Anne olmak güzel şey tabi, benimde en büyük korkum çocuk bakımı ilgi sadece tek bir yine toplanıyor, yaşınız kaç acabaPlanli hamile kaldım. Suan cocuk bakımından çok zorlanıyorum kolay degilms. Cocuklu hayatim güzel çocuksuzda guzeldi ama bir anlami yoktu şimdi yaşamamın bir anlami var
27 yaşındayım bebegim 6aylik. Her bebeğe göre bu surec değişiyor kimi bebeğe bakmak çok kolay kimi bebeğe zor benim bebek kolay ama kucak isteyen bir bebek oda beni yıpratıyorAnne olmak güzel şey tabi, benimde en büyük korkum çocuk bakımı ilgi sadece tek bir yine toplanıyor, yaşınız kaç acaba
Rabbim yardımcınız olsun gerçekten kucağa alışmış bebek cok zor27 yaşındayım bebegim 6aylik. Her bebeğe göre bu surec değişiyor kimi bebeğe bakmak çok kolay kimi bebeğe zor benim bebek kolay ama kucak isteyen bir bebek oda beni yıpratıyor
Merhaba nedenlerini ve yaşınızı sorabilir miyim eğer özel olmazsaGeçen ay kaldığımı "zannetmek" bile beni çok korkuttu. Neyseki regl oldum
27 yaşındayım.Merhaba nedenlerini ve yaşınızı sorabilir miyim eğer özel olmazsa
Ve merhabaMerhaba nedenlerini ve yaşınızı sorabilir miyim eğer özel olmazsa
Cesaret edenlere şaşkınlıkla bakıyorum açıkçası.Merhaba arkadaşlar isteyerek mi gebe kaldınız ? Yaşamınız nasıl değişti ? Çocuk olmadan önce mi sonra mı ? Dertleşelim(yaşınızı belirtirseniz sizi daha iyi anlayabiliriz)
Gerçekten bende de oldu bu hatta yeni başlık açtım belki daha geniş bir kitleye ulaşırım diye , cidden aşırı bir korku var ama önceden çok istiyordum27 yaşındayım.
Aslında çocukları severim öğretmenim. Ama kendi çocuğumun olma düşüncesine hazır değilim. Eşim istiyor fakat bende en ufak istek heves yok.
Çok ağır bir sorumluluk ve fedakarlık.
Ben köpek bakmak istiyorum sadece
Amin her nasip vaktine esirdir belki bu korkular geçer Rabbim zamanı gelince nasip ettiğindeİlkinde planlıydı ama o kadar zorlandım ki asla diyodum yukardan bi ses asla asla deme dedi ki plansız hamile kaldım
Kızım sağolsun baya çektirdi ne gecem ne gündüzüm belliydi insanlıktan çıkmıştımnasılsın diyolardı boş boş bakıyodum
Özgürlüğe ve keyfe düşkünseniz zor hiç alanınız kalmıyor ama büyümelerini görmek değişilmez bir duygu. Allah kimseye eksikliğini göstermesin
Aynı şeyi ben de yaşadım. Regl olunca bir rahatlama geldiGeçen ay kaldığımı "zannetmek" bile beni çok korkuttu. Neyseki regl oldum
Hazır olmadan olması ürkütücüAynı şeyi ben de yaşadım. Regl olunca bir rahatlama geldi
Ilk hamileligim isteyerek oldu.O ay korunmadim gebe kalmışım.Ikinci hamileliğim aklimdan gecmezken olmuş.Hayatimda değişen en cok benim. O deli dolu hallerim,bunalinca kaçışlarim,bir seyleri heves edip sıkılmalarim en çok da sabretmeyi öğretti annelik bana.32 yaşında 3 çocuk annesiyim bu aradaMerhaba arkadaşlar isteyerek mi gebe kaldınız ? Yaşamınız nasıl değişti ? Çocuk olmadan önce mi sonra mı ? Dertleşelim(yaşınızı belirtirseniz sizi daha iyi anlayabiliriz)
Vallahi hazir değilseniz asla yapmayın kimseyide dinlemeyin bebek büyütmek o kdr basit bir şey degil27 yaşındayım.
Aslında çocukları severim öğretmenim. Ama kendi çocuğumun olma düşüncesine hazır değilim. Eşim istiyor fakat bende en ufak istek heves yok.
Çok ağır bir sorumluluk ve fedakarlık.
Ben köpek bakmak istiyorum sadece
Küçük kardeşimi ben büyüttüğümden az çok biliyorum. Yok zaten ben düşünmüyorum çocukVallahi hazir değilseniz asla yapmayın kimseyide dinlemeyin bebek büyütmek o kdr basit bir şey degil