Pko'lular :(

Bakalım yarın gideceğim, ama tahlil ertesi gün çıkıyor, ben hiç 15 gün tahlil beklediğimi hatırlamıyorum.
Bana yaptılar 15 günsonra ssonucum cikti. Hormon tahlillerimin hepsini istemiştiama ddoktor... Tam emin değilim ama adetin 14. 15 . günü yumurtlama gerçekleşip gerçekleşmediği kan tahlilonde cikar mi bilmiyorum da belki ona bakmispardir dedim kendi kendime. .

Tabi öneririmtatlim. Ben cçok memnunum hemen tedaviye başladı yumurta takibi yapti ilk ay ertesi ay klomene basladim bütün doktorlar beni gönderiyordu o göndermedi onemsedi . Anadolu yakasında maltepe de doktorum... Sana yakinsa hemen soyoerim..

teşekkür ederim canım ama ben karşıdayım uzak bana baya yaa tühh ne iyi olurdu geçen ay bir doktora gittim hiç memnun kalmadım hiç ilgilenmedi beni fazla konuşturmadı bile geçiştirdi:47: bende zaman kaybetmeden yumurta takibine başlamak istiyorum iyi bir doktor bulmam lazım

teşekkür ederim canım ama ben karşıdayım uzak bana baya yaa tühh ne iyi olurdu geçen ay bir doktora gittim hiç memnun kalmadım hiç ilgilenmedi beni fazla konuşturmadı bile geçiştirdi:47: bende zaman kaybetmeden yumurta takibine başlamak istiyorum iyi bir doktor bulmam lazım
Anladim canim .. Karsida fatih te bi doktor var o da annenin doktoruoda cçokiyi bi doktor istersen onun adini ssöyleyeyim..

0212 521 27 30 annenin de 18 sene çocuğu olmadi ikizi oldu çok şükür kardeşlerim 6 yasindalar simdi o yüzden bana yakin olsa kesinlikle giderim yanina...:16: inşallah sende faydasini görürsün... Ama muayene olmak çok zor çok hastasi oluyor acaip yani sabah numara aliyosun aksam muayene oluyorsunuz öyle yani zorr ama olsun yeterli bebis olsun...

0212 521 27 30 annenin de 18 sene çocuğu olmadi ikizi oldu çok şükür kardeşlerim 6 yasindalar simdi o yüzden bana yakin olsa kesinlikle giderim yanina...:16: inşallah sende faydasini görürsün... Ama muayene olmak çok zor çok hastasi oluyor acaip yani sabah numara aliyosun aksam muayene oluyorsunuz öyle yani zorr ama olsun yeterli bebis olsun...

teşekkür ederim canım sağolasın :16:

Canim doktorum cok iyi cikti simsi geldim hastaneden bebek icin tedaviye basladik bugun dua et bana.

galaxsy s 4

Ayy canim çok sevindim senin aşinatedavi ssürecin nasil devam edecek ? Bende bu ay klomen kullandim. 1 yumurtam olustu sadece... Bugündecatlatma iiğnesi vurdurdum 14.30 da doktor 36 saat sonra da ilişki dedi bilmiyorum artik Rabbim hayirlisini versin inşallah. İnşallah hayirli haber aloriz caraba günü de gidicem bakicak .. Çok heycanliyimmm nasil beslensem falan karar veremedim... :). Sana tavsiyem bal tarcin çörekotu karisimi hazirla kendine faydasi mutlaka oluyor...

Ayy canim çok sevindim senin aşinatedavi ssürecin nasil devam edecek ? Bende bu ay klomen kullandim. 1 yumurtam olustu sadece... Bugündecatlatma iiğnesi vurdurdum 14.30 da doktor 36 saat sonra da ilişki dedi bilmiyorum artik Rabbim hayirlisini versin inşallah. İnşallah hayirli haber aloriz caraba günü de gidicem bakicak .. Çok heycanliyimmm nasil beslensem falan karar veremedim... :). Sana tavsiyem bal tarcin çörekotu karisimi hazirla kendine faydasi mutlaka oluyor...

Canim bana progestron diye hormon ilaci verdi dedi 10 gun ic adet olacan 3. Gunu gelcen usg de bakacam ona gre yol cizeceZ tamam canim demiyim bakalim :) insallah tutar canim bebesin olur

galaxsy s 4

Canim bana progestron diye hormon ilaci verdi dedi 10 gun ic adet olacan 3. Gunu gelcen usg de bakacam ona gre yol cizeceZ tamam canim demiyim bakalim :) insallah tutar canim bebesin olur

galaxsy s 4

İnşallah canim benim allah emeklerimizi boşa cikarmasin iinşallah... Benim de öyle baslamisti sevindim senin adina gerçekten :) inşallah olur...

Oyle tabi canim umut her zaman var tabiki insallah bu ilacla hamile klicam Allahin izniyle. Ben bebek istiyorum hayirlisiyla Rabbimden insallah nasip edecek dualarimla.

galaxsy s 4

İnşallah canim hayirlisiyla olur inşallah... dualarinda bana da yer ver lütfen :)

Back