- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.541
tabi olmaz mı canım.daha fazla süre devam eden de vardı.doktoruna görünmelisin.hastanede yatman gerekebilir.endişelenme hastane deyince,kontrol altında olman daha iyi oluyor.totalist mi senin ki canım?
kızlar peki benim gibi 10 gün boyunca her gün lekelenmesi olan varmıydı aranızda.. gerçekten korkmaya başladım çünkü önceki haftalarımda bi kaç gün olur biterdi 2 hafta sonra tekrar bi kaç gün olur dururdu.. şimdiyse hiç ara vermeden 10 gündür devam ediyo hatta son 2 gündür biraz daha arttı gibi hissediyorum
aynı anda yazmışız canım.kalp kalbe karşıdır derler.:)Dağcı canım nasılsın?
Hafta sonun nası geçti?
Kuzular umarım iyidirler..
fburak nasılsın canım cumadan bu yana.yakışıklı kuzuların nasıl?
mihrimah hala kendi çorbasını sevmiyor.bizim yemeklerden olunca hiç kaçırmıyor.
oğlumun bakıcısı doğum yaptı.20 günlük bebeği var.dün onu görünce miniğimin büyüdüğünü farkettim.sürekli gözümün önünde olunca hep yerinde sayıyor gibi geliyordu bana.
yarın 23 nisanı evde kutlayacağım.
aynı anda yazmışız canım.kalp kalbe karşıdır derler.:)
hafta sonu ne kadar çolap,çekmece varsa düzlterek,ütü yaparak ve cam silip perde yıkayarak geçti.ama severek yaptım.düzenli olunca sanki kendimi daha iyi hissediyorum.:)
sen ne yaptın.inşaALLAH güzel geçmiştir hepiniz için.
Benim 10 gün degil surekli vardı 18. Haftama kadar bir iki gun olmadigi olurdu ama sonra yine olurdu...
Kahve rengi olunca sorun yok kırmızı olunca aktif kanama oluyor..
Miktar önemli bide bir kahve fincanından fazla olunca gitmek lazım dr'a benim 16. Haftamda bi şu bardagi kadar kahve akıntı geldi birden boşaldı dr'a gittim bebege bakti vs bi sorun yok dedi kanama alanida yok görünürde hic bişey yok daha önce birikmiş bi kanama dedi kırmızıya donmedikce sorun yok dedi...
Genelde yattığım için genelde kahve rengi oluyordu dr kontrolerime gittiğim günler pembeye dönüyor bi sure sonra yine kahve oluyordu...
Plesentam yukarı çıkana kadar böyle devam etti ...
bizim arkada da emniyetin inşaatı var.ilerde de işbankası baya konut yaptı.temel açarken çıkan kayaların gürültüsünden uzunca bir süre deprem oluyor sandık.toz toprak bitmiyor inşaat olunca.gürültüsü de cabası.Canım aynen öyle olmuş valla...
Benim vu ara sıkkın canım bizim arkada inşaati durmuş 5 bina vardı yıllardır duruyordu. Hissedarlari anlaşamamis yarım kalmış şimdi anlaşacaklari tutmuş.. suan yıkıma başladılar sabah bi gürültü başlıyor akşama kadar devam.. ultra lux daire yapicaklarmis da bilmemne anlican bu gürültü işi uzun soluklu olacak çok başım ağrıyacak...
Hafta sonu gezmede geçti çok yere gittik.. karşıda araba bozuldu kardesim sağolsun hiç bakmamış arabasına yağı falan bitmiş motor suyu bitmiş akü bitmiş.. onları yaptırdık çok yoruldum heryanim kırılıyor suan..
Ben idare ederim çok yorucu bir hafta sonu geçirdim, bugünde kendimi atacak yer arıyorum dinlenenedim cunku.
Canım valla bizim eymende öyle atlıyor bizim yemeklere meraklı...
Senin ki biraz daha büyük ozaman sende azcik ona ayarlicaksin yemekleri biraz hafifleterek yaparsın olmazmı..
Bizde Yarin yarı yaşımizi kutlarız heralde 6 aylık olduk şaka maka...
Benim arkadaşım cuma doğum yaptı çok zor olmuş sabah suni sancı vermişler gece 23: 30 da doğurmuş z.kamilde özelde olsa sanirim o saate kadar sezeryana alırlardı...
Onunda cinsiyeti belli değildi ertesi gün aradım konuşurken herşeyi sordum ettim dediki bana cinsiyeti sormadin merak etmiyormusun dedimki yooo etmiyorum kız bence dedim.. daha oncede demiştim kiz bu diye oda erkek hissediyorum demişti.. dünya tatlısı bir kızı olmuş daha gidemedim görmeye gerçi..
Ben kızlari seviyorum ya benim yok diyoki benim kızı seversin bende senin oğlana özeniyorum onu çok seviyorum diyo... Gerçi onun ogluda var...
Bugün bi gidip gorcem cimcimeyi insallah..n
fburak mesajına nasıl sevindim anlatamam.. çünkü az önce bi parça geldi benden panik oldum( ama dağılan bişeydi et parçası gibi değildi yani, kan pıhtısıdır diye düşünüyorum.. peki kaçıncı haftanda yukarı çıktı plasentan??
bizim arkada da emniyetin inşaatı var.ilerde de işbankası baya konut yaptı.temel açarken çıkan kayaların gürültüsünden uzunca bir süre deprem oluyor sandık.toz toprak bitmiyor inşaat olunca.gürültüsü de cabası.
demek bizim tarafa geçtiniz.arabanın bozulması kötü olmuş.
nereleri gezdiniz?
Allah sağlık,sıhhat versin cimcimeye.offffff normla doğum benim becereceğim bir şey değil.
mihrimahın bakıcısının görümcesi de tüp bebek yapacaktı hamile kalmış kendiğinden.çok sevinçliler.
yarı yaşınız hayırlı uğurlu olsun.Allah nice yaşlarını göstersin şeker oğlunun.
biz de yarın 8 ayı bitiriyoruz çok şükür.
çok şeker bir kız oldu pıtırcığım.dün anne dedi.
artık bizim yemekleri tuzsuz yapıp sunacağız hanıma.ben zaten bir kaşık zeytinyağla yaparım yemeklerimi.o da rahatça yiyebilir.
merak etme canım herkes bebeğine kavuştu sağlıkla.
ben ve pepuke,kames 34. haftada yaptık doğumu.
benim de 16.haftadan sonra hiç kanamam olmadı.gayet güzel geçti.doğum akşamı da az olmuştu.çok olsa da hemen müdehale ediyor dr.lar.Allah'a emanet deyip sabırla gününü tamamlayacaksın canım.
bizler de çok korkulu,stresli geçirdik ama baktık ilerliyor normal şekilde biraz daha pozitif geçirdik.
Dr sana sadece oylemi söyledi? Previada çeşitler var az marjinal var totalis var en ilerisi damarlanma yapan var vs..KIZLAR selamlar, bende 1 hafta önce doktora gittiğimde doktor eşi aşağıda dikkat edelim buna şuanki gidişat sezeryan dedi ama ben durumun böyle tehlikeli olduğunu bilmiyordum tabi sizleri okuyorum inanın korkudan uykularım kaçıyor.. kanamam şu an yok, doktor pembe akıntın olursa korkma dedi.. ama sizler çok yoğun kanamalardan bahsediyorsunuz.. korkuyorum kızlar bu benim 4. gebeliğim ve Allah kısmet ederde müsaade ederse ilk bebeğimiz olucak inşAllah..
ağrım sızık yok öyle çok şükür nasıl ağrılar hissediyorsunuz ayrıca ben çalışıyorum işten çık vs demedi, ama ev işi yapma dedi.. Allah hepimize şifa, sağlık versin inşAllah.
merhaba canım,dün malum tatildi.uğrayamadım buraya.nasıl geçti 23 nisanınız?fatih için daha önemlidir.:)ay Canim biliyorum bu inşaat işi perişan edicek bizi... Huzurumuz kacicak baya..
Ee abla oldu tabi yer artık herşeyi o dediğin gibi yaparsın anali kızlı yersiniz mis gibi..
O tüp bebek mevzu genelde cok kişiden duydum tam yapılacakken hamile kalanı...allah tamamına erdirsin inşallah...
Benim akrabalarim hep bulgurlu tarafında oralardaydim banada butaraflara gelin diyolarda yerim rahat burda valla..
ay Canim biliyorum bu inşaat işi perişan edicek bizi... Huzurumuz kacicak baya..
Ee abla oldu tabi yer artık herşeyi o dediğin gibi yaparsın anali kızlı yersiniz mis gibi..
O tüp bebek mevzu genelde cok kişiden duydum tam yapılacakken hamile kalanı...allah tamamına erdirsin inşallah...
Benim akrabalarim hep bulgurlu tarafında oralardaydim banada butaraflara gelin diyolarda yerim rahat burda valla..
merhaba canım.normal bir hamilelik süreci değil ama uykularını kaçıracak kadar korkacağın bir durum değil.neler yapamamız gerekni öğreninceye kadar biz de aynı senin gibi uykusuz geceler yaşadık.en önemli olan 20.haftadan sonraki süreç.çoğu plesanta çıkıyor,ya da yer değiştiriyor.değişmeyen de oluyor ama bu işi iyi y apan doktoru bulmak.KIZLAR selamlar, bende 1 hafta önce doktora gittiğimde doktor eşi aşağıda dikkat edelim buna şuanki gidişat sezeryan dedi ama ben durumun böyle tehlikeli olduğunu bilmiyordum tabi sizleri okuyorum inanın korkudan uykularım kaçıyor.. kanamam şu an yok, doktor pembe akıntın olursa korkma dedi.. ama sizler çok yoğun kanamalardan bahsediyorsunuz.. korkuyorum kızlar bu benim 4. gebeliğim ve Allah kısmet ederde müsaade ederse ilk bebeğimiz olucak inşAllah..
ağrım sızık yok öyle çok şükür nasıl ağrılar hissediyorsunuz ayrıca ben çalışıyorum işten çık vs demedi, ama ev işi yapma dedi.. Allah hepimize şifa, sağlık versin inşAllah.
merhaba canım,dün malum tatildi.uğrayamadım buraya.nasıl geçti 23 nisanınız?fatih için daha önemlidir.:)
ben de ilk bulgurluda bir uluslararası bir firmada işe başlamıştım.namazgah da özel bir yurtta da akşam müdürelik yapmıştım nişanlıyken.
hala çok severim oraları.iş arkadaşım da orda otururdu.sabahları küçük çamlıca korusuna yürüyüşe giderdik.üsküdar,altunizade,namazgah hala gönlüm oralardadır.:)
insana huzur veren bir havası var sanki.
Evt dün resmi tatildi buralar cıvıl cıvıldi...
Fatih kalabalıkta sıkıldı, arkadaşımın bebegini görmeye gittik beraber fatih ten 1 yaş küçük oglu var onlar oynadı,bebek uyudu bizde dolma sardik fırsattan istifade hatta gaza geldik dedik içli köfte yapalım o arada bebek uyandi oğlanlar bir birine girdi yapamadık haliyle...
Ben bulgurluyuda karşıyida çok sevmiyorum canım bana cok soğuk geliyor... Bizimkilerde namazgaha yakın oturuyorlar.. çağrı marketin ordalar biride madonun arkasında ekşioğlu siteleri var orda.. benide fisfikliyorlar butarafa gel diye yok diyorum ama eşimin işi taşınırsa içim yana yana gidicem mecburen...
Sizin nasıl geçti canım 23 nisaniniz.
ben üst tarafındaydım namazgahın.o ekşioğlu sitesi ve çağrı market tarafları bana da sıkıcı gelmiştir.ben namazgahın üst tarafını severim.en çok altunizade ve üsküdar.
maaşALLAH maharetli hatunlar sizi.:)
dün çok yorucu bir gece geçirmiştim.ablam arayınca sahile gidelim diye çıktık 9.30 gibi.minik babasıyla kaldı.
23 nisan eğlencesi vardı.sonrasında yemeğe gittik,yürüyüş yaptık.
öğleden sonra da mihrimahla gezdik ikimiz.:)
bir tatilde evde işlerle boğuşmamak güzeldi.çocuklarla beraber zaman geçirmek de çok iyi geldi hepimize.
KIZLAR selamlar, bende 1 hafta önce doktora gittiğimde doktor eşi aşağıda dikkat edelim buna şuanki gidişat sezeryan dedi ama ben durumun böyle tehlikeli olduğunu bilmiyordum tabi sizleri okuyorum inanın korkudan uykularım kaçıyor.. kanamam şu an yok, doktor pembe akıntın olursa korkma dedi.. ama sizler çok yoğun kanamalardan bahsediyorsunuz.. korkuyorum kızlar bu benim 4. gebeliğim ve Allah kısmet ederde müsaade ederse ilk bebeğimiz olucak inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?