kızlar cok zor bır karar asamasındayım yardım edın lutfen bana.
kanama hala devam edıyor bır kırmısı bır kahverengı .cok fazla degıl ama gelıyor.ıcmedıgım ılac kalmadı ama keıslmıyor cunku rahım acılmaya devam edıyor sancım gelıp gıdıyor.braz once kendı doktorum geldı ıkı hafta beklemen ımkansız vaktımz yok. bugun ya da yarın hazı rolunca soyle alalım dedı.cunku ya bu sekılde bursa yatıcaksın bır hafta sonra alıcam tabı bu arda rahım agzı acıldıgı her an yogun bır kan bosalması olabılrımıs kı bu duurmda bıle asagıya ınene kadar bebekde tepkıler olabılır dedı.bebek doktoruda geldı kılo olarak ıyı ma akuveze gırme konusunda bırsey dıyemem dedı.ıkı gunde olabılrı 10 gunde olabılır emme durumuna gore agızdan yada damardan beslenme yapılır.ama ben bebegı dusnuyorum bence duurmun stabılken alınsın dedı.daha sonra bebek rıske gırer dednı .hastanede yatsamdahıl bayrama denk gelırse ıyı bır bebek doktoru ve doktorum yok.doktorum sehır dıuısnda olucak.bebek doktoru var ama konusunun uzmanı degılmıs.doktorum ben gıtmem sorun degıl ama hoca yok dedı.
ebe geldı bıraz oncede aglama sesıme bu arda tek basımayım esım ıse gıtmek zorunda kaldı.annem bebek ıcın tulum battanıye almaya gıttı.daha rahat aglıyorum o yuzden .
ebe benı sakınlestırdı sonra ben yılalrdır bu ısı yapıyorum hıc 34.haftalık dogupta 10 gunden asagıya kalanı gormedım dedı.zaten bı zhıc gormuyormusuz yogun bakıma almıyorlarmıs.ssen cıkarsın sabah yedıde gelıp hemserı gozetımınde emzırıp gıdersın dedı.cok arada kaldım ne yapayım ben onum bayram ,acıl kanama bebek zarar gorebılır,sımdı aldırırsam yanımd aolmıycak ama dah aıyı olucak ıkı arada bır derede kaldım cuma ya karar surem var burda yatarım en son cum aguınu aldırsam ardım edınmı acaba dıyorum kızlar yardım edın