• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

Canim ufak tefek teferruatlar kolay halledilir.. bebek odasi sorun ben buyuyen besik aldim oda gelicek bir kac gune...

maşallah canım seninde az kaldı alacakların allah kullanmayı nasip etsin ben çok heyecanlanıyorumm 30.haftalar nasıl geleck drdim kendime şimdi 31 gün kaldı diyorum:53: korku heyecan stress hepsi bir arada

Canim ufak tefek teferruatlar kolay halledilir.. bebek odasi sorun ben buyuyen besik aldim oda gelicek bir kac gune...

Kiziminkinden .kucultcez simdi bebise. Yeni gelecek olan bekliycek. en basta koku felan oluyo.cekyata bayiliyo benim kiz. bizim yatak da favorisi. idare eder o.istemem der inat ederse,bebisi nereyw koysam yatar. sorun cikarmaz hetalde. :-D
Hallolacak mecburen :)

maşallah canım seninde az kaldı alacakların allah kullanmayı nasip etsin ben çok heyecanlanıyorumm 30.haftalar nasıl geleck drdim kendime şimdi 31 gün kaldı diyorum:53: korku heyecan stress hepsi bir arada

Benim herseyim taamam dogum cantam hazir.. bebek sekerimide tam tarihim kararlastirilsin hastanenin arkasinda bi yer var orda yaptiricam bi seker sepeti gordum hosuma gitti onu Alicam oldu bitti bukadar bide taki yastigi yaptiricam bi eksik birakmadim cok sukur. Seninde as kaldi baya benim var daha ama bel fitigim aziyor sona kalirsa alamam bisey..

...ama en guzeli senin gibi zamanli gitmekti.
İcimden gelemedi bi turlu.

Canim kismet oyleymis demekki.. ben kendimi bildigimden hallettim herseyim nasibi varsa bebisimin guzel guzel eskitecek onlari...
Simdi hastaneylede konusucam yenidogan sunneti vs tefarruatlarini ayin 4. De randevum var simdiden konusmak erken gerci ekim basinda konusmak daha mantikli sonucta sezeryan gunumde tam Kesinlesir ...

Canim kismet oyleymis demekki.. ben kendimi bildigimden hallettim herseyim nasibi varsa bebisimin guzel guzel eskitecek onlari...
Simdi hastaneylede konusucam yenidogan sunneti vs tefarruatlarini ayin 4. De randevum var simdiden konusmak erken gerci ekim basinda konusmak daha mantikli sonucta sezeryan gunumde tam Kesinlesir ...

Bi kisim doktorlar yenidogan sunnetine karsiydi ama tam detayini okumamistim. Bir iki hastaneden ogren istersen. Gorumcem bayaga arastirip yaptirmamaya karar vermisti ama dedigim gibi cok dikkatli takip etmemisim.

Bi kisim doktorlar yenidogan sunnetine karsiydi ama tam detayini okumamistim. Bir iki hastaneden ogren istersen. Gorumcem bayaga arastirip yaptirmamaya karar vermisti ama dedigim gibi cok dikkatli takip etmemisim.

Himm onu bilmiyorum.. ben oglumun pipisinden cok cektim sunneti olduda rahat ettim.. o yuzden bunuda erken yaptircam.. benim gittigimde yapmiyorlarsa baskasinda yaptiririm bende.

Şu an iyiym kamesçim iki gündür ağrı yok zaten çok hafifti ama paniklememe yetti.belki de kasılmaydı bilmiyorum.bir nidilat daha aldım o an.nidilatı aynı andan iki adet alabilirmiyim ?sen bilirsin.
Kızının durumunun iyi gitmesine çooook çook sevindim maşallah fındığa.sütünü aldıkça hemencecik güçlenip taburcu olacak inşallah.
.

nıdıaltı 20 dakıka ara ıle bırer tane alabırlısın canım.eger fazla regl agrısı oluyorsa 10 dakıak ara ıle bırer tabe al

kzılar cok fazla gıremıyorum hastenede olmaktan.bugunde sabahın 8den berı sokaklardaydım.kızım ıcın dolap baktık ama gozum gordu sadece esım ıse gıdıyor.ıkı gundur kızımızı bıle goremedı ızın alamadıgı ıcın.sezeryadna cıktıgımdan berı bır yatıp dınlenemdım .ıkı gundur cok gfenayım .beden acılarım umrumda degıl ama artık ıflas noktasındayım ıkı gundur baygınlık gecırıyorum hastende.sutum gogsumde bırıktıgı ıcın ates yaptı bırde hastanede sagamadım. kızım daha ıyıye gıdıyor. dun acıl oalrak mılupnaın mamasını ıstedıler kılo kaybı baslamıs.nobetcı eczane gezmekten butun ıstanbulda canımız cıktı neysekı bulduk .10 garam kılo almıs yavrum.sarılıgı devame dıyor.oksıjen mıktarını dusurmeye basladılar.
ama hala kucagıma alıp emzıremedım.bugun cok kotu oldum eve gelelı bır saat oldu ama duramıyorum.kızımın gazı vardı.yavrum kasılsı kasıldı aglamaktan moraradı resmen .goızumun onunde cırpınırken ben hıc bırsey yapamadım.cama dokunmaktan baska carem yok cunkı.hemsırelrı cagırdım gazını cıkarın dıye bırı geldı ıkı dakıka sırtın avurdu kapadı.kızımı ole aglaya aglaya bırakıp cıktım.yavrum gozumun onunden gıtmıyor.dualarını eksık etmeyın kızlar.allah kımseyı yavrusundan ayrı caresız bırakmasın.
dogum yapıcak kızlarada allah kolay dogumalr versın.meleklerınızı tez zamdna saglıkla kucagınıza alın ınsallah

kzılar ıyı bayramlar sızlere
bana malum bayram gelmıs gıbı degıl.uykıusuzluktan gozlerım balon oldu.sabah kızımla bayramlasmaya gıttık.
kızlar bu arda bebek yogunbakımı hastanenın cok ıyı ınsallah lazım olmaz ama aklınzıda olsun sgkıle anlasmalı bes kurus odemıyceksınız dedıler.tabı dogar dogmaz hemen babasından sgkya kayıt yaptırdık.ve yogun bakımdoktoru bugun ızınlı olmasına ragmen sabah karsı gelmıs hala ordaymıs.kasın kendını bu ıse adamıs.herkes hıc uzlmeyın ersın hanıma teslım edın rahat olun dıyorlar.sarılıgı azalmıs.doktoru yuzunde var bırazcık ama sarılık hıc takılcak bırsey degıl dedı.dun gece bıraz sutum geldı kucuk bıberonun yarısı doldu hemen dondurdum bugun bıraktım.solunum cıhazından cıakrmıslar kızımı yunu tam gordum yenı.tırnaklarını kesmısler,saclarını tarayıp bayram dıye sapka takmıslar.cıcılerıdeı avrdı ama ızık yuzudnen gıydırmemısler.
aglamamk ıcın zor gırıyorum ama her ılk gorduugmde aglamaya baslıyorum.aglayınca baglı oldugu makınede kalp ve soluk alımı bırcen dusuyor oda aglıyor .zaten 10 dakıka duuryoruz.bugun kızımla konustum gulkemey basladım kalp atımı 120lere cıktı yavrumun.
bıurde bır sorum var dben dun hastenden cıakrken doktorum yarın banya yap deı.hemsire gıder gıtmez yapabılrısın dedı.dun yapmadım.ama sımdı korkuyorum sudan bırsey olur mu dıye?sızce ne yapayım?
bıde su altta cıkan hamılelık takvımını nasıl kaldırabılrıım acaba:?

Canım benim sezaryenin başarılı gemişçok şükür bebeişimiz de gelmiş dünyaya....inşallah sağlıcakla evine yanına da alırsın...İnan yaşadığının belki 5 te birini yaşadım ama zor insan çok korkuyor...İnşallah daha da iyi haberlerini almaya devam edeceğiz...

Cok gecmis olsun... Gecen gun kanamali bir arkadasimiz dogum yapti sanirim 35 haftalik yapti.. onun 3. yada 4. Kanamadiydi..
Benim kanama olayim 5. Haftamla 14. Haftam arsinda oldu.. benim marjinaldi 20. Haftamda yukari cikti cok sukur kanamam yok artik kanama yapacak bir durumumda yok simdilik .. ama 20. Haftama kadar hep yattim yatmak gercekten zor ama biraz sabir lazim.. az kalmis dogumuna yat surekli hic kalkma Insallah bir daha tekrarlamaz kanaman..

Sağolasın canım inşallah yinelemez 1 haftadır yatıyorum. kanamam durdu çok şükür wc banyo dışı da kalkmıyorum hiç işe güce. ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum..erken doğum riskine karşı...

canım ben 4 gub once dogum yaptım.35.haftanın basındaydım.cıger gelıstırıcıde yapılmıstı.ve son uc ayımda sureklı yattım.yataktan kaklmadıgım zamanlarda da kanamam oldu.bebek buyudukce kanama rıskı daha fazla oluyor.cunku bebegın ters bır hareketı,sert bır tekmesı kanama yapabılıyorkı benım en son kanamam bu nedenle olmus.ama sen yınede dınlen ılac vermedıler mı .ben sureklı nıdılat kullandım kasılmayı bayı bır engelledi.

canım senin yazını okudum ertesi günü kanamam oldu aynen senin gibi hastanede kaldım. bana nidilat vermedi doktorum belki de kan durdu diyedir.devam etmiyor çok şükür .inşallah bi daha olmaz.

kames cim canm benim hep gözlerim dolu okuyorum yazdıklarını az kaldı sabrın sonu selamet inşallah :nazar:

beklenti endişe etme bol dua et yattığın yerden allah hepimizi yavrularmızıda korusun:nazar:
fburak sende çok gezme lütfen yorma kendini bak bize özencik yapma:19::nazar:
pepukecim sende kafanı dinle ağrılar o dönemde bendede oluyordu takma unutuver çok ağrırsa sıcak suda beklet ayaklarını
dağcı sende arayı soğutma sık sık gir boşlama bizi:24:
diğer kızlar allah hepimize yardım etsin bende perşembe gidicem kısmetse bakalım ne diyecek benimde buggün dikiş yerlerimde esrarengiz yanma gibi ağrı sancı değişik bişeyler işte oldu nedir bilmem ama çok sık tuvaletim gelmeye başladı:44:

dua ediyorum canım inşallah hepimizi allah korusun ve bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım inşallah...

Sana da iyi bayramlar canım.çok geçmiş olsun inşallah bir daha kanaman olmaz.doktor sana kasılma onleyici nidilar vermedimi?vermesi iyi olurdu.arayıp sor bence.aslinda bu zamanlarini hastaneden geçirmen daha iyi olurdu.göz önünde olmak her zaman iyidir.evde sadece wc için kalk hiçbirşey yapma.olabildiğince sol yanına yat.wcde cok ıkınma.previanin türü ne?ilk hamileliğinmi?
Canım benim ağrım sızım kasılmam hiç bişeyim olmadı. ayakta ütü yaparken su gibi kan geldi. geldiğini hissettim çok sıvıydı idrar gibi. ağrım yoktu ..o ilaç onla mı alakalı acaba.

.

nıdıaltı 20 dakıka ara ıle bırer tane alabırlısın canım.eger fazla regl agrısı oluyorsa 10 dakıak ara ıle bırer tabe al

kzılar cok fazla gıremıyorum hastenede olmaktan.bugunde sabahın 8den berı sokaklardaydım.kızım ıcın dolap baktık ama gozum gordu sadece esım ıse gıdıyor.ıkı gundur kızımızı bıle goremedı ızın alamadıgı ıcın.sezeryadna cıktıgımdan berı bır yatıp dınlenemdım .ıkı gundur cok gfenayım .beden acılarım umrumda degıl ama artık ıflas noktasındayım ıkı gundur baygınlık gecırıyorum hastende.sutum gogsumde bırıktıgı ıcın ates yaptı bırde hastanede sagamadım. kızım daha ıyıye gıdıyor. dun acıl oalrak mılupnaın mamasını ıstedıler kılo kaybı baslamıs.nobetcı eczane gezmekten butun ıstanbulda canımız cıktı neysekı bulduk .10 garam kılo almıs yavrum.sarılıgı devame dıyor.oksıjen mıktarını dusurmeye basladılar.
ama hala kucagıma alıp emzıremedım.bugun cok kotu oldum eve gelelı bır saat oldu ama duramıyorum.kızımın gazı vardı.yavrum kasılsı kasıldı aglamaktan moraradı resmen .goızumun onunde cırpınırken ben hıc bırsey yapamadım.cama dokunmaktan baska carem yok cunkı.hemsırelrı cagırdım gazını cıkarın dıye bırı geldı ıkı dakıka sırtın avurdu kapadı.kızımı ole aglaya aglaya bırakıp cıktım.yavrum gozumun onunden gıtmıyor.dualarını eksık etmeyın kızlar.allah kımseyı yavrusundan ayrı caresız bırakmasın.
dogum yapıcak kızlarada allah kolay dogumalr versın.meleklerınızı tez zamdna saglıkla kucagınıza alın ınsallah

Canım ssabır sabır sabır...o kadar zor ki yaşadıkların ama inan aydınlık günler seninle olacak. Bu arada kendine de dikkat et sen de ameliyatlısın netice de ...bebeğin toparlanırken sen de toparlan ki o çıkınca onu bomba gibi sağlam bir anne karşılasın...Bunun Allah ın bize sunduğu bir imtihan gibi düşünüyorum...ve artık sebeb aramıyorum.risk grubunda bile değilken bu hastalıkla karşılaştık. ben de yatak hapsindeyim...

.

nekadar zor imtahanlardan geciyorsun rabbim sabrini versin insallah.. bir an once kizina kavusman dilegiyle....

kimse beni merak etmemiş:19::19::19:

selam kızlar ben geldim bugün kontrolümüz vardı 33+2 haftalık 2 kg olmuş oğlumuz plasentam aynı durumda yani hala kanamalı doğum riskim var artık haftalık gidicem kontrollere doktor ameliyat anına kadar hiç bişey belli olmaz dedi bu görsellikle inşallah rahmin kurtulacak biraz kan takviyesi olacak dedi kan ilacımı 2ye çıkardı ayrıca nst ye bağladı normal çıktı veee en erken 10 eylül en geç 24 eylülde alırız büyük ihtimal 17 eylül dedi bende gönlümden 18 diye geçiriyordum dedim gülüştük moralim iyiyken kızıma kısmetse yarın akşam doğum günü yapıcam pasta sipariş ettim yarın annem kardeşim gelecek misafir odasından temizliğim başlayacak inşallah bende böyle kızlar umarım iyisinizdir alıştım artık korkmuyorum allah hayırlısını versin hepimize doktorum cesaret veriyor birde idrar tahlilinde protein çıktı yani tansiyonmuş hergece 11 de tansiyonumu ölçüp yazıcam tuzu tamamen kesmemi söyledi ve karın bölgemdeki baskı hissi için idrar tahlili aldı enfeksiyon varsa hemen antibiyotiğe başlıyacaz erken doğumu tetikler dedi

selam kızlar.dün itibariyle annemlere geldim kızım ve eşim bir haftalığına tatile gittiler.buradaki internet çok yavaş demin nedense yazdığım onca mesaj yok oldu gitti sinir oldum.burada olduğum sürece çok mesaj yazamayacağım ama yazılanları takip ediyorum canlarım.

haftaya doğum yapacak olan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun.inşallah güzel haberlerinizi alırız.bizi habersiz bırakmayın.

kamesçim bebeişinin iyiye gitmesine çok sevindim harika bir haber.ama senin kendini yormana üzüldüm.inşallah dikişlerine bişey olmaz.dualarım sizinle..

dağcı arkadaşım yarınki kontrolünden sonra güzel haberlerini verirsin inşallah canım hadi hayırlısı..

ben de burada iyiyim ev kalabalık,3 kardeşim,4 yaşındaki sevimli yeğenimle bir hafta hemengeçer inşallah.malum gün sayıyorum çünkü.bugün 25.haftama girdim.gel tezkere gel diyorum.zaman hiç bu kadar ağır ilerlememişti.2 hafta sonra 27 olucam geçen yıl doğum yaptığım uğursuz hafta.hemen gelsin geçsin istiyorum..ben de 35,36yı görürmüyüm acaba?inşallah Allahım hayırlısıyla göster.

bu sabah kardeşlerle,kuzenlerle deniz kıyısında kahvaltıya gittik oradan da avmye mağaza gezmeye gittik kendime üstbaş aldım.bebeğime de almak istedim ama her seferinde bişeyler beni engelliyor yaa ya giydiremezsem deyip alamıyorum.ilerleyen haftaları bekliyim diyorum.

ben de bu aralar erken olmasına rağmen ameliyat korkusu geldi.en çok ta mesaneden korkuyorum.Allah korktuğumuzu başımıza getirmesin.rahmimin alınmasını da istemiyorum yaa sorunsuz olsa bitse..hayırlısı artık..

bu mesaj da uçmadan yollayıp gidiyim ben canlarım..hepinizi iyisiniz inşallah..kötü haberlerle gelmeyin bana hepiniz iyi olun tek derdiniz sıcaklar olsun...

selam kızlar ben geldim bugün kontrolümüz vardı 33+2 haftalık 2 kg olmuş oğlumuz plasentam aynı durumda yani hala kanamalı doğum riskim var artık haftalık gidicem kontrollere doktor ameliyat anına kadar hiç bişey belli olmaz dedi bu görsellikle inşallah rahmin kurtulacak biraz kan takviyesi olacak dedi kan ilacımı 2ye çıkardı ayrıca nst ye bağladı normal çıktı veee en erken 10 eylül en geç 24 eylülde alırız büyük ihtimal 17 eylül dedi bende gönlümden 18 diye geçiriyordum dedim gülüştük moralim iyiyken kızıma kısmetse yarın akşam doğum günü yapıcam pasta sipariş ettim yarın annem kardeşim gelecek misafir odasından temizliğim başlayacak inşallah bende böyle kızlar umarım iyisinizdir alıştım artık korkmuyorum allah hayırlısını versin hepimize doktorum cesaret veriyor birde idrar tahlilinde protein çıktı yani tansiyonmuş hergece 11 de tansiyonumu ölçüp yazıcam tuzu tamamen kesmemi söyledi ve karın bölgemdeki baskı hissi için idrar tahlili aldı enfeksiyon varsa hemen antibiyotiğe başlıyacaz erken doğumu tetikler dedi

canım çok sevindim güzel haberlerine.maşallah oğluna kilosu güzel.inşallah kanaman olmaz.bak kames totalisti onun olmadı sen marjinalsin hiçbişeycik olmaz inşallah.dr bana 32.haftada mr istedi sana neden istemedi acaba?ya da bana niye istedi dağcıdan da istememiş.ben gittikçe karamsarlaşıyorum.bazen yani.plasentamın dikişlere yapışacağını hissediyorum.yapışırsa zaten çıkacağı varsa da çıkmaz.yukarıya çıkacağını da bu saatten sonra beklemiyorum aslında.en çok istediğim hamilelik sürecim sonuna kadar gitsin kanama görmiyim.ameliyatt da rahmim giderse ki muhtemelen gider diye düşünüyorum.bebek ve ben iyi olalım da giden rahim olsun napalım..tansiyonunu hep ölç canım küçük tansiyon 9un üstüne çıkmamalı demişti doktorum.preeklamsi olmasın mazallah.bir de onla uğraşma.tuzu kesinlike kes.peyir zeytinde bile tuzsuz ye.

:4:
selam kızlar.dün itibariyle annemlere geldim kızım ve eşim bir haftalığına tatile gittiler.buradaki internet çok yavaş demin nedense yazdığım onca mesaj yok oldu gitti sinir oldum.burada olduğum sürece çok mesaj yazamayacağım ama yazılanları takip ediyorum canlarım.

haftaya doğum yapacak olan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun.inşallah güzel haberlerinizi alırız.bizi habersiz bırakmayın.

kamesçim bebeişinin iyiye gitmesine çok sevindim harika bir haber.ama senin kendini yormana üzüldüm.inşallah dikişlerine bişey olmaz.dualarım sizinle..

dağcı arkadaşım yarınki kontrolünden sonra güzel haberlerini verirsin inşallah canım hadi hayırlısı..

ben de burada iyiyim ev kalabalık,3 kardeşim,4 yaşındaki sevimli yeğenimle bir hafta hemengeçer inşallah.malumgün sayıyorum çünkü.bugün 25.haftama girdim.gel tezkere gel diyorum.zaman hiç bu kadar ağır ilerlememişti.2 hafta sonra 27 olucam geçen yıl doğum yaptığım uğursuz hafta.hemen gelsin geçsin istiyorum..ben de 35,36yı görürmüyüm acaba?inşallah Allahım hayırlısıyla göster.

bu sabah kardeşlerle,kuzenlerle deniz kıyısında kahvaltıya gittik oradan da avmye mağaza gezmeye gittik kendime üstbaş aldım.bebeğime de almak istedim ama her seferinde bişeyler beni engelliyor yaa ya giydiremezsem deyip alamıyorum.ilerleyen haftaları bekliyim diyorum.

ben de bu aralar erken olmasına rağmen ameliyat korkusu geldi.en çok ta mesaneden korkuyorum.Allah korktuğumuzu başımıza getirmesin.rahmimin alınmasını da istemiyorum yaa sorunsuz olsa bitse..hayırlısı artık..

bu mesaj da uçmadan yollayıp gidiyim ben canlarım..hepinizi iyisiniz inşallah..kötü haberlerle gelmeyin bana hepiniz iyi olun tek derdiniz sıcaklar olsun...
insallah gorecekdin tabi. hazir oradayken dinlensen,gun saymayi biraksan super olur. bu sefer daha bi kontrollu ve hazirliklisin. insallah bi terslik olmayacaj. 35-36-37 hepsi sirayla. sahilde benim icin de bi kahvalti yap. ben kapandim eve :(

canım çok sevindim güzel haberlerine.maşallah oğluna kilosu güzel.inşallah kanaman olmaz.bak kames totalisti onun olmadı sen marjinalsin hiçbişeycik olmaz inşallah.dr bana 32.haftada mr istedi sana neden istemedi acaba?ya da bana niye istedi dağcıdan da istememiş.ben gittikçe karamsarlaşıyorum.bazen yani.plasentamın dikişlere yapışacağını hissediyorum.yapışırsa zaten çıkacağı varsa da çıkmaz.yukarıya çıkacağını da bu saatten sonra beklemiyorum aslında.en çok istediğim hamilelik sürecim sonuna kadar gitsin kanama görmiyim.ameliyatt da rahmim giderse ki muhtemelen gider diye düşünüyorum.bebek ve ben iyi olalım da giden rahim olsun napalım..tansiyonunu hep ölç canım küçük tansiyon 9un üstüne çıkmamalı demişti doktorum.preeklamsi olmasın mazallah.bir de onla uğraşma.tuzu kesinlike kes.peyir zeytinde bile tuzsuz ye.

Oyle seyler hissetme canim. benim yapisik denmisti son iki kontrolde gittigim doktor artik fegil defi. yani neymis?Allah'tan umit kesilmezmis.
Neden hemen en kotusunu dusunup onunla yasiyosunuz. biraz da oluruna birakin. Rahimlerimiz yerinde :)

Maasallah hersey yolunda. yahu kan almaktan niye korkuyoruz. hazirlikli giricez. marjinalde gerekmiyor ama gerekirse aliriz olur biter. bozma keyfini.

Oyle seyler hissetme canim. benim yapisik denmisti son iki kontrolde gittigim doktor artik fegil defi. yani neymis?Allah'tan umit kesilmezmis.
Neden hemen en kotusunu dusunup onunla yasiyosunuz. biraz da oluruna birakin. Rahimlerimiz yerinde :)

canım benim Allah razı olsun moral verdin bana.ne biliyim işte belki de gönlümü kış tutarsan bahtıma yaz çıkar diye düşünüyorum.ama kötü düşünürsem de kötüyü çağırmış olurum.ben iki kere sezaryen oldum.ikincisinde totalis oldu 27.haftamda aniden kanama oldu durdurulamadı ve bol kanlı bir ameliyat geçirdim.rahmimi kurtarmak için çalıştıklarından çok kan kaybettim 8 ünite kan verdiler.daha hala 10 adet kan kartım var.kan almaktan korkmayın zaten ameliyat sırasında veriyorlar ya da yoğun bakımda herhalde,ben görmedim çünkü.her neyse bunları yaşadığım için malesef hepinizden birkaç adım öndeyim sanırım.o yüzden yapışması muhtemel diyorum.bir de benimki marjinal değil parsiyal.plasenta tam da dikişlerimin orada duruyor.altında da mesane.dikişlerin olduğu yer de çok incelmiş haliyle o yüzden yapışabilir dedi doktorum.

ama ne yapalım herşey olacağına varır.ben demin de deiğim gibi zaten en kötüsünü yaşadım bebeğimi kaybettim şimdi rahmi kaybetmek vız gelir.yeterki şu hamileliğim süresince kırmızı bir leke filan görmiyim kanla erken doğuma gitmiyim.paşa paşa randevumu alıp doğumuma sakin sakin giriyim istiyorum.dua edelim birbirimiz için arkadaşlar ne olur yaa.

canım benim Allah razı olsun moral verdin bana.ne biliyim işte belki de gönlümü kış tutarsan bahtıma yaz çıkar diye düşünüyorum.ama kötü düşünürsem de kötüyü çağırmış olurum.ben iki kere sezaryen oldum.ikincisinde totalis oldu 27.haftamda aniden kanama oldu durdurulamadı ve bol kanlı bir ameliyat geçirdim.rahmimi kurtarmak için çalıştıklarından çok kan kaybettim 8 ünite kan verdiler.daha hala 10 adet kan kartım var.kan almaktan korkmayın zaten ameliyat sırasında veriyorlar ya da yoğun bakımda herhalde,ben görmedim çünkü.her neyse bunları yaşadığım için malesef hepinizden birkaç adım öndeyim sanırım.o yüzden yapışması muhtemel diyorum.bir de benimki marjinal değil parsiyal.plasenta tam da dikişlerimin orada duruyor.altında da mesane.dikişlerin olduğu yer de çok incelmiş haliyle o yüzden yapışabilir dedi doktorum.

ama ne yapalım herşey olacağına varır.ben demin de deiğim gibi zaten en kötüsünü yaşadım bebeğimi kaybettim şimdi rahmi kaybetmek vız gelir.yeterki şu hamileliğim süresince kırmızı bir leke filan görmiyim kanla erken doğuma gitmiyim.paşa paşa randevumu alıp doğumuma sakin sakin giriyim istiyorum.dua edelim birbirimiz için arkadaşlar ne olur yaa.

Yer gok duayla :) sen felaketini yasamisin gecmis. karnindaki de mukaafatin.Benimkininde ne oldugu belli fegil. damarlanma var,dikise yapisikti vs. desmiyorum artik.bazi seyleri bilmemenin daha rahat olduguna karar verdim :)

Senin dr randevunmu vardi kacirmisiz onu...
Neyseki sorun yokmus.. bebisinde iyiymis dogumada hic birsey kalmamis hayirlisiyla dogumun gerceklesip oglunu kucaklayacaksin Insallah...

Back
X