canım senin hikayen nerdeyse benimkisine benziyor. Bende evlendikden sonra adet düzensizlik başladı, biz baştan çocuk istiyorduk bu yüzden korunmadık hiç. O zaman daha ankarada yaşıyorduk, 2 defa polikliğe gittim düzensizliğimden dolayı, sadece ultrasona bakıldı bişeyin yok denildi gönderildim. öylece daha 2 ay bekledim sonra özel hastaneye gittim, ve oradaki doktor hemen tahminde bulundu gereken testleri yaptı ve pko çıktı. Tedavime başlayacaktı adetim 3cü günü ama ya benim doktorum orda olmuyordu, diğer doktorlarda bana bakmak istemedi başkasının hastasıyım diye, ayrıcada randevu sorunları yaşadım, mesela ultrason takibi yapılcakdı ama bi türlü randevu alamıyordum hep 1-2 hafta sonrası için veriyorlardı. Baktım buda olmuyor, başka özele gittim oradaki doktorda, pek akıllı çıkmadı ama yinede umudumu kesmedim klomenle tedaviye başladım orda. Ilk olarak günde 2 tane içtim, ilk ay hiç yanıt vermedi yumurtalıklarım, 2 ay 3 tane oldu ve yine bişey yok, benim uyarmam üzere 3.ay ek olarak glukofen mı nedir hatırlmıyorum artık şekerhapı verdi ve günde 4 tane klomen buda olmadı ve iğne tedaviye başlıycaz dedi. Bu arada bizim taşınma mevzumuz oldu ve ben tedaviyi bıraktım, zaten artık hap manyağı olmuştum. Kendimce diane 35 aldım, en azından adet olayım diye, 4 ay da böyle geçti. En yakın hastane tahsin özbek olduğu için ona bi gideyim dedim, derdimi söyleyim belki anlar diye, barış bey sağolsun hemen, gereken testleri tekrar yaptı güncel olsun diye, klomen yanıt vermediği için iğne tedaviye başlıycaktık, ama rapor almam gerekiyordu. Ayrıca eşimdede spermiogram istedi, tedaviye başlamadan önce. Eczanelerde bu arada özel hastane raporu geçerli değil diyordu ve sopalıya gittim aynen senin gibi. Belkide senin gibi aynı kasaba denk geldim, çünkü hikaye nerdeyse tıpa tıp aynı, aynı yine 5 kadınla beraber odada, ben pko hastasıyım diyorum oysa senin ne şikayetin var diyip diyip durdu, sonrada ben başkaların hastalarına bakmam dedi, bende dedim eh siz benim tedavimi devam ettirin, yok dedi üniversiteye gitmen lazım rahim filmi falan çektircen dedi, bide üstüne üstlük senin hamile kalmam çok zor hiç bir zaman çocuk sahibi olmama fikrine şimdiden alışsan iyi olur dedi. Ben kendi doktorum gittim oda sağolsun iyice araştırdın rapor davasını ve özel hastane raporu geçerli olduğunu öğrendi. Böylece devletlerde sürünmekden kurtuldum. Adet ol yine gel dedi, adet olup gittim bu seferde kist oluşmuşdu :d kısmet işte ne diyecen. Dkh verdi bana bir ay için 2 hafta sonra yine gel dedi, küçülmeye başlamıştı ama 1 kutu daha önerdi tam temizlensin diye. Eh şimdi hikayemin sonunda geldik, doktorum değerlerim normal seviyede olduğu için, klomeni denemek istedi son bir kez daha, iğneler konsantre olduğu için fazla uyarılıp kist oluşabilir dedi ve bu sefer amelyat gereke bilir dedi. Günde 2 klomen önderdi kullandım ve büyük mucize ilk defa yumurtam gelişti ve bu ay en büyük mucizemi bekliyorum işte... Hikayem bu baya uzun oldu sanırım :d beklemem gereken 8 gün daha var off off