- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
ben üç ay kullandım prolaktin hormonum düşmesi için düşmedi doktor beyin cerrahisine yolladı mr istediler tümör olabilir dedi korkuttu baya boş yere.. nie çıkıyo anlamıyorum ztn.. kilo problemim yok hatta teyzeler biraz yesen olur bebeğin diyolar:) hç dikkat etmedim beslenmeme dikkat edeyim bundan sonra teşkler tavsiyerin için sanada Allah şifa versin en kısa zamanda aynı zamanda tüm isteyenlere tabii..
Canım bende birkaç ay kullandım fakülteye gidiyorum güzelde ilgileniyorlar.Bana prolaktinim düştügü için ilacı bıraktırdılar.O sırada kadın dogumada gidiyordum pko için diane 35 içmeye başlamıştımki diger endrokilin doktoru diane 35 ide bırak prolaktin ialcınıda bırak 2 ay bekle dedi.çünkü diane 35 ve benzeri ilaçlar prolaktini yükseltebiliyormuş.Doktor söyledi.Ben ocak ayında tekrardan kan vericem hormon testi için karar vericekler hangi ilacı kaullanıcama.Sende kontrollerini bırakma.beyin emarı bende çekildim temiz çıktı Allaha şükür.prolaktin takip edilemsi gerekn bir hastalık kontrollrine git düştü diye gitmemezlik yapma yeniden çıkıyor çünkü