- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.081
Harika haber çok sevindim canım :) tedbir bizden tevekkül Allahtan.daha bilgili bir doktorun görüşünü almakta fayda var.doktorla frekansların uyması güzel ama sana arkadaş değil tecrübe lazım.inşallah çok tecrübeye ihtiyacın yoktur.
Canım altan bey sadece ayrıntılıusg bakıyor gebe takip edip doğum yaptırmıyor.ben beylikdüzü medicanada burcu hanıma gittim uzun süre.previayla ilgili alınabilecek her türlü önlemi almıştı çok memnu kalmıştım ama benim durumum ağır olduğu için ona devam etmedim.yalnız ona giden previalı insanlar var biliyorum.kendisi uzun uzun anlatır hiç üşenmez ilgilidir bayağı.bir git istersen sen marjinal olduğun için o hastaneyi ve o doktoru rahatlıkla önerebilirim.hemşireler,ilgi,alaka,konfor mükemmel.
Ateş bey den randevu aldım. Haftaya cumartesiye. Umarım güzel şeyler söyler.
şimdi okudum canım.maaşALLAH burdan ateş hocaya giden seninle dördüncü arkadaşımız olacak.
bizim durumumuzdaki insanlara ulaşabilmek,yardımcı olmak çok güzel.aynı sıkıntıları bizler de yaşadık.
ateş hocayı ben de netteki videosundan bulmuştum.epey dr.tecrübemden sonra son iki haftada ona gittim.
bu işte daha iyisi yok bence.benim ameliyatım ve memnuniyetimle pepukeciğim de ta oralardan geldi.çok şükür sağlıkla en kötü previadan kurtuldu.sağlık için uzak yakın dememek lazım.benim çok ağrım,kanamam olmadı ama burda senin gibi çok zorlu süreç geçiren arkadaşlarımız oldu ve güzel haftalara ulaştılar bebişleriyle.ben de dahil hiç birimiz bebeğimizi kucağımıza alacağımıza inanamıyorduk.
Canım sağolun ikiniz de ve forumdaki diğer arkadaşlar. Asus mesela. Başından beri çok yardımcı oldunuz. İnşallah ben de bebeğimi kucağıma alacağım ama işte bazen moralim bozuluyor.inşallah dualarım kabul olur.
İnşallah canım inşallah :) ateş bey in korkacak. Birşey yok sadece yatın demesini o kadar istiyorum ki anlatamam. Utku bey özgüvenimi parçaladı resmen. Bi ' anne olmak kim sen kim demediği kaldı'. O yüzden kendi doktoruma o kadar sarıldım heralde. Kendi doktorum her gidişimde kızımı ultrasondan yarım saat seviyor :) bize çok iyi geliyor. Ama tabii ki bu konuda uzman birine de ihtiyacım var. Ateş beyin fikrini almam iyi olacak.
Canım sağolun ikiniz de ve forumdaki diğer arkadaşlar. Asus mesela. Başından beri çok yardımcı oldunuz. İnşallah ben de bebeğimi kucağıma alacağım ama işte bazen moralim bozuluyor.inşallah dualarım kabul olur.
merhaba arkadaşlar bende gebeyim ama previa ne demek öğrenmek istiyorum.bunu ilk kez burdan okudum
rüzgarselin kafana takılan bir şey ya da kendini kötü hissettiğinde sana destek olabiliriz canım.
her ne kadar şu an hepimizin bebeklerimizle ilgili sıkıntılarımız olsa da uğrarız buraya.biz başka topikte toplandık.bebeklerimizden konuşuyoruz.sen de previayı atlatıp sohbetlerimize geleceksin inşaALLAH.
Teşekkür ederim dağcı. İnşallah bebeğimi büyütürken de tecrübelerinizden faydalanıcam. Bu kız çok şanslı galiba :)
Canım altan bey sadece ayrıntılıusg bakıyor gebe takip edip doğum yaptırmıyor.ben beylikdüzü medicanada burcu hanıma gittim uzun süre.previayla ilgili alınabilecek her türlü önlemi almıştı çok memnu kalmıştım ama benim durumum ağır olduğu için ona devam etmedim.yalnız ona giden previalı insanlar var biliyorum.kendisi uzun uzun anlatır hiç üşenmez ilgilidir bayağı.bir git istersen sen marjinal olduğun için o hastaneyi ve o doktoru rahatlıkla önerebilirim.hemşireler,ilgi,alaka,konfor mükemmel.
yakari arkadasım ben de bu sayfayı cook uzun zamandır takip ediyorum. ben 31 haftalık hamileyim.plasenta previa totalis dediler bana da.hala yukarı filan da cıkmadı. bahcelıevler hızmet hastanesinde sait beye gittim uzun süre.cevremdekı herkes kanuni sultan sül. hastanesini önerdi bu konuda. orada klinik şefi ali gedikbaşı var perinatoloji bölümünde. onu buldum sonra.bakırkoyde muayenehanesi var.70 tl muayenesi. çok iyi biri insan olarak.dr. olarak da belli ki çok tecrübeli. onu önerebilirim. 1 kez gıttım muayenehanesine.artık hastanede gozlem altına alıcaz senı dedı.2 kez gittim 3.sünde diğer perinatologlara yönlendirdi.ekip olarak giricez onlar da senı tanısın dedi.diğerleri nasıl bilmiyorum haftaya gidicem tekrar. hastane temiz.ama devlet hastanesi klasikleri var tabi. doktor sen bunlara takılma senın sag salım atlatman onemlı dıyor. ali beyi önerebilirim yani.Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın. doğum yapmış diğer arkadaslar da sağolsun,okuduklarımızla epey bilgilendik :)
iyi akşamlşar kızlar ben 3 hafta öncede yazmıştım eşi önde diye bugün gittim bakıldım çıkmış yukarı çok şükür engelin yok dedi normal doğum için alttanda bakmadı haber edeyim dedim sağolun ilgilendiniz benimle hayırlı akşamlar hepinize
iyi akşamlşar kızlar ben 3 hafta öncede yazmıştım eşi önde diye bugün gittim bakıldım çıkmış yukarı çok şükür engelin yok dedi normal doğum için alttanda bakmadı haber edeyim dedim sağolun ilgilendiniz benimle hayırlı akşamlar hepinize
sağolsın canım Allah razı olsun amin inş darısı diğer arkadaşlarmızın başına güzel haberlerini alırız inşCok sevindim :) darisi diger arkadaslara
Hayirli aksamlar
tşk ediyorum cnaım sağüolsın amin inş darısı arkadaşarımızın başına inşGözün aydın :) darısı başımıza :)
çok sevindim hayırlı olsun... darısı başımıza... seninki tam kapatan türdenmiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?