Merhaba;bu konu ile ilgili çok fazla olumsuz yaşantılar olduğunu okuyunca;birilerine umut olmak ümidiyle açtım konuyu;Ben 32 haftalık oğlumu sağlıkla kucağıma aldım;üstelikte kanamam da gelişmişti;7 gün kadar küvezde kaldı;solunum sıkıntısı nedeniyle sonrasında herşey çok güzel gelişti.2.yi düşünüyorum şimdi.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Plasenta dekolmanı ile bebeğini kucağına;sağlıkla alanlar.
- Konu Sahibi Ayselerd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- dekolman plasentanın erken ayrılması
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Temmuz 2015
- 200
- 197
- 103
- 33
Merhaba çok canım sıkkın 12. Haftamdayım ve 10. Haftadan beri önce şiddetli sonradan kahverengiye dönem kanamam var. Ayrıca arada şiddetli kasık ağrısı yaşıyorum. Plasenta arkasında kanama alanı var ve hafif ayrılma varmış. 3 günde bir iğne oluyor ve yatıyorum. Bu plasenta dekolman yaşayanlar genelde son aylarda yaşamış ve kaybetmişler
Benim erken başıma geldi. Acaba hiç mi yok sağlıkla bebeğini kucağına alan??
Benim erken başıma geldi. Acaba hiç mi yok sağlıkla bebeğini kucağına alan??
- 25 Mart 2016
- 12
- 4
- 1
- 32
Bende bebeğimi 38. haftada plasenta dekolmanı sebebiyle kaybettim hastaneye gittiğimizde tansiyonum 18 olmuş sebep olarak bunu söylediler 1 buçuk sene geçti aradan 2.yi düşünüyoruz ama korkuyorum doktor yine aynı şeylerin olabileceğini söyledi bu sefer hamile olursam bebeği 32 haftalıkken alırız dediler 32. Haftasına gelmeden ya birşey olursa diyorum korkuyorum ama bu işler nasip işi rabbim tüm isteyenler bu sevinci tattırsın ins
- 25 Mart 2016
- 12
- 4
- 1
- 32
- 25 Mart 2016
- 12
- 4
- 1
- 32
Bizim gibi plasenta dekolmanı yaşayan kişiler üniversite hastanelerini tavsiye ediyorlar genelde 2. Hamileligimde çapa hastanesine gitmeyi düşünüyorum rabbim bizim durumumuzda çaresiz olan herkesin yardımcısı olsun inşaallah çok korkularım var bende ölümden döndüm çünkü doğumdan sonra çok şiddetli kanamam oldu az daha rahimi alacaklardı hiç çocuğum yok böyle birseye izin vermedim sabah doğum yaptım kanamayı akşama durdurabildiler
- 22 Ocak 2008
- 8.722
- 8.617
- 723
Bende 2012 yılında 39.Haftamda hastanedeyken yaşadım dekolman çok şükür sağlıkla kucağıma aldım bebeğimi hiç küvözde falanda kalmadı bizim şansımız hastanede olmasıydı şimdi 4 yaşında bir oğlum var.30 haftalik hamileyim tekrar ridk altindaymisim umarım bu evladımi da sağlıkla hayırla zamanında kucağıma alırım.
- 25 Mart 2016
- 12
- 4
- 1
- 32
İnşaallah Birşey olmadan ikinci evladını da kucağına alırsın canımm. Peki sana böyle bir riskin var dediler erkenden çocuğu alacağız falan dediler mi? Plasenta dekolmanı 2. 3. Gebeliklerde de tekrarlıyormuş, bende 2. yi istiyorum ama korkuyorum hangi hastanede doğum yaptınız özel miydi yoksa devlet mi? hejaR12
Dualarım sizinle;iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah.hiç kötü düşünmeyin lütfen...iyi düşünelim iyi olsun
Bende 2012 yılında 39.Haftamda hastanedeyken yaşadım dekolman çok şükür sağlıkla kucağıma aldım bebeğimi hiç küvözde falanda kalmadı bizim şansımız hastanede olmasıydı şimdi 4 yaşında bir oğlum var.30 haftalik hamileyim tekrar ridk altindaymisim umarım bu evladımi da sağlıkla hayırla zamanında kucağıma alırım.
- 22 Ocak 2008
- 8.722
- 8.617
- 723
İnşaallah Birşey olmadan ikinci evladını da kucağına alırsın canımm. Peki sana böyle bir riskin var dediler erkenden çocuğu alacağız falan dediler mi? Plasenta dekolmanı 2. 3. Gebeliklerde de tekrarlıyormuş, bende 2. yi istiyorum ama korkuyorum hangi hastanede doğum yaptınız özel miydi yoksa devlet mi? hejaR12
Erkenden alırız demedi drum hatta çok olumlu konuştu ve beni rahatlattı,doğum yaptığım dr çok korkuttu ama oraya gitmiyorum zaten önemli olan birazda olsun beni sakinleştiremesi drun.son haftalarinda daha dikkatli takip edicez dedi o an tansiyonun çıkmış olabilir dedi,saglikocagina da bildirmiş hastane riskli gebelik diye,şimdilik iyi gidiyor her işimi kendim yapıyorum oglumla ilgileniyorum ama bundan sonra daha dikkatli olmam gerekiyor inşallah saglıkla alırım kucağıma. Darısı başına saglikla
Dualarım sizinle;iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah.hiç kötü düşünmeyin lütfen...iyi düşünelim iyi olsun
Allah razı olsun inşallah iyi haberler getiririm iyi düşünmeye çalışıyorum her zaman
- 25 Mart 2016
- 12
- 4
- 1
- 32
Doktorunun seni rahatlatması çok iyi canım beni her gittiğim doktor korkutuyor. 2. Çocuğunu kaç sene arayla yaptın peki merak ettim benim şu an ilk çocuğu kaybedeli 20 ay oldu, 8 aydır da istiyoruz olmuyor doktora başladım şu an klomen kullanıyorum inşaallah bununla hamile kalırım dualarım hep seninle
- 25 Mart 2016
- 12
- 4
- 1
- 32
- 22 Ocak 2008
- 8.722
- 8.617
- 723
Sonucunu lütfen bana da haber verir misin bana umut ol gerçekten
İnşallah canim beni etiketlersen mesajlarını gorebilirim hatta her dr kontrolünden sonra buraya da yazarım. Lütfen içini ferah tut
Doktorunun seni rahatlatması çok iyi canım beni her gittiğim doktor korkutuyor. 2. Çocuğunu kaç sene arayla yaptın peki merak ettim benim şu an ilk çocuğu kaybedeli 20 ay oldu, 8 aydır da istiyoruz olmuyor doktora başladım şu an klomen kullanıyorum inşaallah bununla hamile kalırım dualarım hep seninle
Benimde dualarim seninle olucak inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar verir.doğana kadar tam 4 yas olacak benımki lerin arası ama inan ben ikinciye hamile kaldıgıMDA öğrendim dekolmanin bu kadar ciddi bişey olduğunu ve diğer gebelikle ri etkilediğini.bana da çok dr riskli falan dedi inşallah kucağımiza da sağlıkla alırız. Hatta masa da kalırsın dediler bana.. canın şuanda çocuğun yok di mi
- 18 Temmuz 2015
- 200
- 197
- 103
- 33
Bu 39. Haftada bişey var yaaa ben de 39+3 te dekolmandan kaybettim yine hamileyim ve 37 de alırız diyo doktor