Arkadaşlar merhaba.ben de kendimi bildim bileli pkoluyum.Adetlerim çok düzensizdi.İlaösız adet olamıyordum.6 yıllık evliyim.İlk 5 yıl çocuk düşünmedim.yasmin kullandım.Çocuk düşününce doktora gittik.Çok isim yapmış özel bir hastaneye.Dedik en iyi yerde tedavimizi olalım.Neyse ilk klomenle başladık işe.İlk ay 1 yumurta zor büyüdü.ama o ay olmadı.2.ay ise hap işe yaramadı.yani yumurta büyümedi.Rahim filmi çektirdik.Tüplerde bir problem yok dediler.Artık 2. aşama olan aşılamaya geçtik.İğnelerle bile yumurtam zor büyüdü.Neyse aşılama yapıldı sonuç negatif.Ben çok bunalmıştım.Çünkü Bursaya 100 km uzaktayız.gel git bunaldım.Eşime ara verelim dedim.Bu sitede hayıt tohumunu okudum.Onu denemeye karar verelim dedim.ilk ay kullandım ve adet oldum.2.ay ise günlere dikkat ettik ve hamile kaldım.Şu an 8 aylık hamileyim.Umudunuzu yitirmeyin.Elinizden geleni yapın.Bu arda bir arkadşım o da pkolu o da hamile.Yani bu hastalık hamileliğe engel değil.Duaları sizlerle
slm hayıt tohumunu nasıl ve ne kadar zaman kullandınız yazarmısınız.Allah bebeğinizi size bağişlasın..:)