Pko'lular :(

slm canım bende 14 yıl diane 35 kullandım.bu kadar uzun süre kulllanmak dogru degilmiş maksimum 5 yıl .yoksa karacigerde yaglanma böbreklerde hasara neden olabiliyor.benden tavsiye adet söktürücü ilaclarında yan etkisi var her ilac gibi duphastonda öyle gebe kalmaya pek etkisi yok.lutenly adlı adet söktürücüyü dene bide.o farlutaldan daha iyi farlutal ödem yapıyor vücutta.doktor bekarken bunu kullan demişti bana yan etkisi en az olan bu.5-6 ay bunu kullandım memnundum.yanlız baska bir doktorumda 4 ay bekle adet olmazsan farlutal iç demişti bence öyle yap.4 -3 ay bekle.adet olmayınca söktürücü iç.doktorun kızıda pko luymus 6 ayda 1 adet oluyor benim kızım demişti.bende bu ay hap falan içmiycem.sogan kürü yap.bide metformin türü seker haplarından iç...bunlarda gerci 6 aydan uzun süre kullanımı kontrol edilmeli.Allah yardımcımız olsun neye adım atsak bilemiyom valla

cocuk için bekleme gülüm bekarken bütün doktorlar asla bekleme cabuk evlen diolardı evlendik bebiş olmuyor yas 29
canım geçen görümcekkkkimle koşurken tel laf lafı açtı konu pkoya geldi, ben de pko luydum dedi.tam 1 yıl boyunca ara vermeden soğan suyu içitim dedi.ve şu an 3 yıldır günü gününe adet oluyormuş.yani pko ortadan kalkmışbiz de mi başlasak

merhaba bende pko luyum soğan suyunu nasıl içmiş ara vermeden derken hergün günde iki defa ve ara vermeden mi içmiş

merhaba bende pko luyum soğan suyunu nasıl içmiş ara vermeden derken hergün günde iki defa ve ara vermeden mi içmiş
canım ben de pkoluyum ve bebiş için uğraşıyorum
görümcem de pkoluydu ve soğan suyunu bir yıl boyunca ara vermeden günde ya bir ya iki kez muhakkak içmiş.bir soğana 1,5 bardak su eklym 5-10 dk kaynatıp içmiş.

selam kızlar ben de iki hafta önce çocuğumuz olmuyor diye doktora gittim.ben tiroitlerden şüphelenirken pko çıktı.doktor baya uğraştırcak bizi diyo.geçen sene kasıkta ağrı şikayetim olduğunda başka doktor kist falan yok tertemizsin demişti.dört ay önce de kayınvalidem bi başka doktora götürdü o da kist yok demişti kafam çok karışık napıcam bilmiyorum

evt bende bebek için doktora gittim ve bana iğne verdi gonal f die bir iğne sonra ikizlerim oldu ikiz kızlarım.dr sna bişiy vermedimi ne kullanıyosun soğan suyunu da tabi dene

evt bende bebek için doktora gittim ve bana iğne verdi gonal f die bir iğne sonra ikizlerim oldu ikiz kızlarım.dr sna bişiy vermedimi ne kullanıyosun soğan suyunu da tabi dene
ayyy darısı başıma((canım ben 2 yıldır aralıksız tedavi görüyorum ama daha sonuç negatif(( sen kaçıncı ayında hamile kaldın???

Canim benim bildigim sogan suyu 4 aydan fazla icmek rahmi inceltiyor.ondan cekiniyorum.ne fuzel ya masallahhhh ...ama bu ay yapcam hatta sole yapicam bugun tvde sarac oglu soledi yumurta rezervi az olanlara bende yapicam bu tertibi

15 gun sogan kuru gunde 2 defa

Sonra

testere disli aslan pencesi gunde 2 kere bir bardak suda 5dk kaynatip ic araya 10gun civan percemini uygula.
3-4 ay yap bunu

Amh icin
İncir kuru arkasindan brokoli kuru

Canim benim bildigim sogan suyu 4 aydan fazla icmek rahmi inceltiyor.ondan cekiniyorum.ne fuzel ya masallahhhh ...ama bu ay yapcam hatta sole yapicam bugun tvde sarac oglu soledi yumurta rezervi az olanlara bende yapicam bu tertibi
canımmm nedenini bilmiyorum ama seni çok sevdim yaaa ya aksine rahmimi kalınlştrmş ve yumurtalrm çok güzel.bugün yine yumurta takibi günümdü.yumurtam 19-20 mm olmuştu soğan suyu sayesende.yoksa klomen tek başına kis olyo.doktor çatlatma iğnesi dedi,yok dedim,bu ay kendiliğinden çatlasın dedim.soğnan suyu içiyorum şu an.ama artık yumurta takibine gitmeyecem bu ay.oruçluyken afedersin alttan bakmak fetva var mıdır yok mudur bilemediğim için gitmicem.bi 10 gün kadar gün aşırı ilişki yapcz napalım.

canım karsılıklı bende seni sevdim.cok içtensin Allah razı olsun.masallah canım benim bende sogan kürüne basladım ramazanda nasıl yapcaz onu düsünüyorum ama basladım artıkhadi insallah catlar ve bebiş olur insallah güzel haberlerini bekliyorum canım benim:))bizde bu ay akısına bıraktık.Rabbim Ramazanın hürmetine kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun insallah.amin ecmain.hayırlı ramazanlar canım

canışım benimm:)))ben şimdi soğan suyumu içtm.sahur ve iftardan sonra içicem.canım klomen ve soğanı ikisini kullandğmda yumurtam gelşyo çatlyo.yani klomen ya da soğan tek başına etki etmyolr
senin de ramazan-ı şerifin mübarek olsun inş.rabbim hakkkıyla yaşayan ve yaşatanlardan eylsin bizleri inş.

Son düzenleme:

:))canım benim klomeni doktorum önerdiğinde önümüzdeki ay mutlaka içecegim.simdi bu ay gecti.ama sogan suyunu yapıyorum bu ay insallah.hayırlı ramazanlar gülüm.dediğin iyi oldu mutlaka yapıcam klomen ve sogan kürünü.insallah bebişlerimiz gelsin hayırlarla aminnnnnnnnnn

ayyy darısı başıma((canım ben 2 yıldır aralıksız tedavi görüyorum ama daha sonuç negatif(( sen kaçıncı ayında hamile kaldın???

tedavi derken nasıl bir tedavi.ben ilk bayan bir doktora gittim o bana klomen verdi hiç bir işe yaramadı beni oyaladı resmen 3 ay sonra farklı bir doktora gitim doktor zaman kaybetmeyelim dedi ve bana gonal f die bir iğne verdi o ay da hamile kaldım.ama ben umutsuzca bekledim o ayda olmaz die düşünmüştüm ama nasip etti allah çok şükür.sana nasip olacaktır.pko zor ve imkansız bir hastalık değil kendini üzme.rahat ol biraz ve eğer doktorundan memnun değilsen değiştir.araştır daha ii bir doktor seç. nasıl tedavi görüyosun anlatırmısın canım

kızlar bişi dicem ya bende Polikistik over varmış yani pko muyum anlamadım hiç ?

canım klomenle tedavi görüyorum 2 yıldırben doğudayım şark görevi,hiç doktor seçemeğim yok((klomenle yumurtan gelişmiyor muydu?

Mrb kizlar bndede pko varmış doktoru gozum tutmadi pek baska doktora da gtcem cok karisik duygular icindeyim ogrendigimden beri cok moralim bozuk ayrica kilomda var o kdr kızıyorum ki kendime neden dikkat etmedin kendine diye bnm adet düzensizliğim kesin kilomdan eminim bn agustosta spora başlıyorum bir yil gitmeyi düşünüyorum ins kilolar gider bebis gelir

Yaşamak sevgilim seninle güzel...♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…