canım aktarda 1 litre şeklinde hazır suyu var onu alabilirsin otunu alma kaynatması zor geliyo :) hazır suyunu al bi cay ardagının üçte birini hayıt suyu gerisini normal suyla tamamlayıp içiyosun günde 2-3 kez içiliyo ben öyle şeyleri içemedigim için zorla gece yatarken içiyodum arkasından çukalata yiyodum öle anca... hayıt her derde dava...
testleriniz yapıldımı eşinde sperm azlıgı sende de problem varsa o yüzden dmeişlerdir ama iğneli aşılama tüp bebege cok yakın onu denemeni tavsiye derim ama doktorun ne için direk
tüp bebek dedi onuda paylaşırsan iyi olur... yani belkide aşılamayla tutmucak bi sorun vardır bilgilerini acık ayzarsan ayrdımcı olmaya çalışırız
inşallah cok beklemeden hamile kalırsın :) gününüzü görürsünüz benim gb
6 sene koşturdum peşinden şimdi iflahımı kurutuyo rabbim saglık versin canı sag olsunda ama cok zormuş annelik :)) dua ederken lütfen uslu sakin bebişler isteyin :)
sen ilk kez yaptırıyosan ilk başlarda bu şekilde deneyebilir doktor size şans veriyo şu anda fazla müdale etmiyo eger olmazsa takibe alır doktoruna güven acele etmeyin daha yolun cok başındasın böylesi daha iyi şanslı günleri kaçırmayın ilişki yapın cok düşünüp programlanınca psikoloji bozuluyo ve sitres oluyo inan lütfen düşünmemeye çalış kafanı başka şeylerle oyala gez toz eve kapanıp cocuk cocuk düşünme ben ettim siz etmeyin zehir hayatınızı şimdi keşke rahat olsayışım diyorum merak etmeyin pkoluların hepsi anne olabilir
doktor size sans vermiş dediğim gb olmazsa akibe alır daha sonraki denemelerde inş gerek kalmaz öyle daha yıpratıcı
şuan için küçük normal kadınlar için 13gün yumurtasının çatlama günüdür ama biz pkolular geç döllendigi için küçük olması normal bikaç güne büyürler merak etmeyin büyümezsede merak etmeyin bidahaki aya ilaç dozu arttırılır oda olmazsa büyütücü hap yerine iğne kullanılırki bu iğneler daha aktif ve kolay hamile kalmanı saglar