Doğuma Hazırlık Plansız hamile kalanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi mmry
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mmry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2014
771
442
103
Kızlar benim 2 tane kızım var ve çok küçükler .Ben çocuk defterini kapattım derken bidaha hamileymisim. galiba aldiramicam çok düşündüm . Esim kizlarima düşkün ama çok istemiyor artık çocuk . Bir hamileligimde de bebeğimi kaybettim 4 aylik hamileydim o erkekti.Ben şuan ins birde oğlum olsun istiyorum .Sık iliskiyle(korunuldu) biri geri cekilme hamile kalanlar varmı ? Cinsiyeti ne oldu ? Kız çocuk mu oluyor sık ilişkiyle acaba

Cinsiyeti, ilişki şekli sıklığı yenilen yemekler batıl inançlar belirlemez :olamaz: Erkekten gelen kromozom belirler :olamaz:

Cinsiyeti, ilişki şekli sıklığı yenilen yemekler batıl inançlar belirlemez :olamaz: Erkekten gelen kromozom belirler :olamaz:
Ne blm canım bır sperm yoruluyor y azalıyor muhabbeti varya. Eşim de istemiyor fazla çocuk .belki oğlan olursa bide daha iyi olur hayırlısı tabide kızlarım var şükür. Oglanda kaybednce istiyorum ne yalan soyleyim .

Sizinkinin cinsiyeti nedir maşallah doğuma az kalmış .). Bnm kaybettiğim gerçekten tek ilişkiyle olmuştu ondan dolayı inandm biraz .

Bir kızım olcak inşallah, Allah’tan hayırlısını isteyin erkeği de kızı da veren O’dur. Sağlıcakla kucağınıza alın

Kızlar benim 2 tane kızım var ve çok küçükler .Ben çocuk defterini kapattım derken bidaha hamileymisim. galiba aldiramicam çok düşündüm . Esim kizlarima düşkün ama çok istemiyor artık çocuk . Bir hamileligimde de bebeğimi kaybettim 4 aylik hamileydim o erkekti.Ben şuan ins birde oğlum olsun istiyorum .Sık iliskiyle(korunuldu) biri geri cekilme hamile kalanlar varmı ? Cinsiyeti ne oldu ? Kız çocuk mu oluyor sık ilişkiyle acaba
merhaba konu baya eski ama şöyle bir sorum olacak geri çekilme demişsiniz ya arda arda ilikşiylemi hamile kaldınız yani geri çekilmede.

Sizin hamileliğiniz bayağı ilerlemiştir, cinsiyet çoktan belli olmuştur herhalde

Back
X