Merhaba hanimlar son yaptirdigim testte ilk defa amh bakildi ve amh 8 cikti bu arada referans araligi 9 kusure kadar yani referansin icinde bir deger. Diger konularda da reglin 3. Gunlerinde defalarca fsh ve lh bakildi degerler birbirine oranlari gayet iyi. Tiroit vs diger hormonlarda da sikinti yok. Hem vajinal hem karindan ultrasonla bakildi goruntu olarak pkos kist vb birsey gorulmedi birsey soylenmedi. Reglim genel olarak duzenlidir bazen 2 3 gun oynar. Ovulasyon testimde de kizarip catlama goruyorum onda da sikinti yok. Kilo konusunda da oldukca zayifim hatta zor kilo alan biriyim normalin altinda zayifim. Bu arada esimin sperm test sonucu da gayet iyi geldi.
Sonuç olarak tek sikinti amh degerinin yuksek olmasi. Bu tek basina pkos icin yeterli mi bu kadar yuksek olup baska problemi olmadan pkos teshisi alan yada normal denilen birileri var mi. 2 yila yakindir da hamile kalamiyorum
Sonuç olarak tek sikinti amh degerinin yuksek olmasi. Bu tek basina pkos icin yeterli mi bu kadar yuksek olup baska problemi olmadan pkos teshisi alan yada normal denilen birileri var mi. 2 yila yakindir da hamile kalamiyorum