- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.801
merhaba arkadaşlar günlerdir bu konuyu okuyorum ve bende yazayım dedim.
Geçen cuma çok şiddetli kanamam oldu ve acil dr a gittik. Gece olduğu için ebeler ultrasonda baktı. Ertesi gün dr uma gittiğimde plasentanın aşağıda olduğunu öğrendim. Bir hafta yatmamı söyledi sadece yatakta sağa sola dön kalkma dedi. Tabi malum ev işleri arada kendimi fazla yormadan kalktım. Şimdi kontrole gidiyorum. Umarım yukarı çıkmıştır. Dua edin.
15 haftalık ken radyolog plesanta total dedi rahim ağzını tamamen kapatmış arkadaşlar...sizce ilerleyen haftalarda yukar çıkabilirmi hiç kanamam olmadı...ikinci gebeliğim ama korkuyorum benim durumumda olup az da olsa düzelen arkadaşlar varmı...internnette çok olumsuz şeyler yazıyor.kanaması olmadan bu durumu yaşayan varmı öpüyorum
Arkadaslar lutfen biseyler soyleyim benim kadar cok kanama yasayan varmi benim bir cocugum var onu annesiz birakmak istemiyorum cok zot gunler geciriyorum yatmasinda kalkmasinda degilim yeterki kamamam olmasin cok korkuyorum birde riskli gebelik uzmamina gitmiyorum op dr gidiyorum previa oldugumu dun soyledi yemi bir dr gitmelimiyim bilmiyorum ben
Kanam yogun olunca hep agriyla oluyor canim rahim agzinda acilma yok
Prigestan hap gubse iki tane oglende hemsire geliyor progestan vuruyor
Hangi dr gitmeliyim
Uni hastanesine girip heyetemi girmem gerek napsam sindi dr dsgissem daha onceki kanamalarima sozlu olarak inanirlarmi yani intiba ederlermi
Napmali bilmiyorum kendi ozel riskli gebelik uzmanim var dakarlt suanda onun surekli muaynesini karsiliyabilirmiyiz bilmiyorum
Uni hastanesindemi gitmem gerek bilmiyorum hic atil yuksels belki torpille randevu ayarlanir ama
Birde bebek alinirsa nasol alinacak 13+6 gunlugum
Cogunun hic kanamasi dahi olmamia ne kadar rahat gecirmisleelr sureci
Iki testi yapan dr rspora sunu yazmis plesanta posteriorda yerlesik olup retroplaserntsl 3.1 cm cspli hematom gozlenmistir
Hast gittik kanamayla bol ama bu sefer bacaklarimdan akmadi halada devam ediyo bu kanama nibetci dr tabi
Plesanta totalis dedikleri haltim en agiri dedi yukari cikma ihtimali yok dedi bebwk iyi suyu az herseue haxirlikli olun dedi
hm bizim soeularimiz.oldu kan degsrlerim henuz iyi benim hayatim risk girmedikce ve kanama kesilmwdikce yasayan bebegi almayiz dedi
Nw sekilde alincak dedim sezeryan dedi suandada bisey olsa
Wvde dusuk yapamazsin rahim agzi kapali anca bol kanama pihti duser dedi da onceden uc kerw dustu zaten
Rahime yapisirsa rahimde alinabilir dedi
Bugun otururken oldu bu dedim oturmakmi sakincali ki yatar pozisyondaydkm hayor ams hareket etmemeye bak dedi
Bunuda anlamadim
Hatitladiklarim bunlar paxarteso baska bir dr gidicex
Susnda kanamam devam ediyo ne sekilde dersenix benim adetim yogun olmuyo bama.gore hala yogun tuvalete hittigimde kucuk abdestimi yparken kan oluyo klozet kisaci buyuk sikintidayim
Benim gibi olan varmiydi peki bu kadar erkem kanama yasayam yayatken yemek yiyemiyorum midem sorunlu bu seferde midem tutuyor para kazaniyor olsak dr muhim degil esimin aldigi maas borclarimizi bile odemiyoe ama birilerinden 5_6 bin tl borc alip dr gitmemiz lazim ben bu durimdan otiru calisamiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?