bende kendimi bildim bileli 13 yasından bu yana pkoluyum,su an 28 yasındayım. doğum kontrol hapları ile uzun süren tedavim oldu,tüylenmem de cabası ,,
23 yasında gittiğim bir doktor bana zayıflamam gerektiğini, tatlıdan uzan durmam gerektiğini söyledi, bende 62 kilodan 50 kiloya düştüm, d kontol hapı ve 1 sene soğan kürü uyguladım, ve sonunda pcos kayboldu, karbonhidrat ve sekerden vazgecmek sart cünkü pcosu şeker besliyor bildiğiniz üzere.. ama doktorum bana daha da zayıflamam.gerektiğini söylemişti, boyum 158 kilom 50 altıydı, daha sonra evlendim, 2. ay hamile oldugumu öğrendim , ilk cocugum.oldu, doğumdan sonra yine basladı pcos sendromu, 2 yıl düzensiz adet aşırı kanama ve şiddetli ağrı cektim, emzirdiğim için ilaç kullanamadım, en sonunda hacamat oldum, belimden sadece 7 kupa vuruldu, hacamatın cok faydasını gördüm, düzensizliklerim bitti hacamatla birlikte, ve su an hiç.müdahelesiz ikinciye hamileyim, pcosu yenmek.istiyorsanız, zayıflama, spor, tatlı ve hamur işinden uzak durma, soğan kürü ve hacamat hatta sülük..vee bolll bolll dua.. her yolu denedim arkadaslar, 13 yasından beri ceken biri olarak sizlere tavsiyemdir, su an 28 yasındayım ve elhamdülillah 2. ye hamileyim. hemde doktorların cocugun olmaz demesine ragmen...