştum.
16.haftada yapılmıştı bana bir de ateş hoca ilk muayenede yapmıştı 32. haftada.
ben çok korkmuştm.elim ayağım titremişti sekreterihazırlarken.
ama zaten uçtan bakıyorlar.riskli bir muayene değildi.
benim yaşadığım korkuların yarısı internetteki hikayeler,yarısı da herçekleri biliyor olmamdı.:)
Merhaba kızlar; ben 11+4 de doktoruma kontrole gittiğimde bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi endişe edilecek birşey yok zamanla yukarı çıkar desi ama ben her zamanki gibi yine telaşa kapıldım.içinizde bu durumu yaşayıpta sonrasında normale dönen oldu mu? Ben çok endişeleniyorum öncesinde bir düşüğüm var çünkü buseferde aynı kaybı yaşamak istemiyorum
hepizimize Rabbi'm şafi ismi hürmetine şifalar ersin...bende 28.haftaya girdiğim gece kanama ile uyandım ve ne yapacağımı bilmeden ayaklarımın altına yastık alarak sabaha kadar dua ile geçerdik geceyi ne eşim nede ben gözümüzü kırpmadık ertesi gün hastanede bu tehşis kondu ancak doktorum hiçbir açıklama yapmıyor yatış yaptığımız gün serumlar ve nst ile geçti günler tecrübeli anneler ne yapmamız lazım doktorum sadece dinlen diyor korkuyorum siz neler yaşıyorsunuz....
Sadece dinlencen canım. Dikkat edicen, is yapmiycan.yuruyus yasak. Ama turu ne previanin o da onemli. Igne verdi mi? Belki baska bir perinotologdan fikir alabilirsin. Doktorundan da aciklama istemek en dogal hakkin.
canım ben ufacık bir ilçedeyim ve gidebileceğim en iyi doktor kendisi yani istesemde değişik bir doktora gidemem hem mesafe çok uzak kar şartları da malum mahrumiyet gibi bir şey....çeşidini söylemedi sadece adını söyledi ve şu doktorların anlamsız yazısı ile dosyama yerleştirdi sadece tuvalete kalkıyorum bol su içiyorum iğne felan da vermedi hatta ısrarla sordum ama vermedi bebeğe zararı olur dedi Allah a sığındık umarım bir şey olmaz...sizin bebeğinizi Rabbim size bağışlamış ne güzel darısı bana olsun
kızlar bir sorum daha var kasık alt bölgeniz sanki çürümüş gibi ağırıyor muydu benim ki saga sola dönerken yada yürürken bile acıyor...
benim bastan sona hep agridi ne yazik ki...hic yuruyemedim ben
olsun o zaman varsın ağırsın bir tek bebeğimize bir şey olmasın ben çekerim sorularıma yanıt verdiğiniz için Allahım razı olsun çok sağ ol Rabbim bebişinizi ve sizi korusun gözetsin...
Insalllah sende saglikla kucagina alirsin bebegini.
Ama mumkunati varsa, arastirma hastanesi gibi, bir kere gorun. Kucuk bir ilcede dogum yapabilecek misin ogren.
amin inşallah...yarın tekrar doktor kont. var konuşurum eğer doğumu yaptıramayız derse en yakın adana yada mersin var ikisinden birine gitmeye çalışırım umarım Rabbim yardım eder...
Noldu canim gittin mi doktora?
gittim canım doktorum her zaman ki gibi gayet sakindi korkmamamı ve dinlenmemi söyledi burda mudahale edebilecek donamım var dedi kendisi buranın en ünlü doktoru güvenmekten başka çarem yok zaten mesafe olarakta araba yolculuğunu önermiyor fazla oturuncada ağrım artıyor beni düşündüğün için çok teşekür ederim dualarında yer verirsen sevinirim...
hayırdır canım bi sorunmu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?