P planli insallah bırakırsın sigarayı muhakkak zor olmalı...
Maas dediğin ne ki zaten uçup gidiyor...
Kizlar yüksek mi sizin orda.. sen de 1 tane çocuk sanirim
Bizim de kasım da zam olacak bilmiyorum bakalim nasil olacak...
Maas alıyoruz ağız tadıyla rahat rahat harcaamıyoruz.. bak ne dedin kurban parası bile zor denklesti...
Biraz daha birikim yapabilsem iyi olacak. Ben de istiyorum ev bazen vazgeçme modu..
Tebrikler cnm kilon cok degil ama bırakma bir gotti mi gidiyor...
Ben hiç vitamin balık yağı falan kullanmıyorum... nasil faydası var mi aslinda merak ettiğim konu.. özellikle okul zamanı ici soruyorum
dün pertim çıktı dışarda. işlerim olmazsa şehir merkezine uğramıyorum. trafik ve kalabalık bana göre değil.
şimdi datlum ben de vitamin almayı genellikle unutuyorum aklıma geldiğinde içiyorum desem yeri. sabahları balık yağı ve d vitamini alıyorum. biraz zaman geçince folik asit alıyorum. gece magnezyum. sağlıklı yaşıyoruz diye bir sayfa var ordan bakabilirsin. okullar açılmadan bir doktora gidip tahlil yaptırsam iyi olucak.
sağlıkla ilgili şikayetlerin olduğu için doktorunla görüşüp, onayını aldıktan sonra kullanman daha iyi olur.
bana dikkat dağınıklığı, unutkanlık vs gibi şikayetlerle gelen velilerimi önce çocuk doktoruna yönlendiriyorum, tahlil yapılıyor. çocukların demir, b12 ve d vitaminleri genellikle düşük çıkıyor. o değerler tamamlanmadan psikiyatriye vs yönlendirmiyorum. bu değerler maalesef hem bizde hem çocuklarda düşük.
kira yüksek, aidatla birlikte 1650 oldu. seneye arabayı da satıp, ne yapıp edip ev almam lazım. önümüzdeki sene mayıs ayına kadar süre verdim. bu sürenin sonunda bir şeyler değişmeli.
dün pazara da uğramıştım. buzluğa iki paket barbunya, 2 paket de bütün halinde mısır koydum. kışın çıkartıp haşlayabilirim, oğulcan çok seviyor. ayrıca dolmalık biber almıştım. onun içini de hazırlayıp buzluğa koymayı düşünüyorum, daha önce hiç yapmadım. buzluktan çıkartınca direk fırına atıp pişiririm diye düşündüm.
kışın yemek hazırlıklarından vakit kazanmış olurum.
gün raporum tamam