- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.701
Bilmiyorum ki. yeni bi vitamin daha baslamisti doktor o yapar diye avutuyorum.oyle cok yormuyorum.heryerde oturuyoruz.karnim da cok indi sanki. Bayram bi gecse diyorum ilk defa.
Pepuke Rabbim ailenle sevdiklerinle hayırlı mutlu uzun ömürler nasip etsin inş iyiki doğdun!
Asudçum en son ne zaman kontrole gittin? bir doktora görünsen için rahatlardı.artık 15te bir kontrole gitmekte fayda var.sayılı gün çünkü..bayramdan sonraya kaldı herhalde..
Haftada bire dustu kontrol.sali gunu gittim daha.
Senin simdiden mi basladi belin yoksa. benim 2 hafta felan oldu ama gittikce artiyo. kalca ve bqcaga cok vuruyo arada.
Haftada bire dustu kontrol.sali gunu gittim daha.fburak senin simdiden mi basladi belin yoksa. benim 2 hafta felan oldu ama gittikce artiyo. kalca ve bqcaga cok vuruyo arada.
Ben kullanmiyorum diyetimde bol bol yetecek kadar vitamin kalsyum vs var dr vermiyor bana onlari...kızlar 1-2 haftadır bağırsaklarımdan gurul gurul sesler geliyordu bir de ishal oldum sanırım.ne yedim de dokundu diye düşünürken bir hamiş arkadaşım magnesyum içemediğini bağırsaklarını bozduğunu söyleyince bende ampul yandı.galiba beni de ishal yapıyor bu vitamin.napsam günde bire mi indirsem acaba?sabak akşam alıyodum.bir de nidilat kullanıyorum sabak akşam.o yapmaz ama sanmam.aha şimdi de gur gur sesler geliyor..
anladım canım.haftada bir iyiymiş.artık kalça,bel ağrıları çok normal.kocaman göbekleri taşımak kolay mı,ben daha şimdiden çabuk yoruluyorum.daha çok var.zaman hiç geçmiyor.parmak hesabı yapıyorum vallahi.senin haftalara bir gelebilsem için daha rahat olurdu...
Valla benim en basindan basladi 3 kere yatirdi beni... Simdi arada kotu arada iyi idare ediyorum sonlari hic dusunemiyorum ne olcak bakalim...
kızlar 1-2 haftadır bağırsaklarımdan gurul gurul sesler geliyordu bir de ishal oldum sanırım.ne yedim de dokundu diye düşünürken bir hamiş arkadaşım magnesyum içemediğini bağırsaklarını bozduğunu söyleyince bende ampul yandı.galiba beni de ishal yapıyor bu vitamin.napsam günde bire mi indirsem acaba?sabak akşam alıyodum.bir de nidilat kullanıyorum sabak akşam.o yapmaz ama sanmam.aha şimdi de gur gur sesler geliyor..
kızlar 1-2 haftadır bağırsaklarımdan gurul gurul sesler geliyordu bir de ishal oldum sanırım.ne yedim de dokundu diye düşünürken bir hamiş arkadaşım magnesyum içemediğini bağırsaklarını bozduğunu söyleyince bende ampul yandı.galiba beni de ishal yapıyor bu vitamin.napsam günde bire mi indirsem acaba?sabak akşam alıyodum.bir de nidilat kullanıyorum sabak akşam.o yapmaz ama sanmam.aha şimdi de gur gur sesler geliyor..
ishalden ziyade yumusatiyor diye biliyorum. bagirsak bosaltmiyor da mevcudu kolaylastiriyo yani. doktordan bir teyit edin isterseniz.
muhabbete bakin yahu :)))
:120::120::120: canım senin neydi plasentan yani durumun? ben böyle sorar dururum doğum nezamandı?ya çok unutuyorum az öncede tansiyonum yüksekti şimdi normalde bir uyku bastı açıldım çok şükür kaynanam bir tepsi baklava getirdi şerbetledim yedim tansiyon tavan yaptı of demek yarın bişey yemicem
şafak 36:18:
ishalden ziyade yumusatiyor diye biliyorum. bagirsak bosaltmiyor da mevcudu kolaylastiriyo yani. doktordan bir teyit edin isterseniz.
muhabbete bakin yahu :)))
marjinal, damarlanma var. baska bisey bilimiyorum ne olacak ne bitecek walla.
simdilik 5-6 eylul. ama haftada bir gidiyorum duruma bakacak.
bende unuturum hep
Uff...isin zor canim ya. o haftalarda ben boyle degildim. senin fitik daha ileri. sen gelecegi goruyosun bu nedenle sinir bizucu bir yorum daha yapmiycam. Allah sabir,kuvvet versin.
Kizlar bayraminiz mubarek olsun...
Ben bayrami evde geciriyorum esimi tatile yolladim dr um bana gidebilirsin dedi gerci ama bu belim ariza cikartiyor diye gitmek istemedim...
Insallah bayraminiz guzel gecer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?