- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.781
mraba canım bende aylar öncesinde gelmiştim bu dertten ama çok şükürki doğuma doğru eşi yukarı çıktıda bende normal doğum yaptım çokda kolay oldu tabiki sancı esnası zor ama 1 saatte aldım bebeğimi kucağımahastaneye gittiğimde 7cm lik açılmam vardı çok şükür oğlum şimdi 7.5 aylık sağolsun burdaki arkadaşlar bana yardımcı olmuşlardı bilgilendirmişlerdi bende şimdi bakarken gördüm sana yazmak istedim ki zaten nomale dönmüş inş sağslım kucağına alırsın yavrunu rabbim hayıorlı kolay doğum nasip etsin inş AMİNNNNN
Sağol canim, internette okuduğum şeyler korkuttu açıkçası. Umarim düzelir
benim ilk kanamam 10+4 te oldu ve açık pembe su gibi geldi 3 gün sonra koyulaşıp azalarak bitti içerde devam etti tam içerde de bitmek üzere derken 13+6 da tekrar oldu ama bu sefer farklı adet gibi koyu kahve rengi 2 gündür hız kesmeden geşiyor iğn yaptılar progestan kullanıyorum yatıyorum ne yapacağımı şaşırdım plesanta aşağıda karnın buyuyunce geçer dedi doktor ama çok korkuyorum sürekli ağlıyorum işe gidemiyorum ne yapacağımı şaşırdım bana yardım edin bu şekilde düşük yapan var mı((((
neye inanacağımı şaşırdım akşamüstü doktoruma gittim acildekinin aksine plasenta olması gerektiği yerde diyor sebepsizmiş rapor hakkım bitti iznim az heyet raporu paklar bundan sonra beni(
merhaba arkadaşlar günlerdir bu konuyu okuyorum ve bende yazayım dedim.
Geçen cuma çok şiddetli kanamam oldu ve acil dr a gittik. Gece olduğu için ebeler ultrasonda baktı. Ertesi gün dr uma gittiğimde plasentanın aşağıda olduğunu öğrendim. Bir hafta yatmamı söyledi sadece yatakta sağa sola dön kalkma dedi. Tabi malum ev işleri arada kendimi fazla yormadan kalktım. Şimdi kontrole gidiyorum. Umarım yukarı çıkmıştır. Dua edin.
neye inanacağımı şaşırdım akşamüstü doktoruma gittim acildekinin aksine plasenta olması gerektiği yerde diyor sebepsizmiş rapor hakkım bitti iznim az heyet raporu paklar bundan sonra beni(
merhaba arkadaşlar günlerdir bu konuyu okuyorum ve bende yazayım dedim.
Geçen cuma çok şiddetli kanamam oldu ve acil dr a gittik. Gece olduğu için ebeler ultrasonda baktı. Ertesi gün dr uma gittiğimde plasentanın aşağıda olduğunu öğrendim. Bir hafta yatmamı söyledi sadece yatakta sağa sola dön kalkma dedi. Tabi malum ev işleri arada kendimi fazla yormadan kalktım. Şimdi kontrole gidiyorum. Umarım yukarı çıkmıştır. Dua edin.
20+3 günlük hamileyim. Bugün gittim doktora. Plasenta hala aynı yerde ama kanamam olmadığı için artık kalkabilirsin ama iş yapmak ve ayakta fazla durmak yasak dedi. Pazartesi işe başlıyorum ve anasınıfı öğretmeniyim. Nasıl olacakta oturucam bilmiyorum ama dikkat etmeye çalışıcam. Bu arada bebeğin birde suyu fazlaymış. Bir hafta sonra şeker testi yapılacakmış. Hamileliğim çok rahat geçiyor dedim kendi kendime nazar ettim.
Yok canım ya maalesef. Köy okulunda öğretmenim. Yardımcım falan yok hatta yeri geliyor süpürmesini bile ben yapıyorum. 4-5 yaş grubu ama çocuklar hastalıktan anlayacak yaşta değil ki oturun diim. Allah hamilelikte sıkıntı yaşayan herkese yardımcı olsun. Bir kişi hastalanmak zorken iki kişi hastalanmak insanı çok yıpratıyor.
15 haftalık ken radyolog plesanta total dedi rahim ağzını tamamen kapatmış arkadaşlar...sizce ilerleyen haftalarda yukar çıkabilirmi hiç kanamam olmadı...ikinci gebeliğim ama korkuyorum benim durumumda olup az da olsa düzelen arkadaşlar varmı...internnette çok olumsuz şeyler yazıyor.kanamsı olmadan bu durumu yaşayan varmı öpüyorum
15 haftalık ken radyolog plesanta total dedi rahim ağzını tamamen kapatmış arkadaşlar...sizce ilerleyen haftalarda yukar çıkabilirmi hiç kanamam olmadı...ikinci gebeliğim ama korkuyorum benim durumumda olup az da olsa düzelen arkadaşlar varmı...internnette çok olumsuz şeyler yazıyor.kanamsı olmadan bu durumu yaşayan varmı öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?