- 4 Haziran 2008
- 198
- 0
-
- Konu Sahibi OZLEMKELES
kan tetkiklerini yaptır sonra kullan başka aklıma bir şey gelmiyor
sana şunu tavsiye edebilirim kasaptan sığır kolu iliğini benmari usulu erit içine hindistan cevizi yağı karıştır bir saat bekle ve sonra yıka hem saçların dökülmeyecek hemde dülenlerin yerine tekrar saç çıkacaktır....
çok teşekkür ederim canim yapacagim bunu ama tedirginim nasill kullanacagim o su yagli degil mi
loreal elseve i öneriyorum..
bende pkoluyum.bu şampuanı kullandığımdan beri azaldı saç dökülmem.
canim pkoluyum yazmissin ve hamilesin bu gebelige engel degil mi yoksa seninki az görülen bisey mi? merak ettimde canim dün bir yazida okumustum pko olan hastalar hamile kalamiyormus diye o yuzden sordum..
bu arada Allah hayrlisiyla yavruna kavustursun senia.s.
pko neden hamile kalamasın?burda bir sürü pko hastası var bir umut bekleyen bunu yazmanız doğru mu?lütfen iyice araştırın ondan sonra duyumlarınızı sunun.
CANIM SEN HAMİLE MİSİN NE GÜZELLLL ALLAH KUCAGINA ALMAYI DA NASİP ETSİN
HAMİLELERİN DUASI KABUL OLURMUS DUA İLE KAL NOLURRR
cnm bnm iyi dileklerin için saol ama henüz hamile değilim.bir pko lu olarak kalıcağıma inanıyorum.allahın izniyle hepimize alllah meleklerimizi vericek.bizim için umut çok önemli burda pko lu olupta çok hamiş arkadaşımız var.biz niye kalamayalım.hamile olmasamda yine de senin için dua edicem cnm
inş.cnm allah hayırlısını versin.ben 2 yıllık evliyim 1,5 yıldır çocuk istiyoruz.6 aydır yumurta takiip tedavisi görüyorum.doktorum bu yöntemle hamiş kalacağımı söylüyor.bakalım deniyoruz.allah büyüktür.bende herkes gibi çok istiyorum ve malesef takıyorum da.sen neler yapıyosun?
canim ben okugumu sordum kimsenin ümitlerini kirmak degil amacim...bendede bi hastaligin belirtileri var ve arastirlma asamasinda sormanda bi sakinca var mi sence hayir benim okudugum yazida öyle diyordur bunu görüp bi sevincle sormamin nesi yanlis ben kimseye olmaz demedim sadece okudum dedim..
canim ben okugumu sordum kimsenin ümitlerini kirmak degil amacim...bendede bi hastaligin belirtileri var ve arastirlma asamasinda sormanda bi sakinca var mi sence hayir benim okudugum yazida öyle diyordur bunu görüp bi sevincle sormamin nesi yanlis ben kimseye olmaz demedim sadece okudum dedim..