PKO'lular buraya ♡

Bende 20 yasindayim. Lise 2den beri pcos oldugumu biliyorum..adet duzensizligi yok fakat asiri bir tuylenme var ve cok yemedigm halde hemen kilo aliyorum. İki sene once 1yil diana35 kullandım.sonra yan etkilerinden dolayi birakmak zorunda kaldim. Spora ve sogan kurune basladm 6ay sabah ve aksam sogan suyu ictim. Fakat tuylenmem duzelmedi.doktora gittigimde artik ultrasonda pcos gozukmemisti ama erkeklik hormonum yuksek cikiyordu. Beni endoktrin bolumune gonderdiler aldactone kullandm 2 3ay kadar ise yaramadi. Simdi aktardan hayit aslan pencesi ve civaan percemi karisik kapsul aldm eger etki ederse size bildirecegim.

12 yaşımdan beri pcos var bende. 10 kilo verdim düzeldi hormonlar yeniden bozuldu Soğan kürüde bazen işe yaramıyor :KK43:

Arkadaşlar bnde bir ay önce öğrendim PCO olduğumu yasmine başladım adet olamıyordu sadece kahverengi akıntı aylardır bu ayda aynı sadece erken oldum napicam bn adet kanaması hic yok canım coook sıkılıyor

Kizlar testere disli aslan pencesni kullanin adetin geckme sebebi kist yada gelismemesidr adet sokturmek icin faydali bitkilere bakin netten yada yumurtalarin gelismesi icin bitkilere bakin ilactanda elden geldgnce kacin

X