merhaba, arkadaslar bende de adet duzensizliigi var 4 aydır. onceden yoktu. bebek isteigimizden ve korunmayı bıraktıgımdan sonra adetlerim duzensizlesti. hap falan kullanmadım hic. dogal yollardan korunuyorduk. dongum 5 aydır soyle. 40-22-32-45-21. yani gec kaldıgım aydan sonra erken geliyor.
bir de farkettim ki yumurtlamam hep gec oluyor. 25. gun falan. heralde ondan dolayı gecikiyor adetlerim. diger ay neden erken geliyor mantıksal bi cozum getireedim. normal kilodayım. tuylenme sivilce vs yok.
temmuzda muayene oldum. tum kan idrar ultrason vs temiz. ubatta alttan ultrason ile baktılar. hamilyim sanmıstım.(tst pozitifti, ama test yanlısmıs) o zaman da doktor bir sey gorseydi soylerdi heralde.
yani bu duzensizliğe bir anlam veremedim. simdi pko luları okuyunca supheye dustum. acaba bende olabilir miyim? hormonlarıma hic bakılmadı. TR y gitmeyi dusunuyoum yaza kadar olmazsa. u hormon testleri vs ne zaman yapılıyor. ona gore biletimi alacam. bir de tedavi icin surekli doktoru yanında mı olmak lazım. cunku geri donmem gerekiyor. hamile nasıl kalayım yoksa:)
yardımcı olursanız seviniirm. benim durumumda olan arkadaslar var mı?