Arkadaslar,
Yaklasik bir bucuk senedir mesajlari, yorumlari, vs. takip ediyorum.. Bazilarinizin sevinclerine bazilarinizin uzuntulerine mucadelelerine sahit oluyorum.. Ben de 1 senedir korunmasiz iliskiye ragmen gebe kalamadim. Esimin herhangi bir sorunu olmadigini gecen hafta test ile ogrenmis olduk ve ben de yaklasik 12 senedir Pkos dan cektigim icin hep kendi kendime benim cocugum olmayacak dedim durdum.. Ama hormonlarim gayet duzene girmis ve sonuc normal duzeylerde.. yani kendinizi psikolojik olarak da habire ben pko luyum diye yipratmayin.. Hayati boyunca hic yumurtlamamis regl olmamis insanlarin anne olduklarina bizzat sahit oldum..
Bu ay kendi istegimle bir an once anne olmak istedigim icin Klomen tedavisine basladim.. Bugun adetimin 13. gunu ve bir folikul 16 mm olmus Cuma gunu tekrar doktora gidiyorum..
Olacak mi olmayacak mi bilmiyorum ama size bir tek sey soyleyebilirim.. Inanin! Bir gun anne olacaginiza o minicik bebeginizi kollarinizin arasina alip kokusunu icinize cekeceginize inanin! Ne olur moralinizi yuksek tutmaya calisin! Kolay mi diyeceksiniz ama siz inanin ki sonucunu alabilesiniz..