- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
- 448
- Konu Sahibi cecillettem
-
merhaba arkadaşlar, ben 20 yaşındayım
yaklaşık 2 hafta önce pko teşhisi konuldu
Daha ne olduğunu bile bilmiyordum bu hastalığın, şok oldum gerçekten. Adet göremiyordum 4 ayda 1 oluyordum ondada miktar azdı.
şimdi tarlusal kullandım, bıraktığımda kara bir leke olarak regl olmuş oldum
Şimdide yasmın doğum kontrol hapına başladım.
Önceden sivilceler için diane35 kullanmıştım aşıır kilo problemi olmuştu bende. 2 ayda yaklaşık olarak 7 kilo aldım.
Gerçi ilacı bırakır bırakmaz 5 kilosu direk gitti. Galiba ödem tutuyor anlamadım.
Şimdilik yasmın de herhangi bir iştah açma vs yok. Umarım böyle devam eder.
Paylaşmak istedim sizle bu sıkıntımı,
sevgiler :124:
hepimize geçmiş olsun tabii birde
suan o kadar sevindimki bunu okuduguma inşallah bende eylülde evlenip hemen çocuk yapmak istiyorum :)
canım geçen görümcekkkkimle koşurken tel laf lafı açtı konu pkoya geldi, ben de pko luydum dedi.tam 1 yıl boyunca ara vermeden soğan suyu içitim dedi.ve şu an 3 yıldır günü gününe adet oluyormuş.yani pko ortadan kalkmışcocuk için bekleme gülüm bekarken bütün doktorlar asla bekleme cabuk evlen diolardı evlendik bebiş olmuyor yas 29
canım geçen görümcekkkkimle koşurken tel laf lafı açtı konu pkoya geldi, ben de pko luydum dedi.tam 1 yıl boyunca ara vermeden soğan suyu içitim dedi.ve şu an 3 yıldır günü gününe adet oluyormuş.yani pko ortadan kalkmışbiz de mi başlasak
canım ben de pkoluyum ve bebiş için uğraşıyorummerhaba bende pko luyum soğan suyunu nasıl içmiş ara vermeden derken hergün günde iki defa ve ara vermeden mi içmiş
canım ben de pkoluyum ve bebiş için uğraşıyorum
görümcem de pkoluydu ve soğan suyunu bir yıl boyunca ara vermeden günde ya bir ya iki kez muhakkak içmiş.bir soğana 1,5 bardak su eklym 5-10 dk kaynatıp içmiş.
ayyy darısı başımaevt bende bebek için doktora gittim ve bana iğne verdi gonal f die bir iğne sonra ikizlerim oldu ikiz kızlarım.dr sna bişiy vermedimi ne kullanıyosun soğan suyunu da tabi dene
canım geçen görümcekkkkimle koşurken tel laf lafı açtı konu pkoya geldi, ben de pko luydum dedi.tam 1 yıl boyunca ara vermeden soğan suyu içitim dedi.ve şu an 3 yıldır günü gününe adet oluyormuş.yani pko ortadan kalkmışbiz de mi başlasak
canımmm nedenini bilmiyorum ama seni çok sevdim yaaaCanim benim bildigim sogan suyu 4 aydan fazla icmek rahmi inceltiyor.ondan cekiniyorum.ne fuzel ya masallahhhh ...ama bu ay yapcam hatta sole yapicam bugun tvde sarac oglu soledi yumurta rezervi az olanlara bende yapicam bu tertibi
canımmm nedenini bilmiyorum ama seni çok sevdim yaaaya aksine rahmimi kalınlştrmş ve yumurtalrm çok güzel.bugün yine yumurta takibi günümdü.yumurtam 19-20 mm olmuştu soğan suyu sayesende.yoksa klomen tek başına kis olyo.doktor çatlatma iğnesi dedi,yok dedim,bu ay kendiliğinden çatlasın dedim.soğnan suyu içiyorum şu an.ama artık yumurta takibine gitmeyecem bu ay.oruçluyken afedersin alttan bakmak fetva var mıdır yok mudur bilemediğim için gitmicem.bi 10 gün kadar gün aşırı ilişki yapcz napalım.
canışım benimm:)))ben şimdi soğan suyumu içtm.sahur ve iftardan sonra içicem.canım klomen ve soğanı ikisini kullandğmda yumurtam gelşyo çatlyo.yani klomen ya da soğan tek başına etki etmyolrcanım karsılıklı bende seni sevdim.cok içtensin Allah razı olsun.masallah canım benim bende sogan kürüne basladım ramazanda nasıl yapcaz onu düsünüyorum ama basladım artıkhadi insallah catlar ve bebiş olur insallah güzel haberlerini bekliyorum canım benim:))bizde bu ay akısına bıraktık.Rabbim Ramazanın hürmetine kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun insallah.amin ecmain.hayırlı ramazanlar canım
canışım benimm:)))ben şimdi soğan suyumu içtm.sahur ve iftardan sonra içicem.canım klomen ve soğanı ikisini kullandğmda yumurtam gelşyo çatlyo.yani klomen ya da soğan tek başına etki etmyolr
senin de ramazan-ı şerifin mübarek olsun inş.rabbim hakkkıyla yaşayan ve yaşatanlardan eylsin bizleri inş.
ayyy darısı başıma((canım ben 2 yıldır aralıksız tedavi görüyorum ama daha sonuç negatif (( sen kaçıncı ayında hamile kaldın???
canım klomenle tedavi görüyorum 2 yıldırtedavi derken nasıl bir tedavi.ben ilk bayan bir doktora gittim o bana klomen verdi hiç bir işe yaramadı beni oyaladı resmen 3 ay sonra farklı bir doktora gitim doktor zaman kaybetmeyelim dedi ve bana gonal f die bir iğne verdi o ay da hamile kaldım.ama ben umutsuzca bekledim o ayda olmaz die düşünmüştüm ama nasip etti allah çok şükür.sana nasip olacaktır.pko zor ve imkansız bir hastalık değil kendini üzme.rahat ol biraz ve eğer doktorundan memnun değilsen değiştir.araştır daha ii bir doktor seç. nasıl tedavi görüyosun anlatırmısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?