- 27 Kasım 2011
- 3.231
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.901
Bizimki de erkek teyzesi :))) Valla diyorum ya şimdiden bir paşalık bir naza çekme :))) Bizimki cinsiyetini bile 19. haftada göstermişti...Hep sırtını dönüyordu doktor çıldırıyordu :))) Aminnnnn canımmmmmm inşallah hayırlı haberler alırız birbirimizden hep dua ediyorum inan size doğru da gönderiyorum buradan kabul olsun inşallah
maşallah Rabbim nazarlardan korusun hepsini dualar karşılıklı canım umarım hayırla sağlıkla alıp buraya yazacaz bizden sonra okuyanlara umut olacak...hele bir doğsunlar yaptıkları nazları ödetiriz canımcım
Benim bebegim de erkek kizlar, 2.oglusum olacak ins. Okudugum bir kac yerde plasenta previa (ozellikle posterior) olan annelerin bebeklerinin erkek oldugu yaziyordu.ilginc dimi:) bu arada gunleriniz nasil geciyor? Ben yeni tasindim sayilir. Allah yardimcin olsun ponponpon, tayin olayini hayal edemiyorum. Mutlaka yardim almalisin ve 2 kg agir seyler kaldirmamalisin canim.tedbirimizi alalim ki Allah'a tevekkul edelim dimi ama canim. Ben de gunluk ibadetlerimde sizlere de dua ediyorum. Rabbim bizim durumumuzdaki herkese sifa versin ins. Ben bu haftayi evde gecirdim. Rabbim, zor bir ismis.yeni yeni birseyler izleyip, okuyarak ,4 yasindaki oglumla ilgilenmeye calisarak ve genelde uzanarak gunlerimi gecirdim.ins pzt 23 hafta olacagim. Ben telden girdigimden sizin haftalarinizi gormuyorum. Sizin nasil gidiyor? Son olarak dikkat etmeye calistigim birsey de beslenmem bu son zamanlarda.bebek ne kadar kg alip 2 kg yu gecerse erken de dogsa Allah korusun, cok erken degil tabi, kuvoze girme ihtimali dusukmus. Onerilen yiyecekler ceviz, findik, badem, pekmez, sut, kasar, omega yagli balik,bulgur.bu liste dahada uzar tabi.bir de bizim demir stoklarimizi yukseltmemiz lazim.yesil mercimek, kirmizi et ve koyu yesil yaprakli sebzeler yenmeliymis. Rabbim bizlere sabir ve kolaylik versin ins....maşallah Rabbim nazarlardan korusun hepsini dualar karşılıklı canım umarım hayırla sağlıkla alıp buraya yazacaz bizden sonra okuyanlara umut olacak...hele bir doğsunlar yaptıkları nazları ödetiriz canımcım
kızlar benim de rahime uzaklığı 2,5 cm miş.bu durumda benimki de plesanta mı oluyor
dr bi şey demiyor
Benim bebegim de erkek kizlar, 2.oglusum olacak ins. Okudugum bir kac yerde plasenta previa (ozellikle posterior) olan annelerin bebeklerinin erkek oldugu yaziyordu.ilginc dimi:) bu arada gunleriniz nasil geciyor? Ben yeni tasindim sayilir. Allah yardimcin olsun ponponpon, tayin olayini hayal edemiyorum. Mutlaka yardim almalisin ve 2 kg agir seyler kaldirmamalisin canim.tedbirimizi alalim ki Allah'a tevekkul edelim dimi ama canim. Ben de gunluk ibadetlerimde sizlere de dua ediyorum. Rabbim bizim durumumuzdaki herkese sifa versin ins. Ben bu haftayi evde gecirdim. Rabbim, zor bir ismis.yeni yeni birseyler izleyip, okuyarak ,4 yasindaki oglumla ilgilenmeye calisarak ve genelde uzanarak gunlerimi gecirdim.ins pzt 23 hafta olacagim. Ben telden girdigimden sizin haftalarinizi gormuyorum. Sizin nasil gidiyor? Son olarak dikkat etmeye calistigim birsey de beslenmem bu son zamanlarda.bebek ne kadar kg alip 2 kg yu gecerse erken de dogsa Allah korusun, cok erken degil tabi, kuvoze girme ihtimali dusukmus. Onerilen yiyecekler ceviz, findik, badem, pekmez, sut, kasar, omega yagli balik,bulgur.bu liste dahada uzar tabi.bir de bizim demir stoklarimizi yukseltmemiz lazim.yesil mercimek, kirmizi et ve koyu yesil yaprakli sebzeler yenmeliymis. Rabbim bizlere sabir ve kolaylik versin ins....
kızlar benim de rahime uzaklığı 2,5 cm miş.bu durumda benimki de plesanta mı oluyor
dr bi şey demiyor
Ahahahahahahaha =))))) ödetme konusuna katılıyorumBen günlük tutuyorum hatta söz uçar yazı kalır =)))) İlerde okusun görsün bakalım özellikle ergenlık döneminde bizlere kafa tutarken ...İnşallah
Hımmmmmm sanırım benimki de öyle bir şey canım yaa...Bana da doktor ne yat , ne istirahat hiçbi şey demedi maşallah mı desem bilemedim...Hatta ikinci kez sordum öyle bir şey yok olsaydı ben sana söylerdim dedi...
Kaçıncı haftdsın cnım sen ?
cnm 20. haftayım,bugün dr dedi 25 mm açıklık varmış,ALLAH ım bebişlerimizi korusun
Arkadaşlar 20 haftalık gebeyim, detaylı ultrasonda safrakesesi gözükmedi, bunun üzerine prof. gittik oda göremedi 10 gün bekleyelim dedi çok kötü durumdayız internetten araştırınca sonuçlar facia ne olur böyle bir bilginiz varsa birşeyler yazarmısınız.
Merhaba canlar. Òncelikle bu dertten muzdarip olan her anneye rabbim sifa versin merhametini esirgemesin..
Hepimizin plesantalari uslu uslu dursun basimiza dert acmasin insallah
benim de vardi bu dert basimda.. Var-di diyorum cunku plesantam allah a sukur ki az da olsa yulari cekildi ve rahmin arka duvarina yerlesti..
Sukurler olsun.. Fakat yine de mutlu olamiyirum. Bu derdi ceken onca arkadasim varken..
Evet benim bebegim de erkek :) plesanta previalilarin genelde oglu oluyor
Bu cuma dogumum var.. Sezaryenle dogcak oglum.. Simdi 10. haftamda yasadigim o kanamalari düsünüyorum.. İcime attigim gozyaslarimi.. Acaba yavrumu kaybedecek miyim korkularimi.. Yataga bagli yasadigim koskoca iki ayi.. Allahimin bana lütfu yavrum.. Saglicakla gelsin insallah..
Senin adina sevindim evet benimde ayni durumdaydi simdi biraz cekilmis marjinal olmus. Rabbim herkese sifa versin insallah.
Birsey sormak istiyorum. Seninki de marjinal mi nerde olacaksin sezeryani. Insaallah hayirlisiyla bebegine kavuaursunn. Sonrasinda yazmayi unutma olur mu merak ediyorum bu durumda olanlari
Merhaba canlar. Òncelikle bu dertten muzdarip olan her anneye rabbim sifa versin merhametini esirgemesin..
benim de vardi bu dert basimda.. Var-di diyorum cunku plesantam allah a sukur ki az da olsa yulari cekildi ve rahmin arka duvarina yerlesti..
Sukurler olsun.. Fakat yine de mutlu olamiyirum. Bu derdi ceken onca arkadasim varken..
Bu cuma dogumum var.. Sezaryenle dogcak oglum.. Simdi 10. haftamda yasadigim o kanamalari düsünüyorum.. İcime attigim gozyaslarimi.. Acaba yavrumu kaybedecek miyim korkularimi.. Yataga bagli yasadigim koskoca iki ayi.. Allahimin bana lütfu yavrum.. Saglicakla gelsin insallah..
Senin adina cok sevindimm.Cok sukurrr, masallahh...Dualarin icin Allah razi olsun...Bizim durumumuzdaki tum arkadaslardan da ins boyle guzel haberler bekliyoruz.Hepimiz Allah'a emanetiz...Merhaba canlar. Òncelikle bu dertten muzdarip olan her anneye rabbim sifa versin merhametini esirgemesin..
Moralini bozma, inancini yitirme. Seni cok iyi anliyorum, ben de totalim. Ve daha 14.haftam da ogrendim.Su an 30+4 um. Cok sukur kanamam olmadi hic. Insallah ta olmaz. Kendime dikkat ediyorum, gunluk tempomu 22.haftadan itibaren baya azalttim cunku cok yogun asagiya baski hissediyordum.bu da hareketlerime dikkat etmemi sagliyordu.su an cok sukur hem beyin olarak hem de fiziksel olarak daha iyiyim.uzun uzun kendimden bahsediyorum ama amacim gidisat hakkinda fikir sahibi olmani istemem.Allahin izniyle cok umutluyum. Sezeryan olmam gerekebilir,onemli olan yavrumu saglikla kucaklamak.ve hatta cok merak ediyorum bugunlerde grupta bebegini her an kucagina alacak yada almis olan arkadaslar var.ses verinnn lutfenn:) mutlulugunuzu bizimle de paylasinn:)merhaba ben hamileliğin 22.haftasındayım. dün ayrıntılı ultrason çekildi. herşey normal ancak plasenta previa totalis teşhisi koydu doktor. cinsel ilişkide bulunma çok ağır kaldırma, egzersiz yapıyorsan da biraz azalt dedi. onun dışında bir istirahat vermedi.kendi doktorum izinde olduğu için sadece ultrasonu çeken dr. ile görüşebildim bunları. endişe edecek birşey yok kanama olursa hemen gel dedi.dr.dan çıktığımda iyiydim ama eve gelip internetten araştırınca çok moralim bozuldu. anne ölümüne kadar gidebilen durumlar oluşabiliyormuş. şimdi karalar bağlamış haldeyim, kendimi telkin etsem de moralim kötü. kanamam hiç olmadı ama her an bekliyorum artık.
Moralini bozma, inancini yitirme. Seni cok iyi anliyorum, ben de totalim. Ve daha 14.haftam da ogrendim.Su an 30+4 um. Cok sukur kanamam olmadi hic. Insallah ta olmaz. Kendime dikkat ediyorum, gunluk tempomu 22.haftadan itibaren baya azalttim cunku cok yogun asagiya baski hissediyordum.bu da hareketlerime dikkat etmemi sagliyordu.su an cok sukur hem beyin olarak hem de fiziksel olarak daha iyiyim.uzun uzun kendimden bahsediyorum ama amacim gidisat hakkinda fikir sahibi olmani istemem.Allahin izniyle cok umutluyum. Sezeryan olmam gerekebilir,onemli olan yavrumu saglikla kucaklamak.ve hatta cok merak ediyorum bugunlerde grupta bebegini her an kucagina alacak yada almis olan arkadaslar var.ses verinnn lutfenn:) mutlulugunuzu bizimle de paylasinn:)
Ben daha dun ogrendim heralde alısmam zaman alıcak.daha onceki kontrollerde yoktu boyle bir durum.ve forumlarda 22.haftalarda beliren bu durumda %90 yukarı cıkma olur diyor.ne kadar dogru bilmiyorum.cok haklısınız biraz sakin olmak lazım.allah herkese saglıklı huzurlu bir hamilelik nasip etsin[/QUOTE ] 34. haftaya kadar plasentanin yukari cikma ihtimali var deniyo ama totalse bu ihtimal daha dusuk oluyor.eger plasenta anterior ise yani ondeyse yukari cikma ihtimali, posterior'e gore daha fazla.ama eger cikamazsa da sezeryan ameliyati sirasinda olusturabilecegi komplikasyonlar cok daha fazla deniyor okudugum yayinlarda. Allah hepimizi muhafaza eylesin ins...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?