Cevabınız için teşekkür ederim36+2 sezaryen oldu kuveze girmedi. Benim çok kanamam oldu. Sezaryane de kanama nedeniyle aldılar. Doğum hikayem aşağıda. Merak ettiklerini çekinmeden sorabilirsin.
PLESANTA PREVIA DOĞUM HİKAYESİ
20. haftada detaylı ultrasonda plesanta previa teşhisi kondu. Kesinlikle istirahat dendi. 3 gün sonra sabaha karşı uykumdan uyandığımda kanıyordum. Tuvalate gittim kocaman bir pıhtı düşürdüm. Acile kaldırıldım. Şükür ki bebeğim iyiydi ve kanamam kesildi. Eve gönderildim. mayıs ayı boyunca iki...www.kadinlarkulubu.com
Psikolojik olarak rahat olmak önemli . Ben rahat olamadım aslında. İnşallah siz de sağlıkla kavuşacaksınız bebeğinize.Cevabınız için teşekkür ederim
Herşeye rağmen çok güzel atlatmışsınız bebeğinizle o süreçleri, sağlığınız mutluluğunuz daim olsun inşallah
Umarım ben ve benim durumumda olan herkes sağlıkla atlatır doğumu
Açıkçası ben de pek rahat değilim. Kendi druma sonsuz güvenim var ama hastanede kuvöz ücretli olduğu için dr değiştirmek zorunda kalabilirim. Başka hastanede başka dra böyle bir durumda nasıl güvenebilirim bilmiyorum.Psikolojik olarak rahat olmak önemli . Ben rahat olamadım aslında. İnşallah siz de sağlıkla kavuşacaksınız bebeğinize.
Kuvöze şimdiden şartlamayın kendinizi. Öyleki 40 haftalık doğan yoğun bakıma kaldırılabilir 37 haftalık kaldırılmayabilir. Doktorunuz doğumla ilgili bir şey söyledi mi?Açıkçası ben de pek rahat değilim. Kendi druma sonsuz güvenim var ama hastanede kuvöz ücretli olduğu için dr değiştirmek zorunda kalabilirim. Başka hastanede başka dra böyle bir durumda nasıl güvenebilirim bilmiyorum.
Belirsizlik insanı çok rahatsız ediyor, yoruyor malesef
Doğum kanalına girmeden sezaryenle doğmasının daha iyi olacağını söylediKuvöze şimdiden şartlamayın kendinizi. Öyleki 40 haftalık doğan yoğun bakıma kaldırılabilir 37 haftalık kaldırılmayabilir. Doktorunuz doğumla ilgili bir şey söyledi mi?
Ssk anlaşması olmayan hastanelerde ücretli malesefBenimde 35. Haftada çıktı ortaya hiç korkmayın 39+1 de sezaryen doğum oldu küvozluk bir durum olmadı onun plesentayla bir ilgisi yok ki ayrıca yenidoğan yoğun bakımlar ücretsiz
Keşke hastane ve doktor seçerken bunları dikkate alsaydınız her zaman ihtimal vardır çünkü en basiti sarılıkta bile girdikleri olabiliyor ssk anlaşmalı hastanelere bakın derim hangi ildesiniz?Ssk anlaşması olmayan hastanelerde ücretli malesef
Benim 33. Haftaya kadar kesin bir şey söylemediler. Düzelebilir dediler. Perinatolog 33. Haftada 36. Haftada sezaryan önerilir dedi.Doğum kanalına girmeden sezaryenle doğmasının daha iyi olacağını söyledi
Ben o kadar çok hastane ve dr gezdimki yıllardır.. insanın gözü kapalı güvenebileceği, paragöz olmayan, işini gerçekten ciddiye alan dr bulması kolay olmuyor. Dr lardan fazlasıyla dilim yandı malesef o yüzden güvenemiyorum ve haliyle de rahat hissedemiyorum kendimi. Ilerleyen zamanlarda bakıcam tabiki mecbur kalırsamKeşke hastane ve doktor seçerken bunları dikkate alsaydınız her zaman ihtimal vardır çünkü en basiti sarılıkta bile girdikleri olabiliyor ssk anlaşmalı hastanelere bakın derim hangi ildesiniz?
Tabiki, takip ediliyor şuan ama 36 dan sonra pek beklemek istemiyorlar sanırımBenim 33. Haftaya kadar kesin bir şey söylemediler. Düzelebilir dediler. Perinatolog 33. Haftada 36. Haftada sezaryan önerilir dedi.
Hem anne hem bebek için ne uzun bir süre30+1 de doğum yapmıştım. 32 gün küvezde kaldı oğlum.
Çok şükür. Oğlum 3 buçuğu geçti şimdi. Gayet sağlıklı bir çocuk..Hem anne hem bebek için ne uzun bir süreumarım şuan ikinizde çok iyisinizdir
Şimdi de hamilesiniz galiba? Plesanta previa var mı? 2. Gebelikte de tekrar olur mu merak ediyorum.Çok şükür. Oğlum 3 buçuğu geçti şimdi. Gayet sağlıklı bir çocuk..
Evet şimdi de hamileyim. 2. Oğlum yolda. Herkes iyi cesaret ettin dedi yeniden çocuk yapmaya.Şimdi de hamilesiniz galiba? Plesanta previa var mı? 2. Gebelikte de tekrar olur mu merak ediyorum.
Ben de aynı süreçleri tekrar yaşamaktan korkuyorum. Teşekkür ederim, rahatladım.Evet şimdi de hamileyim. 2. Oğlum yolda. Herkes iyi cesaret ettin dedi yeniden çocuk yapmaya.
Rahat bir hamilelik oldu şimdiye kadar..tabi bundan sonra nasıl devam eder bilemem, herşey kısmet.
bugun dogum iznine ciktım artik. Düne kadar çalıştım. Evimin işi, oğlumun bakımı, işim.. arabamı da kendim sürdüm gittim, geldim işime hep...
Ilk oğlumda, gebeliğimi kanama ile oğrendim ve doğuma kadar kanadım. Sadece Wc ye gidiyordum. Öyle problemliydi ki anlatamam. Zaten 30. Haftada doğum oldu..
Herşeye şükürler olsun.
Her hamilelik birbirinden farklı.
Amin, inşallah..Ben de aynı süreçleri tekrar yaşamaktan korkuyorum. Teşekkür ederim, rahatladım.
Sağlıkla vaktinde gelsin bebeğiniz.