- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.741
kamesçim mutlu yıllar canım,yeni yaşında sağlık,huzur,mutluluk dilerim..güzel yüzün hiç solmasın..Çağla,sen ve eşin hiç ayrılmayın hep elele dizdize olun iki dünyada da..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar sabah kahvaltıya kız kardeşim geldi şimdi onu geçirdik çarşamba tahlil perşembe plasenta muayenem var yine çok heyecanlıyım bakalım bu sefer ne diyecek eğer hayırlı bir haber duyarsam 29 ağustos kızımın doğum günü 24 ünde moralim iyiyken yapayım diyorum illa kalabalık istiyor bu sefer babanesinin bahçesinde 30 kişilik olucak sonrada büyük temizlik başlar halı tül 17 sinde okullar açılacak veee 24 eylülü beklerse oğlumuz kabuslar gördüren sezeryan olacak allah nasip ederse evet 1 aylık planım yaşayıp görücez değişenleri![]()
inşallah tüm planlarını aksamadan gerçekleştirebilirsin canım..çarşamba ne tahlilin var?plasenta muayenen normal usgyle mi olacak?doktorum bana 32.haftada mr çekileceğini söyledi.yapışıklık var mı diye bakacak.varsa büyük ihtimalle rahmi alcak.bu sefer çok kan kaybetmene izin vermem alırım dedi.
Slm kizlar bayram nasil geciyor?
Bugun Ben cok gezdim sanirim acisi suan cikiyor.. heryanim agriyorrr ..
Sabah kuzencigim geldi ona uydum kendimi cok yordum sanirim...
Oturuyorum,yatiyorum,oturuyorum...sıkıcı ve kotu geciyor.bacaklarim belim simdi de kuyruksokumum...esim 2 gun daha izin aldi sonrasi nasil gececek bilmiyorum.oturdugum yerde hepten sisiyorum.sanirim 6 eylulu getiremiycem.
Bugün çok şükür regl sancısı olmadı.evden çıkmadım.ben de oturdum,uzandım,kalktım falan...çrş günü eşim ve kızım bir haftalığına köyceğize tatile gidiyorlar.kızım çok ısrar etti.çok sıkïlıyo.benim yüzümden tatilsiz kalmasına gönlüm razı olmadı.zaten babamın oteli var mütevazi orada kalacaklar masrafsız.sadece uçak bileti.ilk defa kizımdan bu kadar ayrı kalıcam ve ilk defa baba kız tek kalacaklar biraz gözüm arkada kalıcak ama inşallah herşey yolunda gider.ben de annemlerde kalicam bir hafta.
Benden bu kadar şimdilik kızlar.umarım hepiniz iyisinizdir.öptüm herkesi.![]()
Valla bende bugun kuzenin hatrina ciktim sanirim cikip cikacagim bu olur daha gozum kesmez bunun ustune.. sanirim evde yatmak daha mantikli artik canim...
Yarinda manti acicaz annemle Insallah Su agrilarim gecer bayiliyorum el acmasi mantiya bu gece manti dusuyle yatican..
Sanirim fitiklarimiz yuzunden bu durumdayiz senle ben.. zaten 35 li haftalarumi dusu nemiyirum suan 30 haftadayim Dr uma gore.. sonu nasil getiricem bilmiyorum inanki.
Bugün çok şükür regl sancısı olmadı.evden çıkmadım.ben de oturdum,uzandım,kalktım falan...çrş günü eşim ve kızım bir haftalığına köyceğize tatile gidiyorlar.kızım çok ısrar etti.çok sıkïlıyo.benim yüzümden tatilsiz kalmasına gönlüm razı olmadı.zaten babamın oteli var mütevazi orada kalacaklar masrafsız.sadece uçak bileti.ilk defa kizımdan bu kadar ayrı kalıcam ve ilk defa baba kız tek kalacaklar biraz gözüm arkada kalıcak ama inşallah herşey yolunda gider.ben de annemlerde kalicam bir hafta.
Benden bu kadar şimdilik kızlar.umarım hepiniz iyisinizdir.öptüm herkesi.![]()
Bisekilde gelecek sonu.insallah guzel gelir.buna sukur di mi :) bak 36 oldum. cuma 37.darisi tum bekleyenlere
Cok gecmis olsun... Gecen gun kanamali bir arkadasimiz dogum yapti sanirim 35 haftalik yapti.. onun 3. yada 4. Kanamadiydi..Kizlar herkese iyi bayraml.ar doktorum plasente previadan dolayi kana ma olabilir demisti ya mpersembe gunu oglen kanamam basladi 31.haftamda. 1 gece hastanede yattim. Cok sukur kanamam durdu. Eger durmasaydi doktor bebegimi alacakti sezaryenle.ertesi gun taburcu etti ve hic kipirdamadan yatacaksin doguma kadar dedi. Bole kanamasi olupta yineleyen oldu mu.cok korkuyorum yine olacak diye.daha cok kucuk almalarini istemiyorum. Doktor bir de ciger gelistirici igne yapti.erken alirsak bebegi diye.benden size tavsiye. Eger plasenta previa tehsisiniz konulduysa kendinize dikkat edin.ben bisi olmaz diye her isi yapiyordum.utu yaptim arkadan kanamam basladi.simdide surekli yataktayim.zaman nasil gececek bilmiyorum.her yerim agriyo yatmaktan.
Kizlar herkese iyi bayraml.ar doktorum plasente previadan dolayi kana ma olabilir demisti ya mpersembe gunu oglen kanamam basladi 31.haftamda. 1 gece hastanede yattim. Cok sukur kanamam durdu. Eger durmasaydi doktor bebegimi alacakti sezaryenle.ertesi gun taburcu etti ve hic kipirdamadan yatacaksin doguma kadar dedi. Bole kanamasi olupta yineleyen oldu mu.cok korkuyorum yine olacak diye.daha cok kucuk almalarini istemiyorum. Doktor bir de ciger gelistirici igne yapti.erken alirsak bebegi diye.benden size tavsiye. Eger plasenta previa tehsisiniz konulduysa kendinize dikkat edin.ben bisi olmaz diye her isi yapiyordum.utu yaptim arkadan kanamam basladi.simdide surekli yataktayim.zaman nasil gececek bilmiyorum.her yerim agriyo yatmaktan.
kamesçim mutlu yıllar canım,yeni yaşında sağlık,huzur,mutluluk dilerim..güzel yüzün hiç solmasın..Çağla,sen ve eşin hiç ayrılmayın hep elele dizdize olun iki dünyada da..[/QUOTE
canım cok tsk ederım.allah kımsenın agız tadını bozmasın
ben de kanamanın ağrı yapmadığını biliyorum.nitekim benim foşur foşur kanamam ağrısız olmuştu önceki hamileliğimde.ama kamesin kanamaları ağrıyla geliyordu.o yüzden acaba mı dedim.aynen diken üstündeyim.Allahtan bugün pek yok sancı falan.hani regl öncesi kasıklar ağrır ya ardından regl olursun.öyle bir ağrıydı hafifti ama tedirgin olmama yetti.sol tarafıma yattım biraz rahatladım sonra da uyudum zaten.bugün de olursa hastaneye gidecektim ama çok şükür bişey yok.keşke evde nst,usg aletleri olsa da arada kendimiz kontrol etsek.bebeğin kalp atımını gösteren bir alet nette satılıyor ama ben kasılmalarla daha çok ilgileniyorum.
doktoruna bır sorsaydın keske.bnm regl agrılarım tutunca nıdılatı 10 dakıkada bır al dıyordu ıkı yada
UC tane.ve hemen yat .stresde yapmamak lazım endıse hormonları kasılmayı artırıyorkı sen benden daha ıyı bılıyorsun.ya bencede devlet madem bu kadar gebelıkle ılgılenıyorken saglık bakanlıgı her hamıleye nst,usg vermelı.
kızlar bu arada butun gun hastanede bekledıgım ıcın okusamda yazmaya pek vakım olmuyor.sabah aksam gorus saatı var ama bn ıcım elverıp kızımı bırakıp eve gelemedım.belım tutulmus sandalyede oturmaktan.dıkıslerım de sızlamata basladı.ama degdı. kısım bugun ılk kez annesının sutunu ıcmış.yavrumun bogazından bırsey gecmıs.emmesıde ıyıymıs.solunum cıhazından kısmı cıkmıs.kızımla konusurken hemsıre halıme acıdı galıba hadı gıt ellerını yıka gel dedı algılamadım ama .sonra kuvezı actı hadı dokunup sev dedı.heyecandan dokunmadım ellerım tutredı.sonra ayagını avcuma aldı anında gzılerını actı bana bvaktı on dakıka ole kaldık.sonra kapadı gpozlerı uyudu yavrum.hemsıresı yakındır senı emzırmen ıcın arayıp cagırıcam dedı.kıızm ıyıye gıdıyor cok sukur allahın ıznı ıle dualarla.dunyanın en guzel seyı derlerdı.anne ol anlrsın derlerdı.ınanın yerını tutabılcek hıcbır sey yok.
kamesçim mutlu yıllar canım,yeni yaşında sağlık,huzur,mutluluk dilerim..güzel yüzün hiç solmasın..Çağla,sen ve eşin hiç ayrılmayın hep elele dizdize olun iki dünyada da..[/QUOTE
doktoruna bır sorsaydın keske.bnm regl agrılarım tutunca nıdılatı 10 dakıkada bır al dıyordu ıkı yada
UC tane.ve hemen yat .stresde yapmamak lazım endıse hormonları kasılmayı artırıyorkı sen benden daha ıyı bılıyorsun.ya bencede devlet madem bu kadar gebelıkle ılgılenıyorken saglık bakanlıgı her hamıleye nst,usg vermelı.
kızlar bu arada butun gun hastanede bekledıgım ıcın okusamda yazmaya pek vakım olmuyor.sabah aksam gorus saatı var ama bn ıcım elverıp kızımı bırakıp eve gelemedım.belım tutulmus sandalyede oturmaktan.dıkıslerım de sızlamata basladı.ama degdı. kısım bugun ılk kez annesının sutunu ıcmış.yavrumun bogazından bırsey gecmıs.emmesıde ıyıymıs.solunum cıhazından kısmı cıkmıs.kızımla konusurken hemsıre halıme acıdı galıba hadı gıt ellerını yıka gel dedı algılamadım ama .sonra kuvezı actı hadı dokunup sev dedı.heyecandan dokunmadım ellerım tutredı.sonra ayagını avcuma aldı anında gzılerını actı bana bvaktı on dakıka ole kaldık.sonra kapadı gpozlerı uyudu yavrum.hemsıresı yakındır senı emzırmen ıcın arayıp cagırıcam dedı.kıızm ıyıye gıdıyor cok sukur allahın ıznı ıle dualarla.dunyanın en guzel seyı derlerdı.anne ol anlrsın derlerdı.ınanın yerını tutabılcek hıcbır sey yok.
Canim seni anlayabiliyorum onu orda birakip gitmek cok zor bir duygu bir anne buna zor dayanir... Benim arkadasim dogum yaptiginda orda bir anne bebegi kuvozde diye evine gitmiyordu sezeryanli iki kat iki buklum bebegi icin orda duruyordu birden o geldi gozumun onune... Sanirim 10 gune cikar diyolardi degilmi 4 u gitti kaldi 6 gun Insallah evinizde huzurlu oturacaginiz gunlerde yakin Insallah..
kamescigim yavrunun doya doya koklayacagin kucağına alıp emzirecegin o günlerde gelecek. o zaman yaşadığın onca sıkıntı yok olup gidecek.rabbim kizina biran önce kavusmani nasip etsin inşallah.