Plasenta previa teşhisi konulanlar.

Haklisin aslinda ama annemle eevimiz çok yakin aslinda ama oğlum sagolsun çok ilgi istiyo bide pprogestan beni bazen bayilacak duruma getiriyo ayaga kalkamiyorum oolduguyerm

Oldugum yerde yikilip kaliyorum yyalnız bırakmak istemiyorlar beni o yuzden burda kaliyoruz

Oldugum yerde yikilip kaliyorum yyalnız bırakmak istemiyorlar beni o yuzden burda kaliyoruz
Canim ben 6. Haftada bi düşük tehlikesi geçirmiştiM. Dr bana progesteron verdi 200mg günde 3 defa berbat bi ilaç 1 ay yattım ve sürekli baygındim bir ayin sonunda baktım olmayacak dryi değiştirdim yeni Dr derhal hapı kes dedi hap seni mahfetmis iğne olmalıydın dedi. Artık tip kongrelerinde bu ilacın iğnesi tavsiye ediliyor hapı değil dedi. Sen drye gidince iğnesini işte hapı çok kötü yapıyor insanı bende yaşadım bilirim. Hem iğnesi daha tesirli sanki. Şimdi sen ne ayakta durabilirsin ne doğru dürüst yemek yiyebilirsin. Ben 1 ay ne çektim o haptan. Kıyamam Allahım güç versin bizlere ama hapı kesince hepsi düzeliyor yaklaşık 2 ay ben kendime gelmemiştim gözlerim dahi bulanık görüyordu. Ancak tabiki ilaç ise yaradı bebeğim tutundu bana. Sadece anneyi berbat eden bi ilaç.

Canim hamile olduğumu ogrendigimden beri bu gittigim 4.doktor hepside hapi verdi igne 3 gün vuruldum oda mahvetti oturup yatamadim çok agri yaptı bakalim cuma ne dicek belki keser ilaci bi ümit suan tek isteğim evime gitmek artık bbebeğim iyi olur insallah da bende evime giderim eartık

Inşallah canım tez zamanda iyilesirsin ben haftada bir iğnesi vuruluyorum iğneden problem yaşamadım. Kahverengi akıntı kesildi mi.

Canım bide igneyi vuranda çok önemli belki ondan da ağrı yapmıştır yağlı bi iğne yavaş yavaş yapılmalı.

Inşallah canım tez zamanda iyilesirsin ben haftada bir iğnesi vuruluyorum iğneden problem yaşamadım. Kahverengi akıntı kesildi mi.
Amin canim hepimiz inşallah tez zamanda iyi oluruz igneyi direk vurup gectiler yavas yavaş vurulmasi gerekiyo biliyorum ama hemsireler burnundan kıl aldırmıyorlar sagolsun tabi bbazıları genelleme yapamam çok iyileri de var akinti kesilde keşke biraz olsun rahatlicam ama kesilmiyo malesef haftalik igneden 1 kere oldum henüz belki 2. De kesilir

Evet canıM kesilir inşaallah iğne daha etkili her hafta 1 tane olsan iyi olurdu igneyi düzgün yapsalar sorun yok ben her hafta yaptırıyorum. Ilactan daha iyi. Kahverengi akıntım kesildi 2 gün sonra 2 gün geldi sonra yine kesildi bende tam atlatamadim o sorunu sanırım. Bi daha olmasın diye dua ediyorum inanirmisin geceleri sürekli kendimi kontrol ediyorum psikolojim bozuldu. Kendimi kasiyorum yok yere wcye giderken duayla gider oldum. Ama Allah'im başka dert vermesin şükür bebislerimiz sağlıklı ve zamanında gelsin yeter. Bugün netten bebek kıyafetlerini baktım ben 2 Zubin 2 tulum almıştım başkada bişey alamadım kuzuma. Netten siparis mi versem diyorum. Onerebilecegin marka var mı.

Bence çok germe kendini bebeğin hissediyor seni rahat ol biraz bişey olmayacak insallah ben 2gündür biraz daha huzurluyum Rabbim kaderimize ne yazdiysa onu yaşayacağız boşu boşuna kendimizi sikmanin bi anlami yok demi arkadasim... ayrica aalışveriş için çok erken bence 7. Aya kadar bekle dderim hem cinsiyetini bile bilmiyoruz daha benim oglumun herseyini sakladim oglan olursa pek fazla alışveriş yapmicam hic kullanilmayanlar bile var ama kiz olursa baştan alinacak hepsi Önemli olan iyi olsunlar yeterki ben netten kiyafet uüzerine hiç alışveriş yapmadım burdaki mağazalardan almıştım herseyi marka oönemli değil bence hoşuma gitsin yeter

Ya bide ben neler alacağımİda bilmiyorum
Nette doğum çantasında neler olmasi ggerektiği yazıyor canim ınan bende unuttum netten bakıp hazırlayacağım tekrar doguma yakin eeğer plesentalarimiz donmezse erken doğum riskimiz var 6. Aydan sonra hazir olmasi gerek çantalarımizin ki iinşallah ddöner duzeliriz

CanıM benimde marka takıntı yok ama ayağa kalkamayinca netten bari bakayim dedim be 27 haftaligim o yüzden biraz telaş yaptım cinsiyetide kız teyzesi☺netten bakayım bende doğum çantasına kendi.ede gecelik pijama falan lazım. Hep yatıyorum ya oyla acak bişeyler arıyorum anlayacağın.Bu arada sende kalkma hep yat düzelecek insallah.

Pa
Ayyy canim senin bebis 27 haftalikti dimi bende unutmusum valla kusura bakma eee yavaş yavaş bakmaya başla ttabi. Annesi kizına pembis pembis kiyafetler al bakalim buzimki ne merak ediyorum acikcasi ama çok da önemli değil Sağlıklı hayirli olsun yeter

Amin canım sağlıklı olsunlar da kız erkek önemli değil.

Bugün midem çok kkötü afedersin ne yediysem çıkardim senin ne zaman ggeçtibulantin
Amin canım sağlıklı olsunlar da kız erkek önemli değil.
İyi geceler bugün nasılsin benim 2 gündür çok bulantim var ozellikle yemek yedikten sonra illaki aaffedersin çıkarıyorum bebeğe zarar vermekten korkuyorum bide idrar kaçırma problemim var benim sende de var mi böyle bişey

Canim buraya yazdığını yeni gördüm benim bulantı çöktü ama kusma yoktu benim 4.aya kadar bulantı sürdü canım ne yazikki progestan bulantısı dahada arttırıyor. Bulantısı arttıran yiyecekler yeme mesela ben 5. Aya kadar peynir ve yoğurt yiyeNedim. Portakal iyi gelirdi tabi onuda ben soymuycam soyarken kokusu elimde kalıyordu bulantı yapıyordu. Canım hepsi geçiyor seni çok iyi anlıyorum kahverengi lekelerin gecşeydi dozunu belki azaltır. Kuzum sen şu ilacın iğnesini al en azından Yemen düzelir iğnesi acısı en fazla 1 gün sürer ama ilaç acayip yapıyor. Kıyamam sana ya geçecek kuzum az daha sabır hepsi geçecek ben 6 haftaliktan başlamıştım 1 ay içtim Dr değiştirince ilacı kesti. Ama seninki büyük ihtimal dozu düşürür kysmamak için az az sık sık ye ve asla bulantısı arttıran şeyi yeme faydali da olsa yeme.

Bu arada idrar kaçırma problemini sormuşsun ben yaşamadım canım öyle bişey sen bugün ara drni böyle olmaz gerekirse git illa cumaya bekleme âyet yok ya cuma gidilecek diye.

Canım beni gelişmelerden haberdar et meraktayim. Keşke yakın olaydıK. Senin için dua edicem sakin üzülme hepsi geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…