Amin canim tek duamiz o Rabbim hayirlisini nasip etsin dua etmekten baska çaremiz yokYavrum erken gelmesin tek sağlıklı bir şekilde zamanında gelsin bana yeter.
Benim doktorum medicalparkta emine Özcan. Kahverengi akıntıyi sordum normal demişti ama geçen cumartesiydi. 2 hafta oldu kanama olalı hala kahverengi akıntı normal mi bilmiyorum. Birde söylemesi ayıptır 3.gün oldu tuvalete çıkamadım. Ikinmakta istemiyorum bişey olur diye. Zaten yürümek yasak hareket yasak birde içtiği ilaçlar kas gevşetici olduğundan sanırım bağırsakları durdu canım çok sıkkın. Ben simdi raporluyum doğuma kadar is yok. Wc sorununu nasıl astınız sizkızlar rahat olun.önleminizi aldıktan sonra sıkıntı olmaz inşaALLAH.
netteki şeyler beni de aylarca bunalıma sokmuştu ama en ileri boyut o ve burda ki benimle hamile olan herkes sağlıkla bebeğini doğurdu.
kahverengi akıntı için doktora gittin mi canım?
bana dr. yatış vermişti 2 gün.
silivrideki arkadaşım karşıdaki arkadaşlar previa konusunda drlarının isimlerini paylaşmışlardı.
şimdi aklıma gelmiyor hastane vs.
2012 de doğum yapanlar da var.
zaten hamilelikte kabızlık oluyor.Benim doktorum medicalparkta emine Özcan. Kahverengi akıntıyi sordum normal demişti ama geçen cumartesiydi. 2 hafta oldu kanama olalı hala kahverengi akıntı normal mi bilmiyorum. Birde söylemesi ayıptır 3.gün oldu tuvalete çıkamadım. Ikinmakta istemiyorum bişey olur diye. Zaten yürümek yasak hareket yasak birde içtiği ilaçlar kas gevşetici olduğundan sanırım bağırsakları durdu canım çok sıkkın. Ben simdi raporluyum doğuma kadar is yok. Wc sorununu nasıl astınız siz
Çok zor bi süreç benimki marjinalmis şu an 27 haftaligim. Doktorum çok ayakta kalmışım dedi. Düzenli kontrollerde gittim hiç bişey demedi yani ara ara dinkendirseydi beni belki kanama olmazdı. Çok korktum. Kendimi çok yalnız hissediyorum ve bazende çok sınırlı sürekli yataktayim. Biraz olsun düzelme var demişti doktorum o yüzden sürekli yataktayim. Ictigim ilaçlar bebeğe zarar verir mi diye çok korktum başta Adalat içiyorum ben ama kullanan arkadaslarla konuşunca rahatladım. Sizin eski sayfaları bazen okuyorum birbirinize çok güzel destek olmuşsunuz. Beni pek kimse anlamıyor eşim bile bazen isin ciddiyetini kavrayamamis gibi geliyor bana. Çok hassasim bu aralar.siz yatmamissinizda kanamanız olmadı mı ayakta. ilaç ne kullandınız.zaten hamilelikte kabızlık oluyor.
sürekli yatmaktan,kan ilaçlarından olmuş da olabilir.
akşamları suya hurma koy.sabah hem suyunu iç,hem hurmayı ye canım.
ne güzel raporlusun.ben doğuma 2 hafta kalana dek çalıştım.
zaten erken doğdu 34 haftalık.
çok zor yürüyordum.
sabah çocuklara kahvaltı hazırlayıp,onalrı hazırlıyordum.
ev işi hiç yapmadım.yapamazdım zaten.
çok zor geçti tabi.
en çok psikolojik açıdan.
son süreçte Allah'a güvenmekten başka bir seçeneğim yoktu ve bu beni rahatlattı.
ben totalisttim.hatta mesaneye ve rahme sarmıştı plesantanın damarları.
canım ya geçecek üzme kendini.Çok zor bi süreç benimki marjinalmis şu an 27 haftaligim. Doktorum çok ayakta kalmışım dedi. Düzenli kontrollerde gittim hiç bişey demedi yani ara ara dinkendirseydi beni belki kanama olmazdı. Çok korktum. Kendimi çok yalnız hissediyorum ve bazende çok sınırlı sürekli yataktayim. Biraz olsun düzelme var demişti doktorum o yüzden sürekli yataktayim. Ictigim ilaçlar bebeğe zarar verir mi diye çok korktum başta Adalat içiyorum ben ama kullanan arkadaslarla konuşunca rahatladım. Sizin eski sayfaları bazen okuyorum birbirinize çok güzel destek olmuşsunuz. Beni pek kimse anlamıyor eşim bile bazen isin ciddiyetini kavrayamamis gibi geliyor bana. Çok hassasim bu aralar.siz yatmamissinizda kanamanız olmadı mı ayakta. ilaç ne kullandınız.
Sorma canim bende çok sinirliyim eeşime saçmasapan tripler yapiyorum en kküçük hatasında ogluma kiziyorum sonra pisman olup hüngür hüngür agliyorum ama eşim sagolsun anlayışlı biriSen yatakta nasıl vakit geçiriyorSun. Ben bu ara çok sInirliyim.
Aynen benimde 1 kez oldu fazla ddeğildi zaten o gündür kkahverengi aakıntim kesilmedi hicBu arada senin kanaman oldu mu hiç. Benim 1 kez oldu şimdide kahverengi akıntı var.
Aliyoruz canim oönlemi ama yinede korku bitmiyo ben yaklasik 2 aydir yataktayimkızlar rahat olun.önleminizi aldıktan sonra sıkıntı olmaz inşaALLAH.
netteki şeyler beni de aylarca bunalıma sokmuştu ama en ileri boyut o ve burda ki benimle hamile olan herkes sağlıkla bebeğini doğurdu.
kahverengi akıntı için doktora gittin mi canım?
bana dr. yatış vermişti 2 gün.
silivrideki arkadaşım karşıdaki arkadaşlar previa konusunda drlarının isimlerini paylaşmışlardı.
şimdi aklıma gelmiyor hastane vs.
2012 de doğum yapanlar da var.
Canim bende oyleydim ama duphalac diye bi sşurup yazdı doktorum iyi geldi sende sor doktora kullan benceBenim doktorum medicalparkta emine Özcan. Kahverengi akıntıyi sordum normal demişti ama geçen cumartesiydi. 2 hafta oldu kanama olalı hala kahverengi akıntı normal mi bilmiyorum. Birde söylemesi ayıptır 3.gün oldu tuvalete çıkamadım. Ikinmakta istemiyorum bişey olur diye. Zaten yürümek yasak hareket yasak birde içtiği ilaçlar kas gevşetici olduğundan sanırım bağırsakları durdu canım çok sıkkın. Ben simdi raporluyum doğuma kadar is yok. Wc sorununu nasıl astınız siz
Canim bugün 3. Gündü ve zor bela çıktım. Şükür diyorum yani. dağcı akşamdan hurma koy suya demişti hurma yok evde ama kayısı var onu koycam sabahta suyunu içer kayisiyida yerim bakayım iyi gelecek mi. Gelecek cumartesi kontrol var drye söylerim senin şurubu. Ben hep yatıyorum ya ondan oldu benim yoksa hiç bir problemim yoktu. Sen nasılsın günün nasıl geçti.Canim bende oyleydim ama duphalac diye bi sşurup yazdı doktorum iyi geldi sende sor doktora kullan bence
Ayni canim yatarak geçti tabi buna şükür bende yattigim icin kabizlik yasadim ama bu ilac iyi geldi bana bide kuru incir akşamdan zeytinyagini icinde koy sabah onu ye yada gece yatmadan 1 yemek kasigi zeytinyağı iiç cCanim en azindan ilaci alana kadar idare eder sseniCanim bugün 3. Gündü ve zor bela çıktım. Şükür diyorum yani. dağcı akşamdan hurma koy suya demişti hurma yok evde ama kayısı var onu koycam sabahta suyunu içer kayisiyida yerim bakayım iyi gelecek mi. Gelecek cumartesi kontrol var drye söylerim senin şurubu. Ben hep yatıyorum ya ondan oldu benim yoksa hiç bir problemim yoktu. Sen nasılsın günün nasıl geçti.
Hımm bak bu daha değişik. Incir yok evde bitmiş yarın aldirayim. Bende yattım boyunun sol tarafı tutulmuş inan ağrısı gözüme bile vurdu. Sen ne zaman gideceksin drye tez zamanda şu plesentalar yukarı çıkar inşaallah.Ayni canim yatarak geçti tabi buna şükür bende yattigim icin kabizlik yasadim ama bu ilac iyi geldi bana bide kuru incir akşamdan zeytinyagini icinde koy sabah onu ye yada gece yatmadan 1 yemek kasigi zeytinyağı iiç cCanim en azindan ilaci alana kadar idare eder sseni
aydinliyiz yanii sonucta:)))Hımm bak bu daha değişik. Incir yok evde bitmiş yarın aldirayim. Bende yattım boyunun sol tarafı tutulmuş inan ağrısı gözüme bile vurdu. Sen ne zaman gideceksin drye tez zamanda şu plesentalar yukarı çıkar inşaallah.