- 4 Haziran 2015
- 12
- 4
-
- Konu Sahibi karabiberim20
Cevap yazabilen yokmu
Bende idrar testi yaptığımda hep negatif çıkıyordu. Kan testi yapınca çıktı. Adetim düzensiz olduğu için geç döllenme olmuşAyy ne guzel aslnda hersey nasip kismet Allah im bizede nasip eder insallah canm bizede bol bol dua et adetim 1 haftadir gecikti 3 defa test yaptm ama hep negatif
Bakalm halende gelmedi hastaneye gidicem yarn umitliyim insallah bende hamisimdir
İnşallah hamilesindir. Allah isteyen herkese nasip etsininşallah canım ya benimde geç döllenme olmuştur çünkü normalde pco luyum ama hiç gecikmez ilk defa gecikti bu kadar acaba diyorum bi yandan çatlatma iğnesi kullandığım için mi gecikti kafam o yüzzden baya bi karıştı
Ben 11 yaşından beri pko ile uğraşıyorum. Ilk gittiğim doktor kilo ver spor yap dedi ve yasmin doğum kontrol hapını verdi. Kullandığım süre düzenli adet oldum bıraktığımda yine aynısı. Daha sonra başka doktora gittim yumurtalıkların tembel dedi diana verdi. Bırakınca yine düzensizlikler başladı. Devlet hastahanesine gittim yazz24+4 verdi bunu bıraktığımda 6 ay düzenli oldu. Sonra günüm geçtikçe tarlusal ile söküldü. Nisan ayında düğünüm vardı kilo vermek için 2 ay hergün spor yaptım. Soğan suyu ve maydanoz suyu içtim. Sonuç; evlendiğim gibi hamile kaldım. Umudunuzu kaybetmeyin :)
Soğan kürü nasıl oluyor? ??
E="cilekli_, post: 41530130, member: 421617"]Ben 11 yaşından beri pko ile uğraşıyorum. Ilk gittiğim doktor kilo ver spor yap dedi ve yasmin doğum kontrol hapını verdi. Kullandığım süre düzenli adet oldum bıraktığımda yine aynısı. Daha sonra başka doktora gittim yumurtalıkların tembel dedi diana verdi. Bırakınca yine düzensizlikler başladı. Devlet hastahanesine gittim yazz24+4 verdi bunu bıraktığımda 6 ay düzenli oldu. Sonra günüm geçtikçe tarlusal ile söküldü. Nisan ayında düğünüm vardı kilo vermek için 2 ay hergün spor yaptım. Soğan suyu ve maydanoz suyu içtim. Sonuç; evlendiğim gibi hamile kaldım. Umudunuzu kaybetmeyin :)
Ablamda çok vardı bebişin olmaz dediler 2.ye hamile üstelik düşük oldu ilki 3 gibi oluyoBaşta sıkıntı yapirdum ama artık rahatım moralim yüksek tutmaya calisiyorum.. bakalim adet düzensizligim devam edecekmi.. cocuk sahibi olmak istiyorum hayırlısıyla.. once kilo vericem nasıl olacakdateşekkür ederm canım