- Konu Sahibi blackdress
sevgili semezan doktorun kim acaba
Özel muayehaneye gidiyorum. Dr. Dilek hn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili semezan doktorun kim acaba
yaa kızlar bende pkoluyum ama benim bünyem yapıyomuş ben şimdi bu şekilde hamile kalabilirmiyim doktora sordum tedaviyle kalabilirsin dedi ilacım çarşamba bitiyo hastalanınca tekrar gel dedi sizce hamile kalabilirmiyim
bilmiyorum daha erken diye heralde önce bende araştırdılar eğer yine olmazsa söylerler heralde bilmiyorum inş dediğiniz gibi çabucak iyileşirde bebeğime kavuşurum
Arkadaşlar doktor bana klomen verdi.yarın kullanmaya başlamam lazım.12. gün gideceğim doktora.eşim ameliyat olabilir .bu yüzden nisanda bebiş düşünmüyoruz mecburen.e şimdi bu ilacı bu ay değil de öteki ay adetin 5. günü kullansam olamaz mı?
Yapraknil canım çok teşekkür ederim.ne kadar iyisin.burdaki herkes öyle. hemen cevap yazmışsın.sağol.biz çocuk yapmayı denemedik sadece rahatsızlandım ondan doktora gitmiştk bu hastalık çıktı.ben çok kilo aldım bu yüzden biraz zayıflayayım öyle olsun istedim.hem benim hemde bebişin sağlığı açısından.sigarayıda bırakmak lazım tabi.doktor çocuk istiyormusunuz deyince evet dedim o da ilaç verdi işte.ben bu ayı kastetmemiştim.şimdi kullanmamaya karar verdim.tekrar teşekkürler.öptüm.Şeniz
Merhaba;
Bende PKO sahibiyim. Çok doktor değiştirdim, en son akşamları yemeklerden sonra glukopene kullanıyordum. Şuan 3,5 aylık hamileyim, doktorum herşeyin yolunda olduğunu söylüyor. Allah'ım isteyen herkese versin.. Benim merak ettiğim hamilelikte bu hastalık bitiyor hamilelik sonrasında tekrar mı alevleniyor, doktoruma sordum sen sürekli bu hastalıkla yaşayacaksın dedi.. Nasıl birşeydir aklım ermiyor?
Evet canım, benim doktorum da aynısını söyledi. bu hastalık hep bizimle yaşayacak. ama çeşitli ilaçlarla ve fazla kilomuz varsa onları vererek kontrol altına alınabiliyor. ama herkeste bu hastalığın seyri aynı olmayabiliyor. sen şanslılardan birisin hamile kalabilmişsin ve en kritik dönemleri de atlatmışsın. umarım Allah kucağına almayı da nasip eder. maalesef ben hamile kalabilmiş olmama rağmen 7. haftamda düşük yaptım.
Canımmmm çook üzüldüm Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah:) Ben kilomu kontrol altına alamadım :) 80 kiloydum hamile kaldım şuan 85 kiloyum :) Artık 100'de doğururum :teytey: Doktorum ısrarla zayıflayacaksın diyodu ama napıyım kilo veremiyordum bide bu illet hastalığa insülin direnci eklendi.. birde haşhimato tiroid hastasıyım sürekli ilaç kullanmak zorundayımm ama takmıyorum artık çünkü stres insanın kimyasını bozuyor. Doğumdan sonra napıcam, nasıl kilo Allah büyük :) Siz prolaktin seviyenize de bi baktırın çünkü ben 1,5 senelik evliyim başlarda çok yüksekti düştükten sonra hamile kalabildim. PCOS hastalığında doktorum hamile kalmana engel değil demişti.. Bu hastalıkla uğraşan herkesin Allah yardımcısı olsunn..
nayhan benim doktorum da pko.nun hamile kalmaya engel olmadığını söyledi.
en kötü ihtimal aşılama ya da tüp bebek dedi.
inşallah o aşamalara gelmeden alırız kucağımıza bebişlerimizi...
teşekkürler nayhan. ben hamile kalmadan önce birsürü test yaptırmıştım. prolaktinim falan normaldi o zaman. testosteron hormonu biraz yüksekti ama öyle aşırı bir tüylenme sorunum yok. biraz kilom vardı. 72 kilo civarıydım. glikofeni kullandıktan sonra iştahım kapandı ve yaklaşık 9 kilo verdim birkaç ay içinde. hatta doktorum o dönem bana kızmıştı bu kadar kısa zamanda çok kilo vermen uygun değil demişti. sonra daha dikkat ettim kilo almamaya ve mevcut kilomu korumaya çalıştım. evet pko lu olup hamile kalan çok kişi var. özellikle bu sitede okuyoruz. ama kalamayan da var. benim eşimin spermlerinde de biraz problem var. sayı olarak gayet iyi ama hareketlilik ve morfoloji biraz düşük o yüzden bir taraftan da onun tedavisi devam ediyor. yani çok sabırlı olmak ve mümkün olduğunca stres yapmamak lazım.