- 7 Aralık 2007
- 537
- 0
- 41
-
- Konu Sahibi OZLEMKELES
canim ben klomen kullaniyorum bu ay yumurtalarim gelişirse aşilama olacagim geçen ay olmadi inşallah olur canim en kisa zamanda bebişlerimiz...........
Bu arada ank oturuyormussun bende ankaraliyim canim bu hafta sonu geliyorummmmmmmm
canım korkunu anlıyorum bende de pcos var çok şükür hamileyim şimdiden böyle şeyleri dert etme pcos iki arkadaşım var onlarda hamile kulüpte belki yazılarına denk gelirsin
ultrosyonda bakilinca cikar mi pko varsa yada tüpler kapaliysa.....
pko icin bircok belirtim var ama doktr baknca utrasyonla bisy yok dedi ama ben rahat degilim cunku cok igrenc oldum artik belli bi duzensizlik var bende bilmyrm hayirlisi olsn cok korkuyorm sadece..Allah herkesin kalbine göre versin insallah
inş yumoşalrın gelişir cnm.sen kaç aydır tedavi görüyosun hangi aşamalardan sonra aşılamaya geçtin.belki benimde bu ay aşılama olabilir.dualarım seninle aşılaman inş.tutar.bebeğine kavuşursun.
canim pkoluyum yazmissin ve hamilesin bu gebelige engel degil mi yoksa seninki az görülen bisey mi? merak ettimde canim dün bir yazida okumustum pko olan hastalar hamile kalamiyormus diye o yuzden sordum..
bu arada Allah hayrlisiyla yavruna kavustursun senia.s.