hoşbulduk canım,
güzel dileklerin içinde çok teşekkürler
emziren biri olduğum için uzun uzadıya kendime özel yemekler hazırlamadım.site adı vermem uygun olurmu bilmiyorum ama "kalorisepeti" diye bir yerden takip ediyorum kilomu.herşeyi yiyebiliyorum ama az.direk kestiğim şeyler pilav,beyaz ekmek e şerbetli tatlılar.kepekli ekmek yiyorum ve hatta mümkünse kızartarak yiyorum her öğünde.çikolatadan vazgeçemedim ama çok aza indirgedim.haftada 2 defa az yiyorum.evde pilates yapıyorum hergün yarım saat kadar(bebiş uyuduğunda) sabahları genelde süt ve müsli.öğlen bolca salata ve kızarmış ekmek.veya yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber.(sarımsaklıda olabilir.hatta közlenmiş biberde satılıyor marketlerde vaktin olmuyorsa) aralarda elma yiyorum.akşamda mümkün mertebe çorba ve yemekten herzamanki porsiyonumun yarısı.ve kızarmış ekmek.bu arada yemeklerimi sadece 2 çorba kaşığı yağda pişiriyorum.ve her yemeğe zerdeçal katıyorum.içebildiğim kadarda su.günde 1-2 fincan yeşil çay.
kilo takibimi yaptığım sitede de diyet menüler mevcut.çok zorlamıyor beni.hatta hiç motivasyonum kaybolmadı.halsizlik,çarpıntı,sinir,tatlı krizi hiçbiri olmadı.belli bir süreden sonra hangi öğünde fazla kaçırdıysan diğer öğünde dengelemeye alışıyor vücudun.çünkü hangi besin haç kalori az buçuk ezberliyorsun artık:) hayatının bir parçası oluyo.ben çok memnunum.sizede tavsiye ederim.