• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pkosu olanlara lütfen yardımmmm

Deliiball

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
251
68
98
26
Başlıktan da anladığıniz üzere bende pko var 3 sene tedavi gördüm 1 kere aşılama denedim ama olmadı bu ay soğan suyuna başladım ilk defa adetim bu kadar geciktiği için sorum şu testere dişli aslan pençesi ve soğan suyunun iyi geldiğini ve hamile kalmayı kolaylaştırdığını okudum bir yerde bu doğru mu ? Yapanlar var mı nasıl yapılıyor aslan pençesi ve nasıl kullanılıyor soğan suyuyla beraber mi lütfen yardımmm

bende pko luyum adet döngüsü 30-43 arasıydı normalde benim soğan kürünü 2 ay yaptım 2 ayda adetim gecikti baya bi bana yaramamıştı ama tabi faydasını görende çok bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor . bende bu ay hayıt tohumu ve aslan pençesini kullanmaya başladım bu ay ovülasyon takibi de yaptım yumurtlama gördüm ama aslan pençesinden mi bilemem :) sadece aslan pençesi kullanıyorsan 5-6 adet yaprağı klorsuz sıcak suya at 7-8 dk demlenin süzüp iç aç karnına

bende pko luyum adet döngüsü 30-43 arasıydı normalde benim soğan kürünü 2 ay yaptım 2 ayda adetim gecikti baya bi bana yaramamıştı ama tabi faydasını görende çok bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor . bende bu ay hayıt tohumu ve aslan pençesini kullanmaya başladım bu ay ovülasyon takibi de yaptım yumurtlama gördüm ama aslan pençesinden mi bilemem :) sadece aslan pençesi kullanıyorsan 5-6 adet yaprağı klorsuz sıcak suya at 7-8 dk demlenin süzüp iç aç karnına
Kullanmıyorum faydası var mi diye merak ettim kullanmayı düşünüyorum ama adetten sonra mı kullanılıyor

Tek basına hayıt tohumu yeterli yumurtlama için TEst edildi onaylandı :KK54:

Tek basına hayıt tohumu yeterli yumurtlama için TEst edildi onaylandı :KK54:
Bende şuan hayıt kullanıyorum 7 gün falan olacak heralde ne zaman etki ede sizce bide ben de pko luyum ancak durmayan bi kanamam var 6 aydır durmuyor resmen

Oncelıkle cok geçmiş olsun DUrmayan kanamayı bilmıyorum ama bende de gelmeyen kanamaya etki etmişti :)) ilaçsız hiç gelmez ve evlenir evlenmez kaldım ben önce Rabbim sonra hayıt mucizesiyle

Oncelıkle cok geçmiş olsun DUrmayan kanamayı bilmıyorum ama bende de gelmeyen kanamaya etki etmişti :)) ilaçsız hiç gelmez ve evlenir evlenmez kaldım ben önce Rabbim sonra hayıt mucizesiyle
Heralde dünyada tekim neyse Allah daha büyük dert vermesin inşAllah bu hayıtı Allah çok tesirli yaratmış diye baya okudum hormonları dengeliyormuş elimden geldiğince içicem inşAllah etki eder

Heralde dünyada tekim neyse Allah daha büyük dert vermesin inşAllah bu hayıtı Allah çok tesirli yaratmış diye baya okudum hormonları dengeliyormuş elimden geldiğince içicem inşAllah etki eder
EDer merak etmeyşn sizin le aynı durumu yaşayıp hamile kalan birini tanıyorum hamileyken bile kanadı kadıncağız çocuğu şimdi 3yasında hayla varmı kanaması bşlmıyorum cok cok geçmiş olsun

Ciddi miainiz ilkkez duyuyorum nas
EDer merak etmeyşn sizin le aynı durumu yaşayıp hamile kalan birini tanıyorum hamileyken bile kanadı kadıncağız çocuğu şimdi 3yasında hayla varmı kanaması bşlmıyorum cok cok geçmiş olsun
Ciddi misiniz ilk kez kendim gübi duyuyorum onun neyi vardı ve normal yollarla mı hamile kaldı

EVet açıkcası çokta iyi tanımıyorum arkadasım daha iyi tanıyor o anlatırdı hep kanaması hıc durmadığı ıcın öle giriyormuş ilişkiye kalmış yani.

EVet açıkcası çokta iyi tanımıyorum arkadasım daha iyi tanıyor o anlatırdı hep kanaması hıc durmadığı ıcın öle giriyormuş ilişkiye kalmış yani.
Size yalvarıyorum o arkadaşa bi şekilde ulaşıp bana daha fazla bilgi verir misiniz gerçekten çok duacınız olurum ben özel hastaneye gitrim epeyde para verdim sadece pkosun dedi yolladı

Bende de pko vardı ama ben normal hamile kalamadım maalesef .

Size yalvarıyorum o arkadaşa bi şekilde ulaşıp bana daha fazla bilgi verir misiniz gerçekten çok duacınız olurum ben özel hastaneye gitrim epeyde para verdim sadece pkosun dedi yolladı
İnşallah deneyeceğim. evet böyle PCOS larda var ben adet gormeyenlerdenim siz görenlerden doktor ilaç vermedimi

İnşallah deneyeceğim. evet böyle PCOS larda var ben adet gormeyenlerdenim siz görenlerden doktor ilaç vermedimi
Kadın doğum kontrol hapı kullan dedi o da ilerde gögüste kistler yapıyormuş diye kullanmadım çörekotu yağı soğan kürü testere dişli aslan pençesi falan içtim gerçektende iki geldi ama iki ay sonra tekrar bozuldu yani düzelmesi için sürekli soğan suyu falan içmem lazım gibi bişe oldu bende bunaldım artık bi 3 hafta ara verdim şimdi 7 gündür hayıt içiyorum ama sanki kistlerimi döküyor hayıt hissediyorum yuvarlak pıhtı şeklinde kanamam oluyor

Hayıt sizi Tedavi edecektir kullanmayı bırakmayın bence bir ay iki ay kullanıp bırakırsanız muhtelemen eskiye döneceksinizdir en iyi sonuç almak için 5 6 ay kullanım önemlidir bende içiyorum hiç durmadan bi kavonoza koyup hep gözümün önünde olacağı yere koymuştum tezgahta unutmamak için şimdi alışkanlık oldu hiç unutmuyorum benden en eşim unutmuyor zaten hemen sölğyor ama geçen bitti alıcam carsıya inebilirsem inşallah

Allah çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah siz neler kullandınız
Amin , Rabbim hepimize de nasip etsin inşallah . Soğan suyu kullandım , hayır tohumu kullandım , vs. Vs birsürü şey ama olmadı en son tüp bebeğe başvurduk anca öyle oldu . Zor bir süreçti . pkolılar şanslı oluyor tüp bebekte yumurtalar çok çıkıyor

Hayıt sizi Tedavi edecektir kullanmayı bırakmayın bence bir ay iki ay kullanıp bırakırsanız muhtelemen eskiye döneceksinizdir en iyi sonuç almak için 5 6 ay kullanım önemlidir bende içiyorum hiç durmadan bi kavonoza koyup hep gözümün önünde olacağı yere koymuştum tezgahta unutmamak için şimdi alışkanlık oldu hiç unutmuyorum benden en eşim unutmuyor zaten hemen sölğyor ama geçen bitti alıcam carsıya inebilirsem inşallah
Allahın izniyle kullanmayı düşünüyorum en iyisi bende bi ara çıkıp daha fazla hayıt alayım malum virüs falan var. Bir de siz kaç aydır kullanıyorsunuz tüylerinize etki etti mi acaba

Back