- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
ben evleneli ve çocuk isteyeli 3sene oldu görümcem ben 5 aylıkevliyken evlendi ve onunda 9 ay falan olmadı hep dertleşirdik ama onun olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hatta hamilelik dokuz ay çocuıkta yaşına girdi yaniş zaman su gb akıp geçiyo çalıştığım yerde üç kişi evliyiz bide kreşteyim gelde çocuk düşünme müdiremiz 30 yaşın ama benle evli yani 3 senelik evli bi çocuğu vardı küçük şimdi ikinciye hamile gün sayıyo 10 güne doğurcak diğer evli öğrermen arkadaşım oda onun peşinden hamile kaldı 2 ayı kaldı doğurcak bide mahallede benden sonra evli iki gelin var biri doğurdu biride bugün haberine aldık hamile yani anlıcanız etrafımdakiler doğum makinası gb sanki zaman benim için geçmiyoda onlar için akıyo hamile olduklarını öğrenmemle doğurmaları bir oluyo...............başka bi topikteydim hepsi hamile kaldı ama hepsi bi ben kaldım bende kalktım burayı açtım ilk zamanlar iyi geliyodu dertleşiyoduk ordakilerle şimdi gene uğruyorum topiğe ya çocuklarından bahsediyolar ya hamileliklerinde ben nere gitsem bolluk bereket ama bana gelince yok yok yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk isyaan etmiyorum herşey allahtan ama ben çok yoruldum çok yıprandım çok üzüldüm üzülüyorum ama elimdende bişi gelmiyo gelmiyo gelmiyo rabbim kapısından boş çevirmesin bu güzel ayın hürmetine bizim yüzümüzü güldürsün evimizin neşesini versin hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin inaşallah
canım üzme kendını sneı cok şiyi anlıyorum bendede aynı sorun var ailem eşim kımse hersapm sormıuyor dısardakıler 2sene oldu hanı cocuck yapmıyormusun diyorlar bende yok diyorum ama içimde fırtınalar kopuyor olsun olsun bitane diyorlar sinir oluyorum ama yapcak bişey yok malesef sıkma canını rabbım ne zaman o derse o zaman olcak inş.