Plasenta previa

İnşallah canım inşallah :) ateş bey in korkacak. Birşey yok sadece yatın demesini o kadar istiyorum ki anlatamam. Utku bey özgüvenimi parçaladı resmen. Bi ' anne olmak kim sen kim demediği kaldı'. O yüzden kendi doktoruma o kadar sarıldım heralde. Kendi doktorum her gidişimde kızımı ultrasondan yarım saat seviyor :) bize çok iyi geliyor. Ama tabii ki bu konuda uzman birine de ihtiyacım var. Ateş beyin fikrini almam iyi olacak.

Yakari beylikdüzü medicana ise ben de dilek hanımı tavsiye ederim. Çok pozitif, hastasına enerji veren biri.

Ateş bey den randevu aldım. Haftaya cumartesiye. Umarım güzel şeyler söyler.

şimdi okudum canım.maaşALLAH burdan ateş hocaya giden seninle dördüncü arkadaşımız olacak.
bizim durumumuzdaki insanlara ulaşabilmek,yardımcı olmak çok güzel.aynı sıkıntıları bizler de yaşadık.
ateş hocayı ben de netteki videosundan bulmuştum.epey dr.tecrübemden sonra son iki haftada ona gittim.
bu işte daha iyisi yok bence.benim ameliyatım ve memnuniyetimle pepukeciğim de ta oralardan geldi.çok şükür sağlıkla en kötü previadan kurtuldu.sağlık için uzak yakın dememek lazım.benim çok ağrım,kanamam olmadı ama burda senin gibi çok zorlu süreç geçiren arkadaşlarımız oldu ve güzel haftalara ulaştılar bebişleriyle.ben de dahil hiç birimiz bebeğimizi kucağımıza alacağımıza inanamıyorduk.

Canım sağolun ikiniz de ve forumdaki diğer arkadaşlar. Asus mesela. Başından beri çok yardımcı oldunuz. İnşallah ben de bebeğimi kucağıma alacağım ama işte bazen moralim bozuluyor.inşallah dualarım kabul olur.

merhaba arkadaşlar bende gebeyim ama previa ne demek öğrenmek istiyorum.bunu ilk kez burdan okudum

Sen utku beyi boşver ben kızıma hamileyken yani bundan 12 sene evvel salak doktorun biri bana bakıp sen normal doğum yapamazsın demişti tartışmıştık gerçi sezaryen oldum ama bebeğim tersti yoksa annem de benim boyumda ve 4 kere normal doğum yaptı çatır çatır :)

Burda bi baktim ki teselli oluken, teselli ederken dogum yapmisim. Insallah sende alican saglikla. Kicagina. Bazen bozuluyo iste. Ne desek bos. Guzel hikayeleri gor sadece.

senin hissettiklerini bizler de yaşadık aylarca canım.ne kadar ANLATSAK DA SEN ZAMAN GEÇİP,HAFTALARIN İLERLEDİKÇE RAHATLAYACAKSIN.

rüzgarselin kafana takılan bir şey ya da kendini kötü hissettiğinde sana destek olabiliriz canım.
her ne kadar şu an hepimizin bebeklerimizle ilgili sıkıntılarımız olsa da uğrarız buraya.biz başka topikte toplandık.bebeklerimizden konuşuyoruz.sen de previayı atlatıp sohbetlerimize geleceksin inşaALLAH.

Teşekkür ederim dağcı. İnşallah bebeğimi büyütürken de tecrübelerinizden faydalanıcam. Bu kız çok şanslı galiba :)

teşekkür ederim canım bir süredir hiç internette araştırma yapmadım bakmadım okumadım kafam dagılsın diye,yoksa cok fazla takmaya başlamıştım..29. haftamızdayız bakalım cumartesi doktora gideceğim neler diyecek

çok tesekkür ederim canım benimde 29. haftada hayırlısıyla sorun olmadan gecer günlerimiz inşallah...cumartesi bir randevum var bu doktordan da iyi sonuç almazsam eger o zaman bende ali beye gideyim bakalım...devlet hastanesi oldugu için cok ilgisiz ve kabalar diye söylediler hep o yüzden gitmemiştim ama napalım sorunsuz olması için katlanıcaz..

iyi akşamlşar kızlar ben 3 hafta öncede yazmıştım eşi önde diye bugün gittim bakıldım çıkmış yukarı çok şükür engelin yok dedi normal doğum için alttanda bakmadı haber edeyim dedim sağolun ilgilendiniz benimle hayırlı akşamlar hepinize

Cok sevindim :) darisi diger arkadaslara
Hayirli aksamlar

çok sevindim hayırlı olsun... darısı başımıza... seninki tam kapatan türdenmiydi?

Cok sevindim :) darisi diger arkadaslara
Hayirli aksamlar
sağolsın canım Allah razı olsun amin inş darısı diğer arkadaşlarmızın başına güzel haberlerini alırız inş
Gözün aydın :) darısı başımıza :)
tşk ediyorum cnaım sağüolsın amin inş darısı arkadaşarımızın başına inş
çok sevindim hayırlı olsun... darısı başımıza... seninki tam kapatan türdenmiydi?

sağolsın cnaım amin inş inanki dua ediyorum çok şükürbenim 30. haftama kadar böyle birşeyden haberim yoktu varmıydı yokmuydu muamma 3 haftadır işte bekledim çıakrmı diye çımış doktorum türünü demmeişti 2 hafta sonra gel bakalım hala şağıdaysa alttan bakarız dedi bende öğrendimki alttan baktırmak iyi değil çıkmamış olsaydı ve bakıcak olsaydı izin vermiycektim korkumdan ultrasonda çıktığını görünce bakmadıda Allahım inş darısı diğer arkadaşrımızın başına rabbim korusun bebeişleirmizi Allaha emanet aminnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…