• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

Kizlar benim kafam iyice allak bullak olmus durumda by hafta hesabinin satla uyusmama konusunda...
Dun dr gittim sata gore 26+3 teyiz simdi dedi ultutasona girdim usg de bazi gelisimi 27+3 bazilari ise 28+3 bu 28 hafta olan benim sat baslangici oluyor.. bide 14. Te asilama oldugumu dusunursek 16+3 tuk by hafta farki neden oluyor kimi erken dollenme diyor ama asilama oldugundan oda mumkun degil.. simdi kafam buna takildi sanirim sezeryanimda bu ileri giden haftama gore hesaplaniyor... Kafam iyice karisti cikamadim isin icinden....

Asilamaya gore alinmaz mi ki?oyle daha mantikli duruyo ama bilemedim ben.

Kizlar benim kafam iyice allak bullak olmus durumda by hafta hesabinin satla uyusmama konusunda...
Dun dr gittim sata gore 26+3 teyiz simdi dedi ultutasona girdim usg de bazi gelisimi 27+3 bazilari ise 28+3 bu 28 hafta olan benim sat baslangici oluyor.. bide 14. Te asilama oldugumu dusunursek 16+3 tuk by hafta farki neden oluyor kimi erken dollenme diyor ama asilama oldugundan oda mumkun degil.. simdi kafam buna takildi sanirim sezeryanimda bu ileri giden haftama gore hesaplaniyor... Kafam iyice karisti cikamadim isin icinden....

bende anlamadım canım ayrıca fotolar çok cici manzaralarda harika orda olmak isterdim eşimde brazdan bizi gezmeye çıkaracak

Asilamaya gore alinmaz mi ki?oyle daha mantikli duruyo ama bilemedim ben.

Bende orayi algilayamiyorum zaten ... Ulturason ve dopplerde haftasi o sekilde cikiyor.. normal dogum 29 ekim sezeryan 19 ekim aslinda normal dogum zamani 29 ekim aslinda sezeryan zamani olmali... Ilk oglumda erken alindi o asilama degildi onun gunu belli degildi ama 3 hafta gibi erken alindi dr yeri kalmamis kipirdayamiyor demisti zaten hareket etmiyordu edemiyordu.. Cumartesi dr a hepsini soracaktim ama zaten iyi degildim zehirlenme durumlarim yuzunden.. en iyisimi ben not alayim bu sorularimi yaziyim tek tek sorarim artik...

bende anlamadım canım ayrıca fotolar çok cici manzaralarda harika orda olmak isterdim eşimde brazdan bizi gezmeye çıkaracak

Canim ordaki manzara guzel ist bogazi ayaklarinin altinda... Ahhh canim sendemi zehirlenmeye niyetlendin bilseydim gotururdum senide... Malesef o gecenin sonu acilde bitti benim icin.. okadar luks biyerde zehirlendik iste canim..

canım dün nasıl geçti,çok yorulmuşsundur.
közmatik rahat oluyor ve temiz.ben de hünkar beğendiyi çok severim.bugün iftara davetliyiz,evde olsak yapardım.geçen perşembe ve cuma da iftarda evde değildik.aslında çok yorgundum ama insanları kırmak istemedim.cuma eve geldim ayaklarım ellerim nasıl şişmiş.akşama kadar da işte oturunca zaten bacaklarım çok şişiyor.
dün hep uzandım çok fenaydım.midem çok şişti.bebek de midem şişince aşağıya baskı yaptı.azcık ayağa kalksam çıkacak sandım.en zor günlerimden biriydi hamileliğimin.korktum,daha şimdiden böyle sonrası nasıl olacak diye.bugün çok şükür iyiyim.sağlık olmazsa olmuyor ya.

çok geçmiş olsun olsun canım.Allah korumuş seni de bebeğini de.

Sağol canım çok güzel geçti iftarımız, herkes yemeklere bayıldı ama çok yoruldum diye bir yandan üzüldüler biraz :) Elim yavaşlamış galiba hamileyken, bir de yemek miktarları çok olunca çorbanın ısınma süresini tam ayarlayamadım ezan okunurken daha yeni ısınmıştı çorba :) :) Yemek sonrasında pek bir şey yapmadım zaten, mutfağa girip halletti evdekiler, eşim de hep yardım etti zaten, atlattık. Ay kızıma bir güzel hediyeler geldi anlatamam. Daha önce eşimin kardeşiyle carouselde dolaşırken çok güzel bir elbise beğenmiştim, biraz tuzluydu, 6-9 aylık olunca alırım diye almamıştım, sağolsun kardeşi o elbiseyi almış, çok sevindim. Bu arada kızımızın adı öykü olacak gibi bakalım. Hem biz beğendik hem de beğenmeyen çıkmadı henüz :) Tabii dün yorgunluktan dolayı eşimle 14:30 a kadar uyuduk, akşama kadar da bezdik :) Bugün daha yeni geldim kendime.

Canım sana da geçmiş olsun, sen bir de çalışıyorsun, zor tabii. İşyerinde imkanın varsa masanın altına bir şey koyup ayaklarını uzatarak otursan iyi olur aslında. Tabii masanın ön tarafında boşluk yoksa, dışarıdan görünmüyorsa. Şu sıcaklar biraz geçse rahatlayacağız ama hiç gidecek gibi görünmüyor. Gaz biriktiyse o yüzden şişmişsindir, öyle olunca nefes almak bile zor oluyor. İnşallah bir daha öyle fena olmazsın canım.

$amcasindan 1.webp$amcasindan2.webpbunlar amcasından

$halasindan 1.webp$halasindan 2.webpbunlar da halasından :)

Canim ordaki manzara guzel ist bogazi ayaklarinin altinda... Ahhh canim sendemi zehirlenmeye niyetlendin bilseydim gotururdum senide... Malesef o gecenin sonu acilde bitti benim icin.. okadar luks biyerde zehirlendik iste canim..
biliyorum canım manzara konusunda demiştim :1::1::1:hakkaten lüks geçmiş olsun göbişinede maşallah benim ki aynı yerde sayıyo bakalım ne zaman büyüyecek:44::44:
kızlar merhaba,nasılsınız?

iyiyim canım sen nasılsın?:3::3::3:

kızlar merhaba,nasılsınız?
Sukur bende asayis berkemal bir sikinti yok... Pek macerali bir gebelik donemi geciriyorum.. Insallah bebisimi sag salim kucagima alirimda bunlarda gecmiste kalir... Artik evde gunde 4 kere parmagimi delip seker olcmekten parmaklarim zonkluyor biktim ama olcmek zorundayim.. 15 gun daha olc dedi Dr ondan sonra aralikli haftada 2 veya 3 gun olcucez doguma kadar boyle dedi... Biktim ama elden bisey gelmiyor ...

Bu arada kizlar uzayan besik alicam bende arastiriyorum tavsiye edeceginiz bir marka varmi.. belisten begendim birtane tam karar veremedim ama...

Sağol canım çok güzel geçti iftarımız, herkes yemeklere bayıldı ama çok yoruldum diye bir yandan üzüldüler biraz :) Elim yavaşlamış galiba hamileyken, bir de yemek miktarları çok olunca çorbanın ısınma süresini tam ayarlayamadım ezan okunurken daha yeni ısınmıştı çorba :) :) Yemek sonrasında pek bir şey yapmadım zaten, mutfağa girip halletti evdekiler, eşim de hep yardım etti zaten, atlattık. Ay kızıma bir güzel hediyeler geldi anlatamam. Daha önce eşimin kardeşiyle carouselde dolaşırken çok güzel bir elbise beğenmiştim, biraz tuzluydu, 6-9 aylık olunca alırım diye almamıştım, sağolsun kardeşi o elbiseyi almış, çok sevindim. Bu arada kızımızın adı öykü olacak gibi bakalım. Hem biz beğendik hem de beğenmeyen çıkmadı henüz :) Tabii dün yorgunluktan dolayı eşimle 14:30 a kadar uyuduk, akşama kadar da bezdik :) Bugün daha yeni geldim kendime.

Canım sana da geçmiş olsun, sen bir de çalışıyorsun, zor tabii. İşyerinde imkanın varsa masanın altına bir şey koyup ayaklarını uzatarak otursan iyi olur aslında. Tabii masanın ön tarafında boşluk yoksa, dışarıdan görünmüyorsa. Şu sıcaklar biraz geçse rahatlayacağız ama hiç gidecek gibi görünmüyor. Gaz biriktiyse o yüzden şişmişsindir, öyle olunca nefes almak bile zor oluyor. İnşallah bir daha öyle fena olmazsın canım.

Eki Görüntüle 481526 Eki Görüntüle 481527 bunlar amcasından

Eki Görüntüle 481528 Eki Görüntüle 481529 bunlar da halasından :)

Cicisleriniz ve isminize bayildim... Guzel gunlerde eskitsin Insallah...

biliyorum canım manzara konusunda demiştim :1::1::1:hakkaten lüks geçmiş olsun göbişinede maşallah benim ki aynı yerde sayıyo bakalım ne zaman büyüyecek:44::44:

Evet canim benim dedimya ic karnim yok... Millet dogum yakin saniyor cok var diyince sasiriyorlar... Sen dusun yani doguma kadar ne olacagimi herkez ikiz falan saniyor.. kiyafet sorunu yasiyorum. . Sanirim almis oldugum 7 kiloda o gobek... Cok sukur o yemeye kilo almamisim ayni ciktim tartida.....

Manzaraya diyecek bisey yok super otesi gercekten... Birde emirgan korusunda planimix vardi dogurmadan geziyim demistim ama iptal ettim hep hic biryere gidecegim kalmadi inanki...

Eki Görüntüle 481526 Eki Görüntüle 481527 bunlar amcasından

Eki Görüntüle 481528 Eki Görüntüle 481529 bunlar da halasından :)
hepsi çok güzel,güle güle giysin fıstık.öykü de güzel isim.
c.tesi yorgunluktan parmağımı kaldıracak halim yoktu.pazar kendimi iyi hissedince eşim uyurken biraz iş yapayım dedim.eşim kalkınca çok kızdı,bir şey yapma başımıza iş açacaksın,senden iş bekleyen yok,ben yaparım diye.
kalan kısmı o yaptı sağolsun.her şey insanın gözüne batıyor.camlar hep açık,her yer toz içinde dayanamadım.sonra baktım o işleri yetiştiremiyor,ütüyü ben yaptım akşama doğru.sonra da iftara davetliydik.oraya gittik.aslında artık evden çıkasım yok.erken döndük ama uykum kaçtı.biraz geç yattım.sabah da zor kalktım tabi ki.evde olmak güzeldi doğrusu.
midem şişince bebek aşağı doğru çok baskı yapıyor.bügün de öyle.yürümekte zorlanıyorum.
bir gün iyi bir gün kötü geçecek bu günler.sağlıkla,huzurla Allah bebişlerimize kavuştursun inşaALLAH.
işten bir arkadaş yeni hamile.midesi çok kötüymüş.rapor alıp idare etmeye çalışıyor.benim de iki aydan sonrası çok çok kötü geçmişti.mide bulantısı,kusma,sinir bozukluğu.........hatırlamak bile istemiyorum yani.

idare ediyorum canım.artık son aylar ister istemez zorluyor.
Sukur bende asayis berkemal bir sikinti yok... Pek macerali bir gebelik donemi geciriyorum.. Insallah bebisimi sag salim kucagima alirimda bunlarda gecmiste kalir... Artik evde gunde 4 kere parmagimi delip seker olcmekten parmaklarim zonkluyor biktim ama olcmek zorundayim.. 15 gun daha olc dedi Dr ondan sonra aralikli haftada 2 veya 3 gun olcucez doguma kadar boyle dedi... Biktim ama elden bisey gelmiyor ...

Bu arada kizlar uzayan besik alicam bende arastiriyorum tavsiye edeceginiz bir marka varmi.. belisten begendim birtane tam karar veremedim ama...

evet çok maceralı geçiyor senin ki.Allah sağlık,sıhhatle devam ettirsin.şekerin de normale döner inşaALLAH.bu yıl ki hamilelerde henüz normaline rastlamadım.herkes de bir sıkıntı var.Allah yardımcımız olsun.

Kızlar bir şey soracağım. Bizim yatak odasına koyacağımız beşik aşağıda gibi. Boyutları 90x50, ama ben bu boyutlara göre uyku seti bulamadım hiç. Bir tavsiyeniz var mı?
$90x50.webp

c.tesi yorgunluktan parmağımı kaldıracak halim yoktu.pazar kendimi iyi hissedince eşim uyurken biraz iş yapayım dedim.eşim kalkınca çok kızdı,bir şey yapma başımıza iş açacaksın,senden iş bekleyen yok,ben yaparım diye.
kalan kısmı o yaptı sağolsun.her şey insanın gözüne batıyor.camlar hep açık,her yer toz içinde dayanamadım.sonra baktım o işleri yetiştiremiyor,ütüyü ben yaptım akşama doğru.sonra da iftara davetliydik.oraya gittik.aslında artık evden çıkasım yok.erken döndük ama uykum kaçtı.biraz geç yattım.sabah da zor kalktım tabi ki.evde olmak güzeldi doğrusu.
midem şişince bebek aşağı doğru çok baskı yapıyor.bügün de öyle.yürümekte zorlanıyorum.
bir gün iyi bir gün kötü geçecek bu günler.sağlıkla,huzurla Allah bebişlerimize kavuştursun inşaALLAH.
işten bir arkadaş yeni hamile.midesi çok kötüymüş.rapor alıp idare etmeye çalışıyor.benim de iki aydan sonrası çok çok kötü geçmişti.mide bulantısı,kusma,sinir bozukluğu.........hatırlamak bile istemiyorum yani.

evet çok maceralı geçiyor senin ki.Allah sağlık,sıhhatle devam ettirsin.şekerin de normale döner inşaALLAH.bu yıl ki hamilelerde henüz normaline rastlamadım.herkes de bir sıkıntı var.Allah yardımcımız olsun.

Sağol canım, cicilerimiz yıkanacak ütülenecek, prensesimizi bekleyecekler :) Canım bence de iş yapma yaa. Camlar hep açıksa evi tahmin edebiliyorum, tozunu kirini. Aynı dertten ben de muzdaripim. Evi 2 günde bir vileda ile silmezsem ayaklarımızın altı siyah oluyor. Ama sen zaten çalışan bir insansın, üstüne bir de ev işi yapıp kendini yorma. Eşine ver viledayı o silsin, zor bir iş değil sonuçta, hem ne güzel anlayışlı bir eşin var senin de, bırak yapsın idareten. Miden niye şişiyor canım, tahminin var mı? Ben fazla yersem şişiyor ve ayağa bile zor kalkıyorum, bazen de gazdan. Seninde mi öyle. Yoksa ileriki haftalarda olduğun için bebk mi şişiriyor. Benim de 2 gündür sağ kalçam ağrıyor, özellikle yürürken.

Senin bebeğine kavuşmana az kaldı canım, sağlığıyla kavuşacaksın inşallah, ama bizim yolumuz daha uzun, offf :)

Kızlar bir şey soracağım. Bizim yatak odasına koyacağımız beşik aşağıda gibi. Boyutları 90x50, ama ben bu boyutlara göre uyku seti bulamadım hiç. Bir tavsiyeniz var mı?
Eki Görüntüle 481560

Mothercare da gordum gibime geliyor ama cok emin degilim.persembe bi terslik olmazsa bakirkoy'e gidicem. Bakarim istersen.
Hat gitti geldi mesaj yigini olmus.

Son düzenleme:

aaa is mis yapmalar falan esine katiliyorum yani yapma is guc hapi versin esin Allah korusun bisey misey olr... Dikkat et kendine birak toz olsun her yer bebeginden kiymetlimi.....

Valla benim oyle macerali biraz.. evde oturma karari aldim o yuzden... Sekerimmi acliklar disinda iyi buldu aslinda drum ama beni iyi taniyor sanirim gevsetmiyim diye ipletimi birakmiyor.... Olceceksin dedi kestirdi atti parmaklarim zonkluyor dedimsede nafile 15 gun bole olc yine sonra azalticam dedi yani anladimki 1 ay olcmeylede kurtulus yok el mahkum olcuyorum... Bide 2 adet bana bebisin yuzunun fotosunu verdi soyle guzelinden ... Moral oldu tabi okadar badirenin ustune surekli elimde kacgundur bakip duruyorum.. cerceve alcam cercevelicem o fotosunu okadar tatliki tombis bir surat...ayyy dogsada koklasam opsemmmm boyle foto moto kesmiyo beni suan...

Back