Plasenta previa

Canim darısı benim başıma bende oğlumu bir carsamba gunu sabah 10 da sezeryanla dünyaya getirdim şimdi sen böyle yazınca o gunlerim geldi aklıma bende bir garip duygular içindeydim ozaman o gün gelicekti ve onu karnından çıkarıp kucağıma veticeklerdi ve o güzel tekmeciklerini aramayacakti karnimda artik ama yanımda olacaktı...

Hamilelik bi kadının dünyada bi kaç kez yasaya bilecegi çok ozel bir durumdu bi yandan o durumun bitecek olmsina üzüldüm biyandan oglusumu kucaklayacak olmama çok sevindim... Sonraları hamilelik günlerimi özledim durdum...

Inşallah sağlıcakla kucaklayacaksin oglusunu canım darisida biz bekleyenlerin basina insallah...

allah seninde yardımcın olsun canım dağcıda senin gibiydi cnm sende korkma rahmi alındı sadeece, gayet iyiler şimdi ben çok hassas bir yapıya sahibim, herşeyin en kötüsünü düşünürm çok tezcanlıyım hemen olsun bitsin isterim hamd olsun bugünleri gördüğümze allahın izniyle çabucakta geçecek

anlattığın herşey hayırlı olsun canım çok sevindim rabbim gönlüne göre versin benimde marjinal ve 5 gün sonra 26 eylül çarşamba sezeryana gireceğim inşallah hayırlı haber alırsın

çok şükür sıkıntısız bir şekilde herşey yoluna girmiş ... Bebisinin gelmesinede az kalmış hayirlisiyla onada kavuşacaksin insallah..

canım maşallah Allah işlerini rast getirmiş,inşallah bundan sonra herşey daha da güzel gider,oğluşunuzla mutlu mesut olursunuz.çok az zamanın kalmış.
Hepinize çok teşekkürler kızlar. Yarın büyük gün doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye ilk kez muayeneye gideceğim. Bundan sonra artık ipler onun elinde. İnşallah güzel haberlerle dönerim.

Allah yardimcin olsun. insallah hersey beklenenden guzel gecsin.bu zamana kadae gelmissin. planli duzenli olmasinin rahatligini yasa.ALlah saglik versin ikinize de.

Inşallah memnun kalirsin yenı hastane ve dr' undan.

Buarada hastane çantalarını hazırlıyorum da neler koymam gerektiği konusunda kararsızım, malum ilk doğumum. Yeni doğum yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim, ne de olsa tecrübeler taze

Buarada hastane çantalarını hazırlıyorum da neler koymam gerektiği konusunda kararsızım, malum ilk doğumum. Yeni doğum yapan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim, ne de olsa tecrübeler taze

Bebek icin en az 3 kiyafet,bez,islak mendil,battaniye
meme ucu kremi,mesane pedi,kullanat camasir,emzirme sutyeni,2 gecelik

bana ilk dogumumda gogus kalkani da gerekmisti. bildigim icin aldim.
Cok da bisey gerekmiyo. eksikleri hastanede satiyo,esin de getirir.hic bisey eksik kalmiyo.

Bebek icin en az 3 kiyafet,bez,islak mendil,battaniye
meme ucu kremi,mesane pedi,kullanat camasir,emzirme sutyeni,2 gecelik

bana ilk dogumumda gogus kalkani da gerekmisti. bildigim icin aldim.
Cok da bisey gerekmiyo. eksikleri hastanede satiyo,esin de getirir.hic bisey eksik kalmiyo.

İnsallah memnun kalirsin. aksi halde bisey yapamiyosun benim gibi olmayin da. doktordam memnun kalin yeter inan bana. Once saglik tabi.

inşallah kalirsin tavsiye varsa demekki memnuniyet te var demektir...

Hyszfstk....ahistanbul ve azzracımm Allah yardımcınız olsun sağ salim bebişleri alın gelin de güzel haberlerinizi okuyalımm...Biz de kalan zamanımızı umutla geçirelim...Dualarım sizlerle....

Bir de sorum olacak benim plasenta previa ve totalis yani tam kapatıyor... Doktorum 38. 39. haftaya kadar bekleriz demişti 3 hafta önce...bunda bir anormallik yok değil mi...genelde totalisler daha erken mi oluyor??? kafam karıştı...38 39 . haftalara kadar bekleyen plasenta totalis e şahit olan arkadaşlar var mı????

Kızlar merhaba,birkaç gündür yoktum yani vardım ama yoktum gibi bişey.mesajları okudum.
Aazraacım yarın doguma gidiyorsun diye sana birkaç cümle yazayım dedim belki bu saatten sonra girmezsin ama olsun sonra okursun inşallah.doktorun kanamıcaksın demiş hiç korkma canım Allahın izniyle herşey yolunda gidecek problem olmayacak senin için dua ediyorum.
Ah istanbul arkadaşım sana da dua ediyorum herşey güzel geçecek inşallah...
Asudçum Allah yardımcın olsun yaa herşeyde bir hayır vardır bilemeyeceğimiz dicem şimdi ama sen beni dövüceksin.bir de ağrıları çekene sor.en azından anestezisti şikayet etseniz iyi olurdu,inşallah ağrıların bir an önce diner canım.

Bugün kontrole gittim burcu hanıma,kadın her gidişimde içimize daha çok mıçıyor.geçen hafta beni tahtalı köye göndermişti bugün rıza hocayla teması kesmeyin acil durumda devlet hastanesine sevk edebilirim dedi plasentamın rahim ağzını kapatan kısmı damar dolu ameliyatın kanlı geçecek gibi dedi ayrıca.zaten bu kadına ameliyat falan olmayı düşünmüyorum artık.beni böyle korkuttuğuna göre kendi de korkuyorameliyatın üstesinden gelememekten.yarın ateş hocaya gidiyorum inşallah o da olumsuz konuşup beni mahvetmez.eşim bazen bana melul melul bakıyor farkediyorum sanki yakında ölecekmişim gibi.sinirlerim bozuluyor.doğuma gitmeden yakınlarıma kızımla ilgili vasiyetlerimi tekrar etmek istiyorum.belki kan kaybından ölebilirim belli olmaz inşallah ölmem tabi ailem kızım perişan olur ben de daha yaşamak istiyorum daha gencim yaa.
Kızlar oturur pozisyonda fazla duramıyorum sağ kaburgamın altı baskılanıyor doktor gaz karaciğeri sıkıştırıyor dedi.şu an bayağı kötüyüm yatınca geçiyor.o yüzden fazla kalamıyorum.
Benim için de dua edin nolur halim pek iyi görünmüyor ama soğukkanlı durmaya çabalıyorum güçlü olmam lazım.doktora inat bebeğime alışveriş yapmya başladım.portbebe küvet falan aldım netten.bugün de hastaneden çıkınca eşime yalvardım yakında sevibebe vardı battaniyeler kundak türü ciciler aldım biraz mutlu oldum.yarın da zaman ve keyif olursa dr çıkışı maskodaki şeker bebeye gidip beğendiğim takıma bakmak istiyorum fazla yürümeden gezmeden.zaten eşim izin vermiyor hiçbirşeye ben de hep yatıyorum malak gibi.

Benden haberler bu kadar kızlar inşallah yarın biraz moralli dönerim evceğizimeve inşallah aazraa ve ah istanbul da sağ salim çıkarlar ameliyatlarından...hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın...

canım kullan at çamaşır nasıl bir şey ne işe yarıyor??? ben bunu hiç duymamışım da

İnsallah memnun kalirsin. aksi halde bisey yapamiyosun benim gibi olmayin da. doktordam memnun kalin yeter inan bana. Once saglik tabi.

Teşekkürler asudcum. Dediklerinin çoğu hazır zaten, fazla eksiğim kalmamış anlaşılan. Olmadı kocam sağolsun emrime amade her daim. Sadece göğüs kalkanı nedir, ne işe yarar onu bilmiyorum. :26: Zaten yarın hastaneye de sormayı düşünüyorum gerekecekleri.

canım sen boş ver o doktoru ... Gecen bi hastanenin dergisini karıştırirken riskli gebeleri Kesinlikle petitinalogmu ne zikkimsa onların takip etmesi gerek kadın dogumcular yetersiz kalabilir gibi bisryler yazıyordu...

Eminimki ateş boca bu previa konusunda çok deneyimli bi dr bence kendini ona bırak kafanida yorma fazla bak 30 lü haftalarada geliyirsun...

Su vasiyet verme olayını hepimiz yaptık sanırım kaygı ve korkularını anlıyorum nedesek seni rahatlatamayiz biliyorum...

Yarın ateş hocadan gelince mutlaka haberlerini bekliyorum canım hayırlisiyla inşallah...

Yeni cicileriniz hayırlı olsun inşallah güzel günlerde giydirmek nasip olur eymen pasamiza...

Canım çok sağol boşverdim zaten salak kadın hem bana panikleme diyo hem de söylenmemesi gereken herşeyi söylüyo mal.gece uykum kaçtı çok fena kurdum kendimi musalla taşında buldum ordan mezar taşımı gördüm falan kalktım sabah namazını kıldım oturaraktan dua ettim Allahım bana sakinlik huzur ver diye.şimdi kızım okul için çıktı.gün ağarınca biraz kaygılar azaldı.ama dokunsan ağlayacak pozisyondayım.inşallah güzel moralle dönerim canım çok sağol öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…