selam kızlar.dün itibariyle annemlere geldim kızım ve eşim bir haftalığına tatile gittiler.buradaki internet çok yavaş demin nedense yazdığım onca mesaj yok oldu gitti sinir oldum.burada olduğum sürece çok mesaj yazamayacağım ama yazılanları takip ediyorum canlarım.
haftaya doğum yapacak olan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun.inşallah güzel haberlerinizi alırız.bizi habersiz bırakmayın.
kamesçim bebeişinin iyiye gitmesine çok sevindim harika bir haber.ama senin kendini yormana üzüldüm.inşallah dikişlerine bişey olmaz.dualarım sizinle..
dağcı arkadaşım yarınki kontrolünden sonra güzel haberlerini verirsin inşallah canım hadi hayırlısı..
ben de burada iyiyim ev kalabalık,3 kardeşim,4 yaşındaki sevimli yeğenimle bir hafta hemengeçer inşallah.malum gün sayıyorum çünkü.bugün 25.haftama girdim.gel tezkere gel diyorum.zaman hiç bu kadar ağır ilerlememişti.2 hafta sonra 27 olucam geçen yıl doğum yaptığım uğursuz hafta.hemen gelsin geçsin istiyorum..ben de 35,36yı görürmüyüm acaba?inşallah Allahım hayırlısıyla göster.
bu sabah kardeşlerle,kuzenlerle deniz kıyısında kahvaltıya gittik oradan da avmye mağaza gezmeye gittik kendime üstbaş aldım.bebeğime de almak istedim ama her seferinde bişeyler beni engelliyor yaa ya giydiremezsem deyip alamıyorum.ilerleyen haftaları bekliyim diyorum.
ben de bu aralar erken olmasına rağmen ameliyat korkusu geldi.en çok ta mesaneden korkuyorum.Allah korktuğumuzu başımıza getirmesin.rahmimin alınmasını da istemiyorum yaa sorunsuz olsa bitse..hayırlısı artık..
bu mesaj da uçmadan yollayıp gidiyim ben canlarım..hepinizi iyisiniz inşallah..kötü haberlerle gelmeyin bana hepiniz iyi olun tek derdiniz sıcaklar olsun...
pepukeciğim şu iki haftayı geçir daha rahat olacaksın.ister istemez geçen yıl yaşadıkların diken üstünde hissettirecek bu hafta.ama güzelce atlatacaksın canım emin ol.ben de o haftaları çok tedirgin geçirdim.aslında 30 a kadar hep yüreğim ağzımdaydı.tam rahaatlamışken 32.haftada zeynep kamiil ve ateş hocaya gidince kanama olabilir deyince ayağımı yere basmaya korkar oldum bir hafta.Allah'a emanet gidiyoruz bitanem.ne olacağını,ne yapacağımızı bilmeden tevekkül ediyoruz mecburen.
Allah başta seni ve tüm hamiileleri korktuğuna uğratmasın.sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alımayı nasip etsin.
bugün kontrolüm vardı.plesantaya pek ayrıntılı bakmadı.solda duruyor tosun gibi.:)
bebeği kontrol etti,rahim açılmış mı diye baktı.biraz daha bekletelim seni,bebek büyüsün dedi.eğer bir sıkıntı olmazsa ki olmaz diye dua ediyorum,bir kaç hafta daha bekleyeceğiz ameliyat için.ne kadar kan gerktiğini vs. söyledi.10 milyara yapacak.
gitmeden karnıma ağrılar girdi,stres yaptım baya.erkenden olacak diye korktum.tabi ne kadar uzak olsa da gelecek eninde sonunda.
bu hafta eşim evdeydi rahat geçti.haftaya yalnızım.çocuklarla yorruluyorum ister istemez.
ateş hoca bol su iç ve yat dedi ayrıca.
slm arkadaslar bende dun tahlıllerım vardı onları yaptırdım hemde kızımı gordum maşşallah çok ıyıymış baş parmagını emıyordu çok guzel bır duygu rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. doktora kanamam gectı dedım hala duşuk tehlıkesı devam edıyor mu dedım kanaman gectıyse korkma ama dıkkatlı ol dedı...
ne güzel canım bebişini görmişsün.
korkma sürekli kanaması olanlar bile doğru müdehaleyle devam ediyorlar.hareketlerini sınırla ve dikkatli ol.güzelce ilerleyecek inşaALLAH hamileliğin canım.
mersenne canım geçen mesajına cevap yazıyordum çocuklarla ilgili bir şey oldu kalktım.sonra da pc bozuldu.kaç gündür eşim yapmaya uğraştı.
tatilden dönmüşsün canım.güzel ve gönlünce geçmiştir inşaALLAH.kızın da artık iyice hareketlerini hissettiriyordur sana.
sağlık,sıhhatle kavuşursun inşaALLAH.