- Konu Sahibi blackdress
-
merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı acil cevap bekliyorum.yarın doktora gideceğim de.geçen ay konuldu bu teşhis bana.regli başlayınca 2 -3 içinde gel demişti de.yine mi muayene olurum yoksa tahlil mi ister?senağlama
bende pco hastasıyım teşhis konulduktan hemen sonra bebek için tedaviye başladım ve aradan 2 yıl geçti şimdi tüpbebekle hamileyim rabbim isteyen herkese versin
bu hastalıkla savaşmayı öğreneceğiz ben tıbbın yanında alternetif tıpla da bu hastalığı yendiğimi düşünüyprum hormon düzenleyici olarak hayıt suyu kullandım bir yıl boyunca sizde deneyin
merhaba hanımlar şimdi doktordan geldim malum muayeneyi yaptı.iğrenç.klomen diye ilaç verdi.5. günü kullan dedi.herşeyi anladım da 12 günden bahsetti.neyin 12. günü bunu anlamadım.kullanan ve bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz?bu arada size bir haberim var.doktor bana zayıfla demişti.bende beşibiryerde ile 2,5 kilo verdim dedim.iki fincandan fazla içme yan etkisi olabilir dedi.ama ne güzel zayıflıyordum.
Arkadaşlar ben pcos hastayım ve de hamile kalmak istediğimden dolayı tedavi görüyorum. Doktorum adetimin 5. günü kullanmam için gonaphene diye bir ilaç verdi. Ve de 5 gün boyunca bu hapı sabah aklam kullandım. sonrasında adetin 12 günü gel dedi yumurta mı takip etmek için gittim ve de ertesi gün vurulmam için yumurta çatlatma iğnesi olan pregnye verdi. Sonrasında da pazar ve pazartesi günleri ilişkiye girmemizi söyledi. Bu şekilde tedavi gören arkadaş var mı
elif26 öncelikle teşekkür ederim.şimdi sen bana kızarsın belki ama bu ayki adetten 12 gün sonra mı yoksa nisanda olacağım adetten 12 gün sonra mı?kusura bakma bu işlerin acemisiyim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?