Sağol canım çok güzel geçti iftarımız, herkes yemeklere bayıldı ama çok yoruldum diye bir yandan üzüldüler biraz :) Elim yavaşlamış galiba hamileyken, bir de yemek miktarları çok olunca çorbanın ısınma süresini tam ayarlayamadım ezan okunurken daha yeni ısınmıştı çorba :) :) Yemek sonrasında pek bir şey yapmadım zaten, mutfağa girip halletti evdekiler, eşim de hep yardım etti zaten, atlattık. Ay kızıma bir güzel hediyeler geldi anlatamam. Daha önce eşimin kardeşiyle carouselde dolaşırken çok güzel bir elbise beğenmiştim, biraz tuzluydu, 6-9 aylık olunca alırım diye almamıştım, sağolsun kardeşi o elbiseyi almış, çok sevindim. Bu arada kızımızın adı öykü olacak gibi bakalım. Hem biz beğendik hem de beğenmeyen çıkmadı henüz :) Tabii dün yorgunluktan dolayı eşimle 14:30 a kadar uyuduk, akşama kadar da bezdik :) Bugün daha yeni geldim kendime.
Canım sana da geçmiş olsun, sen bir de çalışıyorsun, zor tabii. İşyerinde imkanın varsa masanın altına bir şey koyup ayaklarını uzatarak otursan iyi olur aslında. Tabii masanın ön tarafında boşluk yoksa, dışarıdan görünmüyorsa. Şu sıcaklar biraz geçse rahatlayacağız ama hiç gidecek gibi görünmüyor. Gaz biriktiyse o yüzden şişmişsindir, öyle olunca nefes almak bile zor oluyor. İnşallah bir daha öyle fena olmazsın canım.
Eki Görüntüle 481526
Eki Görüntüle 481527
bunlar amcasından
Eki Görüntüle 481528
Eki Görüntüle 481529
bunlar da halasından :)