• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

günaydın kıslar:16:

günaydın canım.öğleden sonraya geçtik ama olsun.:)))

kames canım benim ya,bebişimiz hayırlısıyla çıkacak inşaALLAH.
o halde ne zordur hastanelerde durmak bitanem.çok sıkıntı çektin tatlım,az kaldı hayırlısıyla çağlana kavuşacaksın.o da seni özlüyordur.varlığını hissetmek güç verir kuzuya.

asud güzel haftalardasın canım.inşaALLAH sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın.
ben görürmüyüm pek emin değilim 36-37. haftaları.tek duam sağlıkla birbirimize kavuşmak bebişimle.
her an dua ediyorum sizlere ve tüm hamilelere,bizim durumumuzda olan sıkıntılı hamişlere...........

Kizlar herkese iyi bayraml.ar doktorum plasente previadan dolayi kana ma olabilir demisti ya mpersembe gunu oglen kanamam basladi 31.haftamda. 1 gece hastanede yattim. Cok sukur kanamam durdu. Eger durmasaydi doktor bebegimi alacakti sezaryenle.ertesi gun taburcu etti ve hic kipirdamadan yatacaksin doguma kadar dedi. Bole kanamasi olupta yineleyen oldu mu.cok korkuyorum yine olacak diye.daha cok kucuk almalarini istemiyorum. Doktor bir de ciger gelistirici igne yapti.erken alirsak bebegi diye.benden size tavsiye. Eger plasenta previa tehsisiniz konulduysa kendinize dikkat edin.ben bisi olmaz diye her isi yapiyordum.utu yaptim arkadan kanamam basladi.simdide surekli yataktayim.zaman nasil gececek bilmiyorum.her yerim agriyo yatmaktan.

Sana da iyi bayramlar canım.çok geçmiş olsun inşallah bir daha kanaman olmaz.doktor sana kasılma onleyici nidilar vermedimi?vermesi iyi olurdu.arayıp sor bence.aslinda bu zamanlarini hastaneden geçirmen daha iyi olurdu.göz önünde olmak her zaman iyidir.evde sadece wc için kalk hiçbirşey yapma.olabildiğince sol yanına yat.wcde cok ıkınma.previanin türü ne?ilk hamileliğinmi?

ben görürmüyüm pek emin değilim 36-37. haftaları.tek duam sağlıkla birbirimize kavuşmak bebişimle.
her an dua ediyorum sizlere ve tüm hamilelere,bizim durumumuzda olan sıkıntılı hamişlere...........

İnşallah sen de görürsün o haftaları canım.az kaldı inşallah.kanama olmadiktan sonra ve hep dikkat edersen,yatarsan beklenebilir pekala.dr da haklı kanama baslamadan stbil haldeyken almak istiyor.ama bu doktorlar hep önce anneyi düşünüyor.bebek hep ikinci planda.kısmeti varsa yaşar diyorlar.ama biz anneler hep bebeklerimizi düşünüyoruz haliyle.bakalım doktorun ne diyecek bu kontrolünde hadi hayırlısı.

Bisekilde gelecek sonu.insallah guzel gelir.buna sukur di mi :) bak 36 oldum. cuma 37.:D darisi tum bekleyenlere

Maşallah canım maşallah ne güzel az kaldı.bebeğine kavuşacaksin ve ağrılarindan sıkıntïlarından kurtulacaksin.ben günleri sayıyorum resmen.hiç boyle olmamıştım.

kamesçim mutlu yıllar canım,yeni yaşında sağlık,huzur,mutluluk dilerim..güzel yüzün hiç solmasın..Çağla,sen ve eşin hiç ayrılmayın hep elele dizdize olun iki dünyada da..:nazar::nazar::nazar::71::71::71:[/QUOTE
canım cok tsk ederım.allah kımsenın agız tadını bozmasın

doktoruna bır sorsaydın keske.bnm regl agrılarım tutunca nıdılatı 10 dakıkada bır al dıyordu ıkı yada
UC tane.ve hemen yat .stresde yapmamak lazım endıse hormonları kasılmayı artırıyorkı sen benden daha ıyı bılıyorsun.ya bencede devlet madem bu kadar gebelıkle ılgılenıyorken saglık bakanlıgı her hamıleye nst,usg vermelı.

kızlar bu arada butun gun hastanede bekledıgım ıcın okusamda yazmaya pek vakım olmuyor.sabah aksam gorus saatı var ama bn ıcım elverıp kızımı bırakıp eve gelemedım.belım tutulmus sandalyede oturmaktan.dıkıslerım de sızlamata basladı.ama degdı. kısım bugun ılk kez annesının sutunu ıcmış.yavrumun bogazından bırsey gecmıs.emmesıde ıyıymıs.solunum cıhazından kısmı cıkmıs.kızımla konusurken hemsıre halıme acıdı galıba hadı gıt ellerını yıka gel dedı algılamadım ama .sonra kuvezı actı hadı dokunup sev dedı.heyecandan dokunmadım ellerım tutredı.sonra ayagını avcuma aldı anında gzılerını actı bana bvaktı on dakıka ole kaldık.sonra kapadı gpozlerı uyudu yavrum.hemsıresı yakındır senı emzırmen ıcın arayıp cagırıcam dedı.kıızm ıyıye gıdıyor cok sukur allahın ıznı ıle dualarla.dunyanın en guzel seyı derlerdı.anne ol anlrsın derlerdı.ınanın yerını tutabılcek hıcbır sey yok.
Şu an iyiym kamesçim iki gündür ağrı yok zaten çok hafifti ama paniklememe yetti.belki de kasılmaydı bilmiyorum.bir nidilat daha aldım o an.nidilatı aynı andan iki adet alabilirmiyim ?sen bilirsin.
Kızının durumunun iyi gitmesine çooook çook sevindim maşallah fındığa.sütünü aldıkça hemencecik güçlenip taburcu olacak inşallah.

İnsallah goreceksin cnm. once umut ve moral.yer gok duayla. Ne kanamali previalilar 39. Haftayi doldurdu ki ikisini taniyorum.anlatmistim ya.

Maşallah canım maşallah ne güzel az kaldı.bebeğine kavuşacaksin ve ağrılarindan sıkıntïlarından kurtulacaksin.ben günleri sayıyorum resmen.hiç boyle olmamıştım.

En bastan beri sayiyoruz bu yuzden gecmiyo
anlamadik ne keyfinden ne zevkinden. artik dogurunca insallah. bu da boyle olsun ne yapalim. saglik olsun da.

En bastan beri sayiyoruz bu yuzden gecmiyo
anlamadik ne keyfinden ne zevkinden. artik dogurunca insallah. bu da boyle olsun ne yapalim. saglik olsun da.

bende sayıyorum canım napalım allah böyle münasip görmüş sıkıntıyla geçiriyoruz buna şükür vardır bir hayır inşallah sonumuz iy olsun inşallah bebeciklerimizi kucaklayınca geçecek biliyorum:16:

merhaba arkadaslar ben kotu bırsey yaptım yaa bayram dolayısıyla dınlendım kanamam gectı ama bugun ıse geldım patronum olmadıgı ıcın otobusle geldım çok korkuyorum bırsey olur mu dıye kanamam yok ama ne bıleyım ıçımden o korku gıtmıyor hıç

yaa birsey soracam benım kanamalrım vardı 3 gun once gectı ama hıç bu zmana kadar kusmuyordum 16 haftadan sonra kusmaya basladım ne yıyorsam çıkıyor sızce bu normal mı

merhaba arkadaslar ben kotu bırsey yaptım yaa bayram dolayısıyla dınlendım kanamam gectı ama bugun ıse geldım patronum olmadıgı ıcın otobusle geldım çok korkuyorum bırsey olur mu dıye kanamam yok ama ne bıleyım ıçımden o korku gıtmıyor hıç

canım senin haftalarda benim de kanamam oldu.geçince işe devam ettim.ama evim işimin karşısında,5 dakika arası.araç kullanmadım.
eğer kanaman bittiyse olmaz inşaALLAH.ayakta kalma fazla.görüştüğüm bir prof bu haftalarda çok baskı olur demişti ki gerçekten çok zorluyordu beni.işte oturuyor musun canım?ayaklarının altına bir şey koy,,rahat edersin.eğer işe devam edeceksen Allah'a emanet edip sürdüreceksin tatlım.rahat ol,hepimiz çok çok stresli geçirdik o haftaları.ama bir şey olmaz inşaALLAH canım.zaten çok şiddeetli kanamalar son haftalara doğru olabiliyormuş.(25den sonra olabilir ama olmayan da çok canım)
rahat ol,daha güzel geçecek canım.bak sona yaklaştık çoğumuz.inşaALLAH sen de güzelce büyüteceksin bebişini.

canım senin haftalarda benim de kanamam oldu.geçince işe devam ettim.ama evim işimin karşısında,5 dakika arası.araç kullanmadım.
eğer kanaman bittiyse olmaz inşaALLAH.ayakta kalma fazla.görüştüğüm bir prof bu haftalarda çok baskı olur demişti ki gerçekten çok zorluyordu beni.işte oturuyor musun canım?ayaklarının altına bir şey koy,,rahat edersin.eğer işe devam edeceksen Allah'a emanet edip sürdüreceksin tatlım.rahat ol,hepimiz çok çok stresli geçirdik o haftaları.ama bir şey olmaz inşaALLAH canım.zaten çok şiddeetli kanamalar son haftalara doğru olabiliyormuş.(25den sonra olabilir ama olmayan da çok canım)
rahat ol,daha güzel geçecek canım.bak sona yaklaştık çoğumuz.inşaALLAH sen de güzelce büyüteceksin bebişini.

evet canım çogunlukla oturuyorum ayagımın altına aldım bırsey ınsallah bende sızın gıbı son haftaları gorurum çok korkuyorum ne zormuş hamilelik her hafta kalp atısını duyup rahatlamak ıstıyorum bugunde doktora gıtmeyı dusunuyorum baska turlu ıçım rahat etmeyecek galıba...

evet canım çogunlukla oturuyorum ayagımın altına aldım bırsey ınsallah bende sızın gıbı son haftaları gorurum çok korkuyorum ne zormuş hamilelik her hafta kalp atısını duyup rahatlamak ıstıyorum bugunde doktora gıtmeyı dusunuyorum baska turlu ıçım rahat etmeyecek galıba...

biraz daha sabret canım.2-3 hafta sonra bebişin hareketleriyle ben burdayım anne diyecek.:)
sen kendini kötü hissedip,gücün tükense bile o hayata direnerek büyümeye devam edecek.sana da güç verecek.
bizim ki de böyle bir hamilelik.zaman geçtikçe normal gibi gelecek sana.haftaları sayacaksın ama sabrın artmış olarak.:))
Allah yanımızda ve bizimle.yoktan var Eden koruyumuz olsun inşaALLAH.

previada kanaman olsa da bu haftalarda düşük olmuyor rahat ol.
iyi bir doktor takibinde ol ve ufak lekelerde bile ilaç tedavisi al.ben iki kez hastanede yattım.o zaman anlamamıştım ama hem sancı için hem de progestan ine yapmışlardı.

sonumuz güzel olacak Allah'ın izniyle inşaALLAH tatlım.
ilk hamileliğin mi senin?

yaa birsey soracam benım kanamalrım vardı 3 gun once gectı ama hıç bu zmana kadar kusmuyordum 16 haftadan sonra kusmaya basladım ne yıyorsam çıkıyor sızce bu normal mı

Kusmak en son korktugun sey olsun.stres bile bulanti yapar.ama seni biseyin zehirlemedigine de emin ol.disarda tavuk vs. yememeye dikkat et.

Bende iku gundur cik baski hissediyorum. cukmak istiyo da itiyo gibi. mesanem firliycak diyorum. aslinda randevum yarindi cumartesiye almistim.tekrar mi degistirsem diyorum. sonra ilkunde de boyleydi diyorum ama yine de kagami dolduruyorum.
Sanirim sadece damarlaa ne durumda onu merak ediyorum.

Kusmak en son korktugun sey olsun.stres bile bulanti yapar.ama seni biseyin zehirlemedigine de emin ol.disarda tavuk vs. yememeye dikkat et.

yok canım yemıyorum zaten tavuk yıyemıyorum hanı korktum hıç kusmayınca bır anda baslayınca acaba bırsey mı oldu dıye çok sagol ıçımı oyle rahatlattınkı anlatamam allah razı olsun senden...

biraz daha sabret canım.2-3 hafta sonra bebişin hareketleriyle ben burdayım anne diyecek.:)
sen kendini kötü hissedip,gücün tükense bile o hayata direnerek büyümeye devam edecek.sana da güç verecek.
bizim ki de böyle bir hamilelik.zaman geçtikçe normal gibi gelecek sana.haftaları sayacaksın ama sabrın artmış olarak.:))
Allah yanımızda ve bizimle.yoktan var Eden koruyumuz olsun inşaALLAH.

previada kanaman olsa da bu haftalarda düşük olmuyor rahat ol.
iyi bir doktor takibinde ol ve ufak lekelerde bile ilaç tedavisi al.ben iki kez hastanede yattım.o zaman anlamamıştım ama hem sancı için hem de progestan ine yapmışlardı.

sonumuz güzel olacak Allah'ın izniyle inşaALLAH tatlım.
ilk hamileliğin mi senin?

çok tesekkurler canım çok ıyısınınız sızın yorumlarınızı okumak bıle bana guç verıyor en ıyı sız anlıyorsunuz halımden çunku her anımı korkuyla gecırmek çok kötüymuş. rabbım tum hamıle kadınların yardımcısı olsun.ılaç tedavım suruyor bayagıdır kullanıyorumm mecburı benım ara ara kanamam oluyor

Insallah bisey olmaz... Allaha emanet artik.. valla benim yattim yerde oluyordu ben yurumeye bile cesaret edemiyordum... Bide benim ucu az asagida olan haliyle 20. Haftama kadar yattim ... Yatmasam neolurdu bilemiyorum o halde bile hep oldu kanamam...
Neyseki simdi yukari cikti yaramaz Plesentam bitti gitti kanamalarim 16. Haftam itibariyle hic kanama yasamadim.. Insallah sende atlatirsin bu donemi...

Back
X