- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi denizaslim
hiç de böyle bi konu okumamıştım.. sorunuza yanıt veriyorum, hayır başıma böyle bişi gelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu konuyu uygun buldum laf sokmak için pareolu değilde mayolu atsaydınız keşke fotoyu üzdünBenim değilde sizin canınız sıkılıyor galiba. Yorum yazmak için yorum yapmak zorunda değilsiniz. Sizi laf sokabileceğiniz başka konulara alalım lütfen...
Bence de Corona size iyi gelmemiş bi hava alın bence insanlara durup dururken laf sokmak yerineNeyse linçim gelmemiş demek eğlenin siz bdv de en iyisicorona bi bitse kafalar yandı iyice
Milletin gözü gönlü açılırdı fena mıDerdin küçüğü büyüğü olmaz. Yanımda pareo olmasa bayağı büyük dertti. Düşünsene ortada bikini altıyla dolaştığımı![]()
Sizi daha uygun mecralara alalım bikini hatun görmek istiyorsanız. Ama bence siz bir sokağa falan çıkın corona kafa yapmış sizeBen bu konuyu uygun buldum laf sokmak için pareolu değilde mayolu atsaydınız keşke fotoyu üzdün![]()
Valla kitap çalınmasıyla şort çalınması aynı şeyse sizin gözünüzde yorum yapamayacağım .Başımıza gelmiş olsa acınız hafifleyecek mi? =)) Ha geldi, benim kitabım çalınmıştı. Yer: Antalya'da bir halk plajı. Şezlonga bırakmıştım, denize girip çıktık, kitap yok. Üzülmüştüm, zira son 30 sayfasında kalmıştım. O 30 sayfa için gidip kitabı yeniden aldım. Namıssızlar.
Sorun çalınması değil otelde falan çalınır anlarım ama insanın çıplak kalacağını bile bile şort çalınır mı ? Aklım almıyor
Yazık w.app grubun falanda mı yok oraya atıp dertleşseydin keşke üzüldümBence de Corona size iyi gelmemiş bi hava alın bence insanlara durup dururken laf sokmak yerine
Başına böyle saçma sapan bir şey gelen deyince, plajda bir şey çaldıranları soruyorsunuz sandım yahu. Bu kadar spesifik bir soru soracağınızı düşünmemiştim. Sanırım güneşle hırsızlık birleşince sinirler arp teli gibi tınlamaya başlamış.Valla kitap çalınmasıyla şort çalınması aynı şeyse sizin gözünüzde yorum yapamayacağım .
Neyse ki Allah razı olsun bazı konular şaka gibi bide foto koymuşBazen moderatörlerin banlama hizina yetisemiyorum
Konu sahibi ucmus.
Ben gozlerini dikmis bakiyorlardi kismindan sonra biraktiydim mevzuyuNeyse ki Allah razı olsun bazı konular şaka gibi bide foto koymuşsanatçı bize ne anlatmak istedi acaba ama üzüldümdr yazık anlatıcak kimsesi yok heralde
Allah'tan pareosu varmış yoksa koyacağı fotoğrafı düşünmek bile istemiyorumNeyse ki Allah razı olsun bazı konular şaka gibi bide foto koymuşsanatçı bize ne anlatmak istedi acaba ama üzüldümdr yazık anlatıcak kimsesi yok heralde