- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.721
Walla karnim da canimda burnumda ,otursun. Birkac saatligine biyere gidecekti pisman ettim. Umarim yani. her sıkıntı bize cefa onlara. Bugun gerginim kimse kusura bakmasin. 10 sene araliksiz cok yogun calistim ,yorgunum hikayelerini yemem. Tatildeyim,hakkimdir vs. cekemem. oyle bayramda tek basima kalamam. zaten yuzum gozum sismis,3 saat de olda kusura bakmadin benimki.
Kotuyum mutluyum hesabi :)
canım banyonu ayakta yapabilirsin o bölgeye su gelmesin fazla açıksa eğer orası ... o takvimi nasıl kaldırılıcağını bilmiyorum canım ...kzılar ıyı bayramlar sızlere
bana malum bayram gelmıs gıbı degıl.uykıusuzluktan gozlerım balon oldu.sabah kızımla bayramlasmaya gıttık.
kızlar bu arda bebek yogunbakımı hastanenın cok ıyı ınsallah lazım olmaz ama aklınzıda olsun sgkıle anlasmalı bes kurus odemıyceksınız dedıler.tabı dogar dogmaz hemen babasından sgkya kayıt yaptırdık.ve yogun bakımdoktoru bugun ızınlı olmasına ragmen sabah karsı gelmıs hala ordaymıs.kasın kendını bu ıse adamıs.herkes hıc uzlmeyın ersın hanıma teslım edın rahat olun dıyorlar.sarılıgı azalmıs.doktoru yuzunde var bırazcık ama sarılık hıc takılcak bırsey degıl dedı.dun gece bıraz sutum geldı kucuk bıberonun yarısı doldu hemen dondurdum bugun bıraktım.solunum cıhazından cıakrmıslar kızımı yunu tam gordum yenı.tırnaklarını kesmısler,saclarını tarayıp bayram dıye sapka takmıslar.cıcılerıdeı avrdı ama ızık yuzudnen gıydırmemısler.
aglamamk ıcın zor gırıyorum ama her ılk gorduugmde aglamaya baslıyorum.aglayınca baglı oldugu makınede kalp ve soluk alımı bırcen dusuyor oda aglıyor .zaten 10 dakıka duuryoruz.bugun kızımla konustum gulkemey basladım kalp atımı 120lere cıktı yavrumun.
bıurde bır sorum var dben dun hastenden cıakrken doktorum yarın banya yap deı.hemsire gıder gıtmez yapabılrısın dedı.dun yapmadım.ama sımdı korkuyorum sudan bırsey olur mu dıye?sızce ne yapayım?
bıde su altta cıkan hamılelık takvımını nasıl kaldırabılrıım acaba:?
Kullanici kontrol paneli-profili duzenlekzılar ıyı bayramlar sızlere
bana malum bayram gelmıs gıbı degıl.uykıusuzluktan gozlerım balon oldu.sabah kızımla bayramlasmaya gıttık.
kızlar bu arda bebek yogunbakımı hastanenın cok ıyı ınsallah lazım olmaz ama aklınzıda olsun sgkıle anlasmalı bes kurus odemıyceksınız dedıler.tabı dogar dogmaz hemen babasından sgkya kayıt yaptırdık.ve yogun bakımdoktoru bugun ızınlı olmasına ragmen sabah karsı gelmıs hala ordaymıs.kasın kendını bu ıse adamıs.herkes hıc uzlmeyın ersın hanıma teslım edın rahat olun dıyorlar.sarılıgı azalmıs.doktoru yuzunde var bırazcık ama sarılık hıc takılcak bırsey degıl dedı.dun gece bıraz sutum geldı kucuk bıberonun yarısı doldu hemen dondurdum bugun bıraktım.solunum cıhazından cıakrmıslar kızımı yunu tam gordum yenı.tırnaklarını kesmısler,saclarını tarayıp bayram dıye sapka takmıslar.cıcılerıdeı avrdı ama ızık yuzudnen gıydırmemısler.
aglamamk ıcın zor gırıyorum ama her ılk gorduugmde aglamaya baslıyorum.aglayınca baglı oldugu makınede kalp ve soluk alımı bırcen dusuyor oda aglıyor .zaten 10 dakıka duuryoruz.bugun kızımla konustum gulkemey basladım kalp atımı 120lere cıktı yavrumun.
bıurde bır sorum var dben dun hastenden cıakrken doktorum yarın banya yap deı.hemsire gıder gıtmez yapabılrısın dedı.dun yapmadım.ama sımdı korkuyorum sudan bırsey olur mu dıye?sızce ne yapayım?
bende kimse yok sanıyordum herkes burda tekrar iyi bayramlar kızlar bizde kayınvalideme gittik karşımda zaten misafirler falan geldi sıkıldım geldim herkes cici cici giyinmiş kendimi paçavra gibi hissettim bizim asortikleri görünce
herkesin bayramı mübarek olsun kızlar,ben geldim.:)
kames geçmiş olsun canım.bebişin en kısa zamanda çıkar inşaALLAH küvözden.
geçmişe bakamadım ama yatay mı kesiğin?
pepuke iyi geçtiğini söylemişti,sağolsun.
ben de haftaya kontrole gideceğim.bakalım ne zamana tarih verecek?
doğmadan önceki kilosuyla aynımıydı canım bebeişin?
bazen daha kilolu ya da daha zayıf çıkıyor.malum erken doğacağı için merak ediyorum.
herkesin bayramı mübarek olsun kızlar,ben geldim.:)
kames geçmiş olsun canım.bebişin en kısa zamanda çıkar inşaALLAH küvözden.
geçmişe bakamadım ama yatay mı kesiğin?
pepuke iyi geçtiğini söylemişti,sağolsun.
ben de haftaya kontrole gideceğim.bakalım ne zamana tarih verecek?
doğmadan önceki kilosuyla aynımıydı canım bebeişin?
bazen daha kilolu ya da daha zayıf çıkıyor.malum erken doğacağı için merak ediyorum.
kızlarrr hepınıze ıyı mtlu baramlar
bayramınız mubarek tum dıleklerınız kabul olsun
Hos geldin canim senide merekrttik valla... Seninde bayramin mubarek olsun...
hoşgeldin canım nerelerde kaldın darısı başımıza inşallah
kzılar ıyı bayramlar sızlere
Bagirsaklari iyi calisanlari ishal yapiyor.ben de arada ilacima takviye iciyorum. ikisi biraRada daha iyi sokuyor. kronik kabizim da.
ishalden ziyade yumusatiyor diye biliyorum. bagirsak bosaltmiyor da mevcudu kolaylastiriyo yani. doktordan bir teyit edin isterseniz.
muhabbete bakin yahu :)))
canım hoşgeldin.sana ve tüm arkadaşlarım ahayırlı bayramlar diliyorum.gerçi hiçbirimiz bu sene ramazandan bişey anlamadık ama sağlık olsun,Allah ilerki yıllardaki ramazanları idrak etmeyi nasip etsin inşallah.sağolun kızlar ya.neti bir süre kapatalım dedi eşim.çocuklar çok giriyordu.
pepukenin teli de alamamıştım.tam o gün net bitti.hep benim de aklım sizlerdeydi.sonra pepuke aradı,selamlarınızı iletti ve ne kadar merakta bıraktığımı.
canlarım benim her gün hepinize du adiyorum.burda kardeşten öte olduk gerçekten.
biliyorsunuz geçen perşembeden bu yana evdeyim.ilk günler stresli geçti her an kanama olacak diye.ayağımı yere basmaya bile korktum ki bir gün önce işe gidip gelen ben.ateş hoca da ani kanama olabilir vs. demişti.sonra evde tek konu kafamda bu oldu.
ablam arada uğradı,aradı.kanım düşük diye yiyecek bir şeyler yaptı,getirdi sağolsun.ama kendimi sadece olumsuz bir ruh halinde hissediyordum.neyse ki şimdi daha iyiyim.bebişimin kıyafetlerini hazırladık yiğenim ve kızımla.benim gecelik,çamaşır vs. aldı ablam.çocuklaar evden hiç çıkmıyor.bazen çıldırdığım oldu akşam saatlerinde.hep evde olmak,sürekli uzanmak,bir şey yapamamak ,yalnız olmak vs.derken bunaldığım zamanlar çok oldu bu bir haftacık içinde.ama bilinen bir riskle çalışmak zorunda değilim çok şükür.müdürdü,şefti stresi de yok.
haftaya cumaya kontrolüm var.bakalım ateş hoca ne tarih verecek ameliyatı.
artık ayakta 5 dakikadan fazla kalamıyorum,çok baskı oluyor.mesanemidir,rahimmidir çok rahatsız ediyor.
geceleri 3 gün çok fena geçti.sağa dön sola dön yatamıyorum.az kaldı inşaALLAH hayırlısıyla geçecek bu günlerde.
buranın ilk bebeği kamesin.ona da bir an önce anneciğiyle kavuşması için dua ediyorum.
sağolun kızlar ya.neti bir süre kapatalım dedi eşim.çocuklar çok giriyordu.
pepukenin teli de alamamıştım.tam o gün net bitti.hep benim de aklım sizlerdeydi.sonra pepuke aradı,selamlarınızı iletti ve ne kadar merakta bıraktığımı.
canlarım benim her gün hepinize du adiyorum.burda kardeşten öte olduk gerçekten.
biliyorsunuz geçen perşembeden bu yana evdeyim.ilk günler stresli geçti her an kanama olacak diye.ayağımı yere basmaya bile korktum ki bir gün önce işe gidip gelen ben.ateş hoca da ani kanama olabilir vs. demişti.sonra evde tek konu kafamda bu oldu.
ablam arada uğradı,aradı.kanım düşük diye yiyecek bir şeyler yaptı,getirdi sağolsun.ama kendimi sadece olumsuz bir ruh halinde hissediyordum.neyse ki şimdi daha iyiyim.bebişimin kıyafetlerini hazırladık yiğenim ve kızımla.benim gecelik,çamaşır vs. aldı ablam.çocuklaar evden hiç çıkmıyor.bazen çıldırdığım oldu akşam saatlerinde.hep evde olmak,sürekli uzanmak,bir şey yapamamak ,yalnız olmak vs.derken bunaldığım zamanlar çok oldu bu bir haftacık içinde.ama bilinen bir riskle çalışmak zorunda değilim çok şükür.müdürdü,şefti stresi de yok.
haftaya cumaya kontrolüm var.bakalım ateş hoca ne tarih verecek ameliyatı.
artık ayakta 5 dakikadan fazla kalamıyorum,çok baskı oluyor.mesanemidir,rahimmidir çok rahatsız ediyor.
geceleri 3 gün çok fena geçti.sağa dön sola dön yatamıyorum.az kaldı inşaALLAH hayırlısıyla geçecek bu günlerde.
buranın ilk bebeği kamesin.ona da bir an önce anneciğiyle kavuşması için dua ediyorum.
kızlar rahim kasılması tecrübesi olanlara soruyorum.bugün regl sancısı gibi hafif ama psikolojik olarak sinir bozucu birazağrı yaşadım.kasıklarımın altında.karnıma dokununca sertlik hissetmedim.normalde hamile olmasam umursamam ama şu an en ufak bir sızıdan bile tırsıyorum.ardından kanama gelecek diye korkuyorum ama yok.acaba kasılmamı yaşıyorum yaa bunu nasıl anlayabilirim?yarın daolursa acile gideyim nstye bağlanayım diyorum..
Kanamanin agri yapmadigini duydum okudum. bende agri yapmadi.ama gaz sancisi simdi de agri yapiyor. hem kadta hem karinda. arttiginda belime dogru. ben hem magnexyum hem kabiz ilaci iciyorum. gaz yapiyo haliyle. bi de yefiklerimde etkiliyor. bu durumda bile korktugum oluyor. benim ilk hamileligimde rahim kasilmasi ve karin ici kasilmalarinda ter atiyodum.ayakta duramiyodum. Oncelerinde cok cok hayatimi etkileyen kasilma yasamadim.ama simdi agrim cok.
Ara ara kasilmalar normaldir. rahim genisliyo kendini ayarliyo vs.
Umarim onemli degildir. ama haftalar gectikce agri sizi artiyor. biz simdi diken ustunde biraz da buyutuyoruz agrilari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?